Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
magdaz_ina spune:
am uitat sa va spun povestea caruciorului de la noi. buneinteles ca abia astept sa cumpar carucior pt. bebe... deja am unul pentru cand va fi peste 7 luni dar cel de nou-nascut l-am avut imprumutat si l-am restituit si deci ne trebuie carucior pana la 6-7 luni.
acum povestea carucioarelor iarinei: primul, cel imprumutat, a fost de firma, dar greoi la manevrat, mai ales pt. cineva cu cezariana si anemie... l-am folosit totusi ceva vreme desi initial fiind iarna nu l-am scos pe bebe prea mult afara; ma rog, faptul ca era greu totusi a fost de ajutor caci iarina mea a practicat mersul in brate si mami impingea si caruciorul...uneori mai puteam sa o sprijin de manerul caruciorului (fiind greu, avea stabilitate).
al doilea carucior, ca si tricicleta ma intreb la ce mi-au folosit? ca iarina tot varianta in brate sau in picioruse a preferat-o si mami mai avea in plus grija sa care si caruciorul, tricicleta...
acum, poate ca bebe 2 va fi fan carucior, dar... pana nu ma conving vreau un carucior USOR si nu foarte scump (pt. cazul ca tot nu il voi folosi prea mult).
si in categoria lucruri pt. bebe semi-inutile la noi mai intra si patutul (l-a folosit pana la 7 luni cand am cedat si am luat-o cu mine in pat - vroiam si eu sa dorm noaptea...)
iar la categoria sigur-inutil 2 obiecte: premergatorul si scaunul pt. bebelusi... ce, avea iarina stare in ele... muuult mai bine era IN BRATE.
in fine, aceste lucruri, utile sau nu, le am deja si poate ca bebe 2 le va aprecia...
sper ca nu v-am suparat cu aceste povesti, cunosc si copii care au stat pana la 2 ani jumate in carucior, au folosit premergatorul si au papat in scaunelul special de bebe...noi insa avem o alta varianta a povestii.
21+
raluci_b spune:
lavinia stiu ca ma panicchez repede e normal sa mai oboseasca si el si oricum pe masura ce creste se va misca tot mai rar insa m-a obisnuit pana acum sa se miste tot timpul aproape.
de patut eu cred ca e doar o superstitie ca si orice cumparat inainte de sarcina
24+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Eu am gasit siteul asta de calcul al lunilor: http://www.pregnancytoday.com/articles/facts-and-fun-resources/lunar-month-calculator-6157/ Cica am intrat in luna a saptea :) 24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
dar de ce au astia 10 luni???????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
dienutze spune:
Camy, pt ca la ei sunt numai Feti Frumosi si Ilene Cosanzene
Si eu am remarcat...dar mi-a placut ideea ca m-au inaintat la gradul de luna a saptea
24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
laviniablaga spune:
asa am zis si eu, insa daca ati avea si voi o soacra ca a mea, m-ati intelege...decat sa ma cert cu ea pe tema patutului mai bine o las in pace si cand o sa fiu in spital il trimit pe prea iubitul ei fiu sa aduca patutul acasa si sa aranjeze pe acolo prin camera. oricum, vopseaua de pe perete e data, covorasul e pus, dulapiorul de hainute e pregatit...asa ca restul o sa le aseze si singur...
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+
magdaz_ina spune:
pt. a_driana, asa e... cam doare la faza cu prosopul aspru, nu am practicat prima data si nu am de gand nici acum...dar...sa vezi dureri "in direct" in primele zile-saptamani-luni de alaptat (dupa norocul fiecareia; mai precis dupa lungimea mameloanelor)... eu in primele zile-saptamani plangeam de durere, prea nu am vrut sa renunt la alaptat, altfel..., ma rog, dupa cateva luni a fost ok si am alaptat un an si 6 saptamani. la mine am inceput cu lungimea cu pricina 0 si a durat pana am "obtinut" 1/2 de cm, pt. cine are de la inceput 1 si 1/2 cm nu e nici o problema...atat doar ca nu a avut cine sa imi explice ca la mine chiar era nevoie de antrenamentul cu prosopul, iar din auzite nu am luat in seama ca mi s-a parut aiurea.
acum sper sa ma ajute 1/2 de cm dobanditi de data trecuta si, bineinteles, garmastanul care m-a salvat si atunci.
21+
raluci_b spune:
asta am gasit eu
luna 1= 1-5 sapt
luna 2= 6-9 sapt
luna 3= 10-13 sapt
luna 4= 14-18 sapt
luna 5= 19-22 sapt
luna 6= 23-27 sapt
luna 7= 28-31 sapt
luna 8= 32-36 sapt
luna 9= 37-40 sapt
24+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vias spune:
si buna dimineata si de la mine la ora asta ca asa ma trezesc ma nou
A_driana stai linistita..ca nu ai sa nasti la 7 luni, nu ai nici un fel de probleme nu????...asa ca de ce iti faci griji inutile????
Iar cu sanii...dupa ce ai sa nasti o sa-si revina..acolo va ramane o piele fina, fina pt bebe ...eu asa am patit data trecuta..
Lacramioara ti-am mai povestit despre colega de la cealalta odisee, nu???? si cat de fericita este ea cu fetita ei??? Sunt atatea mame singure care isi cresc copilasii..nu ai de ce sa plangi dupa un asemenea barbat..care nu vrea sa fie "tata".
Banuiesc ca iti este tare greu, dar dupa nastere o sa-ti fie mult mai usor, ai sa realizezi ca fetita ta este CEA MAI IMPORTANTA!
Monis carucioare..carucioare... din pacate asa este peste tot....mai degraba lipsa de carucioare ..cat e Brasovul asta de mare, peste tot aduc numai carucioare ori foarte grele, ori foarte ieftine si cu materiale proaste...ori de-aste usoare pt dupa 1 an...
Eu dupa ce am "vazut " ce-mi trebuie...am luat orasul la picior si nu am gasit nimic, de-asta am luat calea net-ului...si a magazinelor on-line.
Raluci_b si bebe al meu a devenit puturos...nu mai misca asa tare..si asa nu-mi place...
[b]Laviniablaga cred ca asta cu camera copilului e pura superstitie... cum am auzit ca si daca cumperi ceva inainte...cine stie ce se intampla cu copilul.
Dupa ce a murit Darius am tot auzit "da, pentru ca ai cumparat de toate inainte"..hai sa fim seriosi, Darius avea transpozitie de vase, inseamna ca la 5 saptamani de sarcina cand am aflat eu de existenta ei, inimioara lui era deja condamnata
Prietena mea a cumparat toate la bebe, facut camera si are un bebe perfect sanatos...
Astea sunt "babisme"...eu nu cred in ele...dar fiecare face cum crede ca este mai bine..
[b]Laurairina pe unde o umbla?????
...si eu sunt tot la capitolul cautare carucior..acum am vb cu o colega de la cealalta odisee (a lui Darius) din Ungaria...daca gaseste caruciorul pe care il vreau eu...se pare ca acolo costa cu aproape 3 mil mai putin decat in Ro..
Doamne ajuta sa-l poata gasi...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
A_driana spune:
lavinia, te cred ca ii nasol cu soacra si cu superstitiile ei dar acuma daca camera ii facuta, covoras, dulap de haine....toate is puse DEJA...ce ar pati daca ar fi pus si patutul?
si mie in 27-28 luna asta imi vine patutul si abia astept sa-l aranjez....voi fi si eu in concediu, numa bine o sa pot tot pune in el si da jos....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
23+ David
strumfulet + poza strumfulet
laviniablaga spune:
camy, adriana va multumesc pentru sfaturi si probabil ca pana la urma asa voi face si eu...o sa ii zic soacrei mele ca nu ma pot odihni noaptea pana nu voi vedea camera aranjata si pana la urma o sa cedeze ea prima.
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+