Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Buna dimineata,

Cam tirziu sa alatur si eu cafelelelor date de fete surpriza pe care v-am promis-o cu hainutele de botez pt. Karo.

Trusou botez - Karo - surpriza

Va urez o zi usoara si aplecari usoare dupa dop.
Asa cum spuneam deunazi ... mi-e greu sa scriu mereu pentru ca scrieti foarte mult ...dar eu va citesc...sint cu ochii pe voi.

Va multumesc ca ati intrat in viata mea...

FELICITARI......sunt foarte dragute
Iar am realizat ca sunt bata si nu am niciun talent de maini indemanatece....mai trebuie sa apara si loremunteanu cu bijuteriile ei si lenjeriile ca sa fie setul complet

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Pup fetele,n-am avut timp sa va citesc deloc ieri si azi,poate pe marti eventual ca maine mergem in Tokyo la control.

Am intrat doar sa-i urez Techilei La Multi Ani fericiti si impliniti alaturi de sotzul ei de nota 10 si de puiutii ce or sa vina.Sarcina usoara pana la minim 36,maxim 37 sapt si bebei sanatosi,ca restul vor mosteni din plin de la parintii lor minunati !

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

Buna dimineata,

Cam tirziu sa alatur si eu cafelelelor date de fete surpriza pe care v-am promis-o cu hainutele de botez pt. Karo.

Asa cum spuneam deunazi ... mi-e greu sa scriu mereu pentru ca scrieti foarte mult ...dar eu va citesc...sint cu ochii pe voi.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Superbe sunt hainutele.....Påi ne pare rau ca nu poti fi cu noi si ai dreptate se scrie la odiseea asta cam mult..Dar mai mult sunt betiile noastre..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Multumesc mult si sa traiasca nepotu' Robert

cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Ah,am uitat sa schimb si eu semnatura,ce mandra is de ea:)Deja incep sa-mi tremure chilotzii,asa usurel usurel

Pup fetele,pe sapt aviatoare daca nu reusesc sa mai scriu azi

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

kawaichan felicitari de semnatura si bafta maine la control, te asteptam cu vesti minunate

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

si nu intelegeam la inceput la gemeni, dar apoi l-am regasit pe taica-meu in descrierea ca scrie o carte despre asta sau face un show . Cand se apuca sa tina un speech nu stii cand se termina si nici nu mai intelegi mare lucru in final...

si io sunt gemeni

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Monikus m-ai dat gata cu rezumatul

distractie faina cu musafirii

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

sar'na

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:

Citat:

Buna dimineata,

FELICITARI......sunt foarte dragute
Iar am realizat ca sunt bata si nu am niciun talent de maini indemanatece....mai trebuie sa apara si loremunteanu cu bijuteriile ei si lenjeriile ca sa fie setul complet

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Nu plingea ca tu ai un talent mult mai dorit de multi...ai darul de a vorbi... de a-i face pe cei din jur sa zimbeasca si este mult mai important asta... eu prin "talentul" meu...devin pe zi ce trece mai mutulica...lucru care sigur nu imi place dar...asta e...mergem inainte...

Si o zi frumoasa

cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Va ofer un zambet de dimineata viitoare mamici si taticii din dotare
www.youtube.com/watch?v=FsIhUUdIFwg" target="_blank">have fun

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Manga tu ce te gandesti sa iei la tine la maternitate ca sa il scoti pe Sasha cand plecati acasa ?
La hainite ma refer
Ca eu ma gandesc ca ii voi pune un body cu manecuta lunga si picioarele inchise si mai departe nu mai stiu
oare are rost sa car la mine o paturica ? care nu e chiar paturica ca e din bumbac....asa ca un tricou.....
Eu caciulite nici n-am si poate nu o fi asa frig ....offff habar nu am.
Bine ca i-am cumparat manusele sa nu se zgarie

Mai astept sfaturi si de la fetele cu experienta dar tineti cont ca eu vreau sa car cu mine cat mai putine lucruri....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput