Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)
Raspunsuri - Pagina 3
mkunigunda spune:
Sunt si eu pe aici, trag cu ochiul pe gaura cheii,cand colo ce sa vezi: IULIKA E MATUSA!!! Felicitari pentru nepotel, LA MULTI ANI ROBERT, sa fii sanatos si voios si sa aduci multa fericire familiei!
Sa inceapa cheful
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mkunigunda Sunt si eu pe aici, trag cu ochiul pe gaura cheii,cand colo ce sa vezi: IULIKA E MATUSA!!! Felicitari pentru nepotel, LA MULTI ANI ROBERT, sa fii sanatos si voios si sa aduci multa fericire familiei! Sa inceapa cheful _ 31+ cu dragostea noastra Victor O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Treci te rog pe la tava de bauturi si serveste u påhårel..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
mkunigunda spune:
Anco, nu mai fii nervoasa, ca nu merita nimic din lumea asta sa te superi acum, mai ales ca ai avut o zi atat de minunata, ai gasit exact ce cautai pentru bebei.
Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!
_
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
anco spune:
multumesc iulika si mkunigunda
stiam eu ca voi sunteti cu mine. mai sunt putin afectata de intamplare, dar trebuie sa-mi treaca de tot.
luto, intru si eu in cercul tau, "i'm anca and i'm a cow" tot de la dulciuri, asa ca NU, eu nu le vreau pe ale tale ca si asa bag destule in mine..
anco 34+???? si
poze
aidaciolac spune:
deci peste o ora schimb semnatura si incep sa intru in panica , ca nu ma pot misca ce ma doare intre picioare , dar daca nu ma misc e ok ... si daca e ceva nu am bagaj , hainute spalate ioc ... singura
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui aidaciolac deci peste o ora schimb semnatura si incep sa intru in panica , ca nu ma pot misca ce ma doare intre picioare , dar daca nu ma misc e ok ... si daca e ceva nu am bagaj , hainute spalate ioc ... singura Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
important e sa nu te panihezi. ai sunat doctorul, just in case?
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac deci peste o ora schimb semnatura si incep sa intru in panica , ca nu ma pot misca ce ma doare intre picioare , dar daca nu ma misc e ok ... si daca e ceva nu am bagaj , hainute spalate ioc ... singura Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Si eu am avut durerile alea intre picioare de ceva vreme..Nu te speria ca nu vei naste..iote eu sunt in 37 si am dus-o cu durerile intre picioare...hai nu te panica
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
mkunigunda spune:
Aida, stai intinsa si gandeste-te la ceva ce te face fericita. O sa vezi ca se amelioreaza.
Daca nu poti sa te linistesti, suna doctorul.
Suntem alaturi de tine, important e sa incerci sa te stai linistita, poate te lasa si durerile.
_
angelli spune:
Yuhuuuuu, Iulika felicitari pt nepotel!!
Deci azi bem iar la greu
Aidaai grija de tine, spun si eu ca Iulika nu-i musai cu durerile intre picioare sa se intamle ceva dar sa te asiguri ca esti in legatura cu cineva sa te ajute!
Lutonianaeu i-am spus lui Adi sa faca mmuuuuuuuuuuuuuu cand vede ca exagerez cu mancarea, ca semn de avertizare, oricum s-a oprit de prin luna a 3 a de muuuuu ca oricum nu am percutat.
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
MangaGirl spune:
si eu am aceeasi problema...dulciurile...nu trece zi fara sa le simt nevoia. si dk m-as opri la o bucatica de cioco nu ar fi bai...dar dupa cun am spus...eu mananc juma de kil de tiramisu o data. si vad ca nu ma mai incape nimik la pulpme...
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com