Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute Buna dimineata, Cam tirziu sa alatur si eu cafelelelor date de fete surpriza pe care v-am promis-o cu hainutele de botez pt. Karo. Trusou botez - Karo - surpriza Va urez o zi usoara si aplecari usoare dupa dop. Asa cum spuneam deunazi ... mi-e greu sa scriu mereu pentru ca scrieti foarte mult ...dar eu va citesc...sint cu ochii pe voi. Va multumesc ca ati intrat in viata mea... |
FELICITARI......sunt foarte dragute

Iar am realizat ca sunt bata si nu am niciun talent de maini indemanatece....mai trebuie sa apara si loremunteanu cu bijuteriile ei si lenjeriile ca sa fie setul complet

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
kawaichan spune:
Pup fetele,n-am avut timp sa va citesc deloc ieri si azi,poate pe marti eventual ca maine mergem in Tokyo la control.
Am intrat doar sa-i urez Techilei La Multi Ani fericiti si impliniti alaturi de sotzul ei de nota 10 si de puiutii ce or sa vina.Sarcina usoara pana la minim 36,maxim 37 sapt si bebei sanatosi,ca restul vor mosteni din plin de la parintii lor minunati !![]()

Mihaela
35+ cu
baby Joshua
Clodute spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Superbe sunt hainutele... ![]() ![]() ![]() ..Påi ne pare rau ca nu poti fi cu noi si ai dreptate se scrie la odiseea asta cam mult..Dar mai mult sunt betiile noastre..![]() ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce NicholasMultumesc mult si sa traiasca nepotu' Robert ![]() |
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
kawaichan spune:
Ah,am uitat sa schimb si eu semnatura,ce mandra is de ea:)Deja incep sa-mi tremure chilotzii,asa usurel usurel![]()
Pup fetele,pe sapt aviatoare daca nu reusesc sa mai scriu azi
Mihaela
36+ cu
baby Joshua
lutoniana spune:
kawaichan felicitari de semnatura si bafta maine la control, te asteptam cu vesti minunate 
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 si nu intelegeam la inceput la gemeni, dar apoi l-am regasit pe taica-meu in descrierea ca scrie o carte despre asta sau face un show . Cand se apuca sa tina un speech nu stii cand se termina |

si io sunt gemeni 
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monikus spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Monikus m-ai dat gata cu rezumatul ![]() distractie faina cu musafirii ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
sar'naMonica
28+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
Clodute spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
FELICITARI......sunt foarte dragute ![]() ![]() ![]() ![]() Iar am realizat ca sunt bata si nu am niciun talent de maini indemanatece....mai trebuie sa apara si loremunteanu cu bijuteriile ei si lenjeriile ca sa fie setul complet ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Nu plingea ca tu ai un talent mult mai dorit de multi...ai darul de a vorbi... de a-i face pe cei din jur sa zimbeasca si este mult mai important asta... eu prin "talentul" meu...devin pe zi ce trece mai mutulica...lucru care sigur nu imi place dar...asta e...mergem inainte...
Si o zi frumoasa
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Va ofer un zambet de dimineata viitoare mamici si taticii din dotare www.youtube.com/watch?v=FsIhUUdIFwg" target="_blank">have fun ![]() ![]() ![]() |

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Manga tu ce te gandesti sa iei la tine la maternitate ca sa il scoti pe Sasha cand plecati acasa ?
La hainite ma refer 

Ca eu ma gandesc ca ii voi pune un body cu manecuta lunga si picioarele inchise si mai departe nu mai stiu 

oare are rost sa car la mine o paturica ? care nu e chiar paturica ca e din bumbac....asa ca un tricou.....
Eu caciulite nici n-am si poate nu o fi asa frig ....offff habar nu am.
Bine ca i-am cumparat manusele sa nu se zgarie 

Mai astept sfaturi si de la fetele cu experienta dar tineti cont ca eu vreau sa car cu mine cat mai putine lucruri....

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI

si sa traiasca nepotu' Robert