Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineata, burtici!

Pentru ca v-au placut glumitele, am decis sa va mai trimit

NEVASTA-TA SUFERA. CUM PROCEDEZI?
Vii de la serviciu. Sau de la magazinul din colt. Sau, pur si simplu, de la baie. Nevasta-ta/amica-ta e intinsa pe pat si plange de se zguduie peretii. Ramai perplex. "Ce s-a intamplat?". Raspunde printre sughituri: "Nu s-a intamplat nimic". "Dar ce ai?". "N-am nimic". "Atunci, de ce plangi?". "Nu plang".
Iata o situatie banala din viata. Cum procedam?
In primul rand, nu se paraseste sub nici un motiv incaperea. Daca te scapa la baie , rabzi. Daca suna telefonul, il lasi sa sune. Daca e cutremur, macar o sa ai si tu un motiv sa plangi. Dar nu parasesti incaperea. Daca o faci, o sa aiba extrem de des ocazia sa-ti aminteasca faptul ca ai lasat-o singura si ca nu ti-a pasat deloc de suferinta ei.
Nu-ti face de lucru prin camera. Stii ca n-o ajuti niciodata la curatenie. Ce, acuma te-a apucat harnicia?
Nu bea, nu fuma. Ar insemna ca te plictisesti si ca abia astepti sa termine cu bocitul. N-o respecti deloc.
Nici sa nu te gandesti sa deschizi vreo carte. Ar fi cea mai clara dovada a nesimtirii tale sa-i intorci spatele si sa citesti.
Nu deschide televizorul. Daca ai imensa sansa sa fie deja deschis, nu schimba canalul. Te uiti discret, ca daca se prinde s-ar putea sa-l stinga. Stai intins pe spate, cu privirea in tavan, ca un gandac. Nu te poti intoarce. N-ai voie sa adormi. Dupa ce nevasta-ta/amica-ta a terminat cu bocitul si, in fine, se ridica, mai ramai cel putin zece minute in aceeasi pozitie. Ai grija sa se vada pe fata ta ca suferi.
In urmatoarele ore, vorbesti doar daca trebuie. Si, oricum, cu voce scazuta. Nu uita ca in casa aia s-a suferit recent.

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Miany, da frumos un semn de viata! 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Miany, da frumos un semn de viata!

23 + Chiara Ada

...sunt prezenta!!...am fost plecata de sambata pana aseara si desi am avut acces la net nu prea am avut timp si chef sa intru ...Suntem bine ...acu eram la capitolul "citit din urma"
te esti o draguta!!

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

[purple][font=Comic Sans MS]Buna dimineata, burtici!
Pentru ca v-au placut glumitele, am decis sa va mai trimit

Am si eu unu
Ce ii spune un spermatozoid unui ovul cand fuge dupa el?
#8722; Cand te prind, om te fac!

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie.....
Un politai sa o ajute o incuraja:
- Hai ca poti, impinge!
Tiganca avea gemeni. Scoate unu capul afara se uita, intra la loc si ii zice celuilalt:
- c...e hai prin spate ca pe aici sunt gabori!

Ce liniste e pe aici

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

buna dimineata fetelor,

vreau sa va spun ca am achizitionat ieri din cora primele lucrusoare pt bb-ul meu:
2 body-uri, 1 sacut de dormit.
nu am rezistat tentatiei

despre ce vaccin vb ?

lorelix 26+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

buna ,burtici! sa aveti o saptamana usoara!
P.S imi scapa mie ceva sau s-a incurcat numaratoarea capitolelor?!

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

mai,fetelor ma bucur sa gasesc o atmosfera destinsa prin zona ..sper ca lucrurile intra pe fagasul normal ..BV!
Si acum sa raspund pana ce nu uit...
Apropo de mine,Shtephy(am vazut ca si tu te-ai gandit la mine ) suntem bine, cu usoare dureri de burta la un efort mai consistent ...si unele crampe musculare..dar e explicabil,CA si MG sunt in usoara scadere...deci ,per ansamblu k.
Ramona C. multa sanatate si sa aveti grija de voi...imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta ,dar DD are grija de fiecare.
Mihamora ,apropo de nume ,din cele enumerate mie imi place in mod deosebit Tudor..
krelia multumim de bancuri; chiar ne descretesc fruntile..
Monis ma bucur ca "reactivezi" prin zona....si eu sunt in mare dilema cu caruciorul..
Lacrimioara cred ca e foarte greu sa treci prin ceea ce ti se intampla tie ,dar ai sa vezi ca toate vor capata un sens cand iti vei tine in brate..multi si te asteptam cat mai des pe la noi..
Nu mai stiu cui as fi vrut sa-i raspund ,asa ca rezum :multumim tutror care au postat informatii utile pt .noi ,felicitari celor care au schimbat saptamana sau si-au vazut "bebei"..

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am revenit si eu...mie mi se cam intampla sa ma doara putin burta daca fac niste efort...i se mai intampla si altcuiva sau trebuie sa intru in panica??daca ma asez e ok...ahhh si de ceva timp se cam misca bb-elle meu de ma sperie...o apuca mai ales cand incerc sa dorm ...eu inca nu am cumparat nimic...si asa o sa fie greu ca mie pana imi place ceva....cred ca implineste copilul 1 an si eu tot nu m-am hotarat ce haine sa-i iau...noroc ca pt fete se gasesc mai usor si sunt mai frumoase...bub u..ma duc sa devorez niste digestive cu ciocolata si un big lapte rece

23+ cu

Alexa, bine ai revenit si tu .
Sa stii ca si mie mi se intampla sa ma doara... am "evoluat" si la imposibilitatea de a ma mai ridica din pat direct de pe spate in fund... singura varianta este sa ma rasucesc intai pe o parte. Si dupa cum ziceam mai ieri, ma dor talpile picioarelor in mod absolut nou, si nici genunchii nu ma mai tin la urcatul scarilor. AM ramas intr-o zi fara lift, am urcat pana la et. 9 unde stau si am facut febra musculara de m-a tinut vreo 3 zile . Si cand ma gadesc cat am batut toti muntii cu rucsac de 20-25 de kile in spate, cate 4-5 zile la rand, parca nu-mi vine sa cred ca sunt tot eu. Ce face viata asta de oras din oameni... ca nu pot sa dau vina doar pe sarcina . La cumparaturi ai vazut, cam multe suntem in aceeasi situatie. Dar avem timp

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Lorelix,vorbeam de vaccinul antitetanos,care ti-l face medicul de familie,zice ca protejeaza copilul si mama de eventuale infectii spitalicesti,sunt pareri pro si contra,dar cum in Romania noastra e posibil orice,chiar si mediul spitalicesc e "aproape" steril,mai bine previi decat sa combati.

: 27+

Mergi la inceput