Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)
Raspunsuri - Pagina 14
Clodute spune:
La multi ani Telchila ! Sa fii sanatoasa, fericita si vesela alaturi de sotz si de boracei.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
monikus spune:
Clodute frumoase hainute.
Raluk, multumesc pt aprecieri. Probabil ca toate avem tendinta de a ne raporta la ceva si fiecareia ni se pare burtica mai mare mai mica dar pana la urma toate sunt frumoase si exact cum trebuie. 
Kawaichan felicitari de semnatura. Abia astept sa ma laud si eu tot asa.
Va mai scriu pt ca inca nu au aparut musafirii si pregatiri nu am chef sa fac.![]()
Monica
28+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute Nu plingea ca tu ai un talent mult mai dorit de multi...ai darul de a vorbi... de a-i face pe cei din jur sa zimbeasca si este mult mai important asta... eu prin "talentul" meu...devin pe zi ce trece mai mutulica...lucru care sigur nu imi place dar...asta e...mergem inainte... |
eeee...deja ma simt mai bine ...multumesc

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
Clodute spune:
| citat din mesajul lui monikus Clodute frumoase hainute. Raluk, multumesc pt aprecieri. Probabil ca toate avem tendinta de a ne raporta la ceva si fiecareia ni se pare burtica mai mare mai mica dar pana la urma toate sunt frumoase si exact cum trebuie. ![]() Kawaichan felicitari de semnatura. Abia astept sa ma laud si eu tot asa. Va mai scriu pt ca inca nu au aparut musafirii si pregatiri nu am chef sa fac. Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
Multumesc
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
raluk16 spune:
Clodute sunt superbe hainutele! 

Ce talent! Si ce atenta ai fost la detalii, m-au distrat tare nasturii
. Ti-am mai zis, tu daca n-ai pierdut noptile pe aici, ai lucrat ceva
. Sa le poarte Karo sanatoasa!
Iulika doua micutze e super!!! Sa inteleg ca ai fost si cu burta la fel de consecventa ca si cu celalalt masaj
. Eu sunt tare lenesa...
Mihaela succes maine la doctor! Asteptam vesti!
Aha, deci asa, Aida, gemeni... ![]()
29+ 
aidaciolac spune:
ciao monikus
ce faci?
clodute foarte frumos trusou ai facut
, iar Patrik e demential de scumpel 
kawaichan
, wow 36 , si mie imi tremura chilotii ,
nu port chiloti
... tinem pumnii la dr
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Clodute spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
eeee...deja ma simt mai bine ...multumesc ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Recunoaste ca stiai si tu asta

Sunteti niste dragute toate... va pup
si

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Clodute spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac ciao monikus ce faci?clodute foarte frumos trusou ai facut , iar Patrik e demential de scumpel ![]() kawaichan , wow 36 , si mie imi tremura chilotii , nu port chiloti Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Pe Patrick il iubesc cu disperare ...nu credeam ca exista termenul asta dar ASA E !!!
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
monikus spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac ciao monikus ce faci?_ Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Uite va citesc. Nu sunt la fel de activa ca voi dar incerc cel putin sa tin pasul cat de cat. Oricum, mi-am dat seama ca am mai multe de facut acasa decat la munca. Am zis ca dupa ce intru in concediu o sa stau numai cu voi. Din pacate nu prea imi iese pana acum. Am observat ca am atat de multe de facut acasa incat....uneori ma bufneste si plansul pt ca imi dau seama ca nu le pot face pe toate asa cum as fi vrut. Burtica ma cam trage la stat, nu prea ma mai lasa sa ma aplec si uite asa. Incerc sa ma calmez si imi zic ca e normal sa obosesc mai repede dar nu intotdeauna tine explicatia data mie.
In rest...am mai cumparat pt bebe si inca ma zbat sa gasesc calorifer si apoi sa incep sa caut instalator
Din fericire inca nu imi e foarte rau. Ma mai doare si pe mine spatele si burtica dar suportabil. Mai greu e cu greata si cu datul la boboci care se pare ca se tine scai de mine. Nu cred ca scap de ele mai devreme de octombrie.
Cam asta e. Tu cum te mai simti dupa cazatura luata? Sper ca incet incet iti revii.

Monica
28+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
Iulika29 spune:
Am vb cu sora mea..e bine..A zis ca bebe sta la incubator dar cica maine i-l da in salon ca totul e oki..Mergea la alåptat..Nu i-a spus cat va mai sta cu el in spital dar totul e perfect e un lungan si da din picioruse ca o morisca..
Mi-a zis sor-mea cand am intrebat-o de nastere in sine, ca te doare e normal ca te doare dar daca colaborezi va fi foarte usor ..Au laudat-o moasele si doctora ca a colaborat foarte bine si totul a mers excelent..
Gata..V-am promis ca va tin la curent..totul e bine..pot så nasc si eu linistitå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas