Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

emy tu ce mai faci? ca uite noi cum ne cautam de lucru

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Noroc ca eu nu prea imi caut de lucru :) Sunt toata ziua in plimbari ori pe la prieteni ori prin magazine!

Si ma pot lauda si eu cu 14 kg pana acum ca tot mi-a spus doctorul sa am grija sa nu iau multe kg

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana profita cat mai poti si dormi

anco oriunde vrea sa te scoata sotul nu fa nazuri, ca apoi nu ti se mai arata . De ce n-ai vrea sa iesi putin?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Anco dar pare tare frumos acolo, la Conacul Secuiesc!
de ce nu vrei sa mergi?! ti-ar prinde bine o iesire..sa vezi ca o sa te intorci incantata!
Ce mult as vrea si eu sa ma scoata undeva..acum al meu se pregateste sa mearga la serviciu, ca sa-si mai aduca la zi lucrurile..ufff, ce-i mult, strica!

PS: ai idee cat costa o cazare acolo? ca nu am vazut pe site; am bate gandul sa fug de acasa....ma scot eu singura la distractie..ce naiba!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Lucia - intrebai cum scoatem copii din maternitati...care pe unde suntem uite eu mi-am propus asa pt bebelina mea poza asta si urmatoarea.

Hainute de venit acasa

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza dragele mele,

techila sa ne traiesti inca o data. lasa petrecerile, stai cu noi.

luci eu cred ca-l voi imbraca cu un body din ala cu maneca scurta si fara picioare si pe deasupra pantalonasii aia albi cu picioare si o bluzita. alea albe cu talpi sunt mai mult pijamale din cate tin eu minte de pe vremea cand eram nanny. am si eu manusi si caciulita si cred ca-i ajunge. cu siguranta iau paturica sa i-o pun pe el cand il scot. mai ales ca la sf lui sep/inceputul lui oct nu cred eu ca va fi asa de cald. manca-l-ar mama, abia astept sa-l vad.

aida dk ai chef de glume, inseamna ca esti mai bine :) cat despre chesti cu zodiile, ne-am amuzat teribil eu si uc iubitu'. mai ales ca frate-su e rac si al meu gemeni. am ras tare.

mihaela sunt cu 3 sp si un pik in urma ta...azi dim pe cantar aveam 69...pun kilul si saptamana. deja am pus 14 si eu speram sa ma opresc la 15. in ritmul asta trec 20 si dupa aia sa-l vezi pe sergiu alergandu-ma in jurul brixtonului sa dau jos kilele. de acum faptul e consumat. raluk e is normal sa mai pui acum. bb creste...burta mea da uneori semne ca ar crapa...ieri m-am aplicat un piksi am simtit cum crapa pielea. inca nu au aparut vergeturi dar vam vase mici de sange sparte pe mijlocul burtii. ciudat....

azi avem program de gratar...mergem la niste prieteni. cu ocazia ata voi primi si moses basketul si masuta de schimbat copilul ca prietenii nostri se muta si nu mai vor sa tina. si voi primi si sterilizatorul.

si ce sa va mai spun? mai am juma de episod si termin seria doi din lost. ne-am tampit. aseara am stat pana la 2 juma ca sa vedem sfarsitul. spalati de creier am ajuns.

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

raluk16, dana 15 , sunteti dragute. asa ne inteleseseram de la inceputul saptamanii ca azi mergem acolo, ca nu se stie cat mai pot si eu sa merg, dar azi n-am chef, inca sunt indispusa dupa faza de aseara plus ca m-a enervat si soatza, azi noapte, ca u se mai vedea venit odata acasa din iesirea cu "nepotelul".
habar n-am cat o fi cazarea, dar daca vrei sa pleci undeva, hai la mine , e gratis dar fara mancare inclusa, ca nu mai pot sa fac.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iulika...ma bucur ca sora e bine si nepotelul e activ :) ne dai sperante ca se poate si usor...relativ adik.

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco
habar n-am cat o fi cazarea, dar daca vrei sa pleci undeva, hai la mine , e gratis dar fara mancare inclusa, ca nu mai pot sa fac.

Clodute hainutele acelea dragute pentru botez sunt lucrate de tine?! daca da, jos palaria! si o

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Clodute uite ce pe faza ai fost sa ne zici de hainute . Si ce frumoase sunt . Eu cred ca ma voi baza pe cei de acasa, dintre hainutele bebeului sa aleaga ei ce se va potrivi in functie de vreme.

Maria deci se anunta o zi superba pentru tine! Gratarel si primit cadouri multe si frumoase!

Lasa ca important e sa avem bebei sanatosi, ca apoi vedem noi peste cateva luni cum ne luptam una cu cealalta cu cate kilograme am dat jos! Si ce sporturi facem fiecare... fuga cu bebeul in brate sau cu caruciorul, ridicatul lui bebe (adica o greutate care tot creste constant pe masura ce facem muschi). Si apoi la vara: inotul pe langa bebe, aplecatul la el cand umbla, fuga dupa el, sa nu faca ceva prostii . Iti spun eu, o sa zboare kilogramele afara din odiseea noastra!

29+

Mergi la inceput

Pentru cine vrea o matza! pisi

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput