Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

va las vreo jumate de ora...ma duc sa imi termin gulasul, ca acusi vine iubi de la munca si o sa ii fie foame...povestim ceva mai tarziu

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

lacramioara, imi pare tare rau ca treci prin momentele astea, insa trebuie sa fii puternica, sa te gandesti la pupilina ta si sa ai speranta ca intr-o zi cand nici nu te vei astepta, va rasari soarele si-n familia voastra si poate cine stie, va aparea si tatal pe care fetita ta il merita ..stii cum se spune, tata iti este cel care te creste. Materialul biologic conteaza numai in ziua X si ii suntem recunoscatoare doar pt ca ne-a ajutat sa avem minunile din burtica ...daca altceva nu merita!

Adriana, ce-ai soro cu tzitzi? Lasa-le in pace, sau..pune-l pe hazband la treaba

monisu, nici nu mi-am dat seama ..hai ca dau maslina, da' numa' daca ma feliciti

dienutze, iti ramasesem datoare cu un raspuns...ai PM ..bte, unde e mothercare asta, ca as vrea si eu sa ajung.

Lavinia, cred ca asta cu patu' face parte din capitolul "babisme superstitioase"....eu zic sa nu le iei in seama...

raluci, si mie mi se apre mai normala lista gasita de tine

apropos de fazele cu arsuri si contractii.....arsuri n-am (se zice ca daca bb are perisor, de acolo avem arsurile)..eu nu am, insa cu contractiile....in fiecare zi....si mai ales cand stau pe scaun....pesemne ca trebuie sa intru mai repede in prenatal

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lavinia - eu am cumparat patutul cu vre-o 2-3 saptamani inainte sa se nasca copilul parca si l-am montat imediat cum a ajuns. Sunt superstitii astea, dar daca te simti mai bine, mai asteapta...

Adriana - am inteles, si eu am sa incerc sa le frec cu prosopul si sa ma dau cu crema, cred ca nu e prea placut, dar asa tare mi-as dori sa scap de ragade, am suferit asa de tare data trecuta...

Mi-am actualizat si eu saptamana ca ramasesem in urma, la 24 de saptamani implinite calculez ca am intrat in luna a 6-a Aaa, Raluci asa calculez si eu.

Magdaz ina - deci tu mai ai o fetita, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa! Cati ani are? Ce astepti acum?
Noi am folosit la maxim carutul, patutul nu prea, decat cand a fost mic ziua, somnul de pranz, joaca, in rest a dormit cu noi in pat, asa doarme si acum.. Premergator nu am avut, scaunul de masa l-am folosit la maxim, il folosim si acum. Tricicleta nu avem, avem un tractoras cu pedale si il foloseste si pe asta...Scaunul de masina il folosim cu succes in continuare.

RamonaC - sper sa te simti mult mai bine, sanatate multa! Bebe o sa stea linistit pana cand o sa ajunga la termen. Te asteptam cu vesti.

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Multumesc tuturor celor care mi-au transmis gandurile bune.
Ma duc in fiecare seara la bisericuta de langa birou si ma rog sa imi dea Dumnezeu minte si putere sa nu ma supar si sa nu mai plang.
Va sarut pe toate.

Saptamana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor!
Dupa ce ieri dimineata mi-a fost putin rau ,azinoapte am bifat si contractiile un pic dureroase ,dar bine ca au trecut reppede cu no spa.

Lumi multumesc mult de grija,acum ma simt foarte bine.
Of...ce poveste ai avut si tu...Te admir ca ai avut puterea sa lasi totul in urma si sa incepi o viata noua si apoi sa o iei inca o data de la capat.Acum va fi bine.

Katy ai mai multa grija de tine .Cand ai rezultatele la analize?

Krelia super tare bancul

Lavinia lasa te rog sfaturile soacrei de o parte,nu stii ce vei pati dupa ce vei naste cu soacre,matusi,vecine.Eu zic sa faci cum simti tu,e copilul tau nu al lor.

Lacramioara .Mult curaj in continuare.

Mihamora super ,trec imediat astea 3 zile.

Monis nu stiu prea multe magazine in Buc dar ma gandesc ca la Baby Expo vor fii multe si toate in acelasi loc.Cat despre spatar trebuie sa fie perfect orizontal pentru inceput .

Ralucib bine ai revenit (pe DC nu la servici )

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Pentru burticile care asteapta baietei si nu s-au hotarat ce sa faca cu decalotarea,am gasit multe informatii aici dar si in linkurile postate la acest subiect.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100204

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Krelia, mothercare este in feeria pe langa miniblue, dar mai este si in dorobanti, acolo unde ne vom intalni sa facem concurenta pitzipoancelor :)), deci in dorobanti desupra magazinelor nic si miniblue.
Sa stii ca am nimerit in perioada reducerilor si nu aveau chiar preturi sa te dea pe spate, erau comestibile.
Eu nu sunt de principiu sa dau toti banii pe un carucior, sa fie cat de cat de calitate, intr-adevar, dar nici 20 milioane! Sper sa ma incadrez in maax 8 mil!

A, despre kidexul din sept, si eu il astept, cu toate ca finuta mea a fost anul trecut si mi-a zis ca nu au fost asa preturi bune! Deci...la pomul laudat... Vom vedea.
Mai e timp!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Pentru burticile care asteapta baietei si nu s-au hotarat ce sa faca cu decalotarea,am gasit multe informatii aici dar si in linkurile postate la acest subiect.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100204

sar'na stephy , i-am dat sotului linkul

24+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Numele pentru baiatul meu , in topul preferintelor: Marc sau Mark, Dragos, Nicolas, Tudor, Serban, ....va rog sa imi spuneti si mie care va place mai tare.

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Mark

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput