Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)
Raspunsuri - Pagina 16
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac si cum inainte sa ma apuc sa spal bucataria ma simteam cumva mai ok , am avut curaj sa ii spun la sot ce am patit ... la care el a zis ca trebuia filmata faza ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
S-a speriat si el ...E nasol cand nu esti acolo la locul faptei..Ai impresia ca ai mai mult control asupra situatiei dar el fiind plecat s-a speriat..Dar probabil stie ca daca era ceva mergeai la doctor nu stateai asa...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
a , nuuuuu , arsura e scoasa si de pe gratar si de pe arzatoare si dintre usa ... nu mai nici o arsura , mai am de aranjat si pus la loc cand se usuca , adica ar fi timpul
sa am bucataria lucioasa ... lucioasa(?) , hm , mobila mea trebuie spalata ca am observat niste degete la manere cum husbandu a fost bucatar ... dar la asta chiar ca nu ma bag ca nu are decat vreo 6,5m
sau mai mult ... so , incet incet as putea cate o usa de sus in jos
/zi
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Emy10 spune:
Neatza si de la mine!
Iulika felicitari pentru nepotel! Bun venit pe lume Robert!!! 
Techila
LA MULTI ANI!
Sa fii fericita alaturi de sot, baietei si patrupede!

Aida ai grija de burtica! 
Raluka frumoasa burtica! La multe saptamani inainte!
34+ cu 
Eva
raluk16 spune:
Mihaela multumesc! 
In legatura cu kilogramele, nu stiu daca mai tineti minte cat eram de trista la inceput. Ca dupa cativa ani de papat salate si fructe, in perioada greturilor am pus pe mine 15 kile (in primele 15 saptamani!). De atunci, in tot trimestrul doi am pus numai 1 kil. Iar acum vad ca incep din nou sa iau mai rapid, ca am mai pus unul doar intr-o saptamana. Deci +17kg.
Aidaaa
din astea faci??? Da nu-ti era bine, mami?
Iulika ce bine ai zis, de nu ne-ar durea nimic iarasi am intra in panica 
29+ 
ramsan spune:
Draga noastra techila (Dana adik) te felicit din tot sufletelul meu cu ocazia aniversarii zilei de astazi, sa fii fericita, si sanatoasa, mereu vesela asa cum te stim, sa te bucuri o viata alaturi de flacaii tai (cei trei bineinteles) si de oamenii aia de catei ai tai

Ramona
Tudor Gruia 31+ 
AMR 9 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
aidaciolac spune:
emy tu ce mai faci? ca uite noi cum ne cautam de lucru ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dana15 spune:
LA MULTI ANI TECHILA!!!

![]()
Sa ai parte de tot ce este mai bun! 
Mi-au placut tare mult ultimele poze postate..cu familia fericita! 
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
EDITEZ: am vrut sa pun numele techilei cu roz..ca tot zicea ea..si uite ce roz amarat
! Techila te rog sa vezi rozul asta ca pe unul gen fuschia!![]()
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
neatza fetele
LA MULTI, MULTI ANI TECHILA!!!sa iti dea DD niste feciori mari, sanatosi si papaciosi!
eu nu sunt nici azi in apele mele. aseara m-am culcat foarte, foarte tarziu si acum ma doare capul.sotz vrea sa ma scoata aici http://www.conaculsecuiesc.ro/ dar eu nu vreau ca asa n-a niciun chef...
anco
34+
???? si 
poze
Dana15 spune:
Ciao fetele!
Va pup pe toate cu mare drag
Eu cred ca am intrat intr-o perioada de mare leneveala!

nu stiu ce-i cu mine, dar as dormi non stop..ma gandesc ca s-o pregati organismul pentru marea intalnire..dar cand va vad pe voi asa active..
sunt pe aici..va citesc..
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi