Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)
Raspunsuri - Pagina 15
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Am vb cu sora mea..e bine..A zis ca bebe sta la incubator dar cica maine i-l da in salon ca totul e oki..Mergea la alåptat..Nu i-a spus cat va mai sta cu el in spital dar totul e perfect e un lungan si da din picioruse ca o morisca.. Mi-a zis sor-mea cand am intrebat-o de nastere in sine, ca te doare e normal ca te doare dar daca colaborezi va fi foarte usor ..Au laudat-o moasele si doctora ca a colaborat foarte bine si totul a mers excelent.. Gata..V-am promis ca va tin la curent..totul e bine..pot så nasc si eu linistitå.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
Ma bucura foarte tare vestile date. E un motiv de bucurie nasterea fiecarui copilas iar daca e prematur si el e bine, e cu atat mai mult un motiv de fericire. Sa-i multumim lui DD ca totul e bine cu copilasii nostri. Multa sanatate in continuare si lor si tie care mai ai atat de putin pana la marele eveniment.

Monica
28+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui monikus Sa-i multumim lui DD ca totul e bine cu copilasii nostri. Multa sanatate in continuare si lor si tie care mai ai atat de putin pana la marele eveniment. ![]() Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
Multumesc tare mult..
Si tie iti doresc la fel..Si da mai am putin..Si e tare frumoaså perioada asta cand in mintea mea nu sta decat faptul ca oricand poate fi marele eveniment..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Fetelor eu imi astept soacra in vizita..daca nu intru så mai scriu stiti de ce dar sunt aici..Nu scåpati de mine..![]()
![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
37+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Iulika ce veste buna!!! 

Merge la alaptat si in plus maine i-l da in salon!!! Super! Inseamna ca e voinic Robert!
29+ 
kawaichan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui delia79
Nu te supara pe el, asa sunt barbatii 32+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Apropo de barbati cu capul in nori...am si eu una recenta,de luni cand am fost la control.Ne intreaba doc una alta si ajunge la varsta sotzului-cati ani aveti?-il intreaba...la care el cu cea mai mare inocenta zice,37...Inutil sa va spun ca a implinit 38 in iunie...

Asaaaa,am reusit sa citesc capitolul asta.
Iulika felicitari din suflet pentru nepotel!

Lutoniana,m-ai terminat cu chestionarul ala
.Eu tot asa,intr b si c,de multe ori le las acolo si il rog pe sotz sa le adune cand vine de la servici.Asta nu inseamna ca nu plang de ciuda totusi intre timp:)Aida super bancul cu zodiile,ce se mai potrivesc:)Sper ca ti-au mai trecut durerile

Techila,mii de scuze,tr sa fac o rectificare foarte importanta: alaturi de sotz,puiuti si patrupedele din dotare

Raluk,n-ai burtica prea mare,vorba Iulikai e numai buna
La mine a explodat pur si simplu dupa 32 sapt,sunt plina de dungi,mai am putin si o intrec pe doamna zebra..
Voiam sa va intreb cam cate kg ati pus pana acum,mai ales cele care sunteti aporape de termen...pe mine m-a apucat disperarea brusc atunci cand am vazut ca de luni pana vineri saptamana asta am pus 2 kg !! Imi vine pur si simplu sa ma dau cu capul de pereti...cum dumnezeu e posibil asa ceva? Aveam target sa merg pana la max 15 kg peste,acu am 14 deja..s-a dus naibii ca in ritmul asta ajung la 20:(((
Mihaela
36+ cu
baby Joshua
aidaciolac spune:
kawaichan si eu am deja 14 puse
si am pus 1,5 in ultimele 2 saptamani
, dar asta e ...
monikus nu te supara fata pentru atat ca o sa faci cumva treaba ... sa vezi ce e la mine in casa dupa cazatura
, dar ma gandesc ca incet si foarte incet le dovedesc eu cumva
iulika daca tot facem galerie la surioara ne spui si noua cum o cheama?
... si felicitari
ca bebe e papacios deja si merge maine langa mami in salon 
Io cred ca sunt dusa cu capul , ca am vazut ca ma misc ceva mai bine si m-am apucat sa spal bucataria dupa bucatareala de ieri ... si sa spal si cuptorul de tarta scursa si arsa
si cum m-am alpecat (ca am cuptorul pus jos
) si sfortat , vad ca iar incepe sa ma doara ... si nu va spun ca bucataria nu e terminata (curatenia) , dar cum ii ziceam si lu monikus incet incet o sa termin azi
, ei , da ce sa fac ? sa o chem pe cumnata sa ma ajute?

mai bine zic pas si ma ajut singura 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui kawaichan Voiam sa va intreb cam cate kg ati pus pana acum,mai ales cele care sunteti aporape de termen Mihaela 36+ cu baby Joshua |
Iti spun ..Dar promiti ca nu mai spui la nimeni da???
Eu am azi 22 kile in plus..

..si ma simt bine..bine cu mici dureri de ultima suta de metri..Tb så le avem ca fårå am intra in paniciwww.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
37+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
si cum inainte sa ma apuc sa spal bucataria ma simteam cumva mai ok , am avut curaj sa ii spun la sot ce am patit ... la care el a zis ca trebuia filmata faza
si normal ca mi-a tras 2 tampitooooo si sa merg la dr daca ceva nu e ok ... bine ca nu a fost acasa ca sigur ma ducea ieri la dr 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:
Aida mamå ia stai tu cumintica si lasa arsura aia..Iote vezi cum te simti oleak bine gata sters arsuri si alte alea..Ia stai tu olecutå cuminte macar azi..sau ia-le usurel de tot..

Pe sora o cheama Daniela..
Si multumim pt galerie..I-am zis ca atunci cand va fi bine si va ajunge acaså ii voi trimite linkul la forum så vada cum i-ati facut galerie..ea e cam habarnista cu netu dar ii trimit eu så vada ca asa ceva e påcat så piardå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
37+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
... si cand vad la semnatura mea 34 ma apuca pandalia , dar cand ma uit la celelalte si vad 36 , 37 ma ia asa o linisteeeee ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi