Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Legat de carucior, pe al nostru il puteti vedea in semnatura, la baby registry. Inca nu-l avem, dar e cel pe care l-am ales. pe toate! Laura 26+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
Laura - vazut carut. F fain
, la ceva asemanator m-am holbat si eu dar nu m-am putut decide inca. Vaz ca nici voi nu aveti landou... spatarul se lasa la max, adica la 180 de grade? Ca eu inca incerc sa ma hotarasc ce vreau sa aiba ca accesorii... Sa-l stapaniti sanatosi, cand l-oti achizitiona. 
monis
27+acum si cu poze
tinonino81 spune:
Aaaa,la fel sunt si eu la capitolul dat jos din pat,asta e ...in mai multe etape
,plimbam bebelusul mai mult![]()
![]()
: 27+
lacramioara2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Lacra, pai treaba e asta? Eu zic sa decretam butoiul "out of the law" si pentru tine - mai ales pentru tine de fapt - si pentru Andre ca prea mult stati acolo la intuneric, in loc sa veniti aici la ![]() ![]() -cele.![]() monis 27+acum si cu poze |
Draga mea, daca scoatem butoiul si "out of the head and heart", atunci cred ca va functiona bine. Lasa ca ma lupt cu demonii si ies ei din mine la un moment dat.
Saptamana 21
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana monis, eu voi face vaccinul, stiu ca se face in luna 7, med de fam nu mi-a zis prea multe, am zis ca-l intreb sapt viitoare detalii, dar o asistenta mi-a spus ca se face si pt evitarea infectarii operatiei sau taierii (operatia de cezariana sau la nastere naturala tot te taie jos putin)...eu nu vad nimic rau in a-l face........dar fiecare face cum crede.... ![]() toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 23+ David |
Da, Adriana, fiecare face tot timpul cum crede, doar am stabilit

.Miany - ia zi si tu cu cum e cu vaccinul asta. Stii?
monis
27+acum si cu poze
tinonino81 spune:
Voi cum mai stati cu kg? Eu am luat intro saptamana 1 kg,pana acum in total 5 kg,am ajuns la 70
.Dar pentru bebe,nici nu le observ,ca stiu ca scap repede de ele
(sper)
: 27+
monis5 spune:
Ia pana una alta, intru sa fac capitol nou, poate ne inspira mai mult ![]()
monis
27+
acum si cu poze
lorelix spune:
tinonino.
lorelix
26+
sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
lacramioara2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Pai si eu zic, dar in mom asta inafara de un care sa bata in butoi sa-l sfarame, nu stiu ce sa zic Lacramioara, zi ceva sa nu vorbim de tine aici in lipsa. ![]() monis 27+acum si cu poze |
Andre, Monis si tuturor mamicilor,
Sunt aici abia am intrat si eu de cateva minute ca ieri am plecat mai repede de la munca intrucat stateam degeaba si nu lucram nimic.
Credeti-ma ca iau toate masurile ca sa trec peste toata frustrarea si supararea, ieri de exemplu mi-am permis sa ma infurii si sa recunosc ca sunt furioasa, fara sa mai incerc a-mi disimula sentimentele. Nu sunt doar trista, nu sunt doar amarata, SUNT FURIOASA si imi vine sa rag ca o fiara. Si cred ca e mai bine sa imi consum si furia asta decat sa o tin in frau pentru ca altfel va iesi la un alt moment si va izbi cu tot atata putere.
As vrea sa il izbesc cu capul de toti peretii pe omul acesta atata de slab si de chinuit si de infirm sufleteste sa dau in el fizic si sa il doara si sa inteleaga in final ca nu poti sa te joci cu vieti de oameni doar pentru ca nu ai suficienta minte si "..." (de unde provin copilasii) incat sa iti asumi responsabil o decizie sau alta.
Dec, doamnele mele, acum sunt furioasa in continuare, si e un sentiment mai bun decat butoiul.
Va sarut si va multumesc pentru sprijin si intelegere.
Saptamana 21

care sa bata in butoi sa-l sfarame, nu stiu ce sa zic