Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
monis5 spune:
Neata
Mmmmm... cafeluta anybody? eu sunt in prima zi la birou dupa o tona de vacanta... asa ca am inceput firesc cu DC-ul .
Merci de raspunsurile legate de landou betty78, shtephy. Nu inteleg insa diferenta pentru coloana - adica sunt carucioare al caror spatar se lasa fix drept. Si nu mi-a zis si mie nimeni unde gasesc o tona de carucioare, toate in acelasi loc ca sa le compar. Mai astept
dienutze - nici nu am intrat in detalii de astea ca tine cu maruntisuri . Oricum, aseara dupa ce mi-a mai trecut putin depresia, am hotarat sa aman totul ca in celebrul roman... "pe maine" .
Lumi ma bucur ca esti bine, chiar daca la marginea pamantului.... acolo la "kikusane" . Sa stii ca si eu ma facut asa cu cezariana la inceput si acuma sunt la gandurile cu naturala... ai dreptate cu informarea...
Krelio - facusi 3000 de mesaje, dai si tu un cico ceva, o maslina? Pe mine daca ma prinde barbatu cu 3000 de mesaje cred ca ma reneaga... ma baneaza de pe forum .
Adriana - lasa-ti tzitzi in pace, sa mai aiba pauza, ca dupa aia o sa fie bebe ocupat toata ziua sa traga de ele.... sau te-ai apucat sa le antrenezi?
lacramioara2 +
monis 27+
acum si cu poze
laviniablaga spune:
Lacramioara, iti inteleg perfect tristetea si cred ca iti este foarte greu, insa ma bucura faptul ca ai curajul sa iti "versi" oful si sa te descarci, pentru ca asa vei trece mai usor peste greutati. Important este faptul ca esti dispusa sa lupti pentru tine si bebelusul tau si ca nu te dai batuta. Majoritatea dintre noi te admiram si iti intelegem durerea. Dar gandeste-te la binele tau si al copilului si ramai la fel de curajoasa si de puternica...
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+
magdaz_ina spune:
buna! in sfarsit am 3 saptamani de concediu!
am trecut cu bine triplu test si sunt f. fericita ca am scapat de aminocenteza...am eu contractii si fara intepatura aferenta in burtica...
vad ca mai sunt si alte fete cu contractii nedureroase. la prima sarcina eu am crezut ca sunt din cauza cerclajului, acum colul e tot scurt dar incerc varianta fara cerclaj (scap de statul numai in pat). si nici nu mai am contractii tot timpul...se pare ca am contractii cand sunt obosita, agitata si mai mult in perioada cand am hemoglobina scazuta (probabil pt. ca asta inseamna si ca obosesc mai mult). de cand iau si vitamine prenatale pe langa suplimentul de fier vad ca am mai putine contractii. asa ca pana la urma contractiile permanente de la prima sarcina au fost si din cauza anemiei.
poate va mai incurajeaza faptul ca prima sarcina am tinut-o 40 de saptamani (pana la cezariana) cu toate ca am avut anemie + cercalj + contractii nedureroase + stat in pat de la 12 saptamani.
pt. toate burticile!
21+
dienutze spune:
Moni, apropos de tona de carucioare, si eu caut asa ceva sa compar live.
Unde am vazut cele mai multe, adica vreo 30 de modele in total, a fost in feeria, la magazinele de pe langa carrefour, gen miniblue, mothercare etc, sunt mai multisoare, da nu de speriat.
Inca sap. Dai de veste daca gaseti vreun loc din asta. Pup!
23+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
raluci_b spune:
buna fetele, gata mare gata soare inapoi la treaba.
bebelul asta al meu cred ca incepe sa devina puturos nu prea se mai misca asa des, ma sperie uneori sper sa fie bine
floricik - felictitari pt fetitza
23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Moni, apropos de tona de carucioare, si eu caut asa ceva sa compar live. Unde am vazut cele mai multe, adica vreo 30 de modele in total, a fost in feeria, la magazinele de pe langa carrefour, gen miniblue, mothercare etc, sunt mai multisoare, da nu de speriat. Inca sap. Dai de veste daca gaseti vreun loc din asta. Pup! 23+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Aha! Acolo am si eu plan sa merg, pana una alta ieri am bagat cu Militariul ca vroaim si ceva din Praktiker - care nu exista ofc - ocazie cu care am mai descoperit ceva... nu ma mai tin picioarele, ma dor labele si genunchii... adevarul e ca e cea mai mare greutate la care am ajuns ever ... 62 kg
monis 27+
acum si cu poze
laviniablaga spune:
Raluci, daca bebele se misca nu trebuie sa te ingrijorezi, probabil ca e si el obosit, daca nu il mai simti asa de des... Al meu e neobosit, da cu piciorusele si manutele de dimineata...si si-a facut un obicei sa ma trezeasca in fiecare dimineata pe la ora 4...spre disperarea mea si a sotului. Noroc ca dupa vreo 10 minute reusesc sa adorm din nou.
Intrebare: Cineva mi-a zis ca nu e bine sa aduc patutul copilului in casa, decat dupa ce o sa il scot din spital...voi ce stiti despre asta? Eu deja i-am cumparat si patut si mobila pentru camera, dar le tin la soacra-mea in garaj...pentru ca femeile astea mai in varsta sunt superstitioase...nu stiu ce sa fac....daca ar fi dupa mine le-as aranja pe toate in camera sa fiu linistita...toata ziua imi imaginez cum ar trebui sa arate camera si imi fac tot felul de idei...off soacrele astea...
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+
A_driana spune:
mihamora, pai nici eu nu le fac nimic, doar ma mai ,,uit'' cateodata la ele....
nu m-am apucat sa le antrenez, ci doar am tot citit si auzit ca dupa baie sa le freci cu un prosop aspru.....dar eu nu inteleg cum.... ca ma doare....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
23+ David
strumfulet + poza strumfulet
lucy_28 spune:
monis, la miniblu in feeria sunt multe feluri de carucioare. eu acolo m-am tot uitat la ele. esential e cica sa fie si destul de usor, mai ales daca ai de urcat scari cu el. si sa incapa in portbagajul masinii
dienutze spune:
Eu am gasit siteul asta de calcul al lunilor:
http://www.pregnancytoday.com/articles/facts-and-fun-resources/lunar-month-calculator-6157/
Cica am intrat in luna a saptea :)
24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!