Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata, fetelor!
A fost foarte relaxant sa citesc din urma, fara tensiuni, fiecare vorbeste despre ce vrea....o adevarata placere sa vad atata armonie la noi!
Eu am avut cosmaruri toata noaptea... Am citit si vazut imagini video despre tragedia din Taiwan, si probabil de aceea...
Lumi
26+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Lumi_Richard spune:
Si am uitat sa mentionez cutremurul de la 5 dimineata, de 6.5 grade....nu era destul cel de duminica, care a avut magnitudinea de 6.9....
Am visat numai tsunami, eu eram pe o insula micuta, inconjurata de ape, valuri uriase ce inghiteau barci, vapoare....am reusit sa scap de pe insula, dar eram urmarita de teroristi
.... Si, uite asa, am avut o noapte plina de aventuri!![]()
Lumi
26+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
laviniablaga spune:
Neata mamici si burtici! Raportez ca am scapat pentru moment de arsurile stomacale, fapt pentru care m-am trezit foarte bine dispusa. Pupici!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian
26+
vias spune:
sper sa ma iertati ca intru la voi pentru cu totul altceva.
Alex, este un copilas de 1 an si 3 luni...dar care are deja 2 operatii la inimioara si urmeaza a 3a in 9 zile.
La semnatura mea gasiti mai multe informatii.
Va rog, cele care puteti, sa ne ajutati sa-l ajutam pe Alex, acum cand inca se mai poate face ceva!
Multumesc mult 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
A_driana spune:
neata burtici,
dankutza, ma gandesc ca nu ii voie sa le ,,zgandaresc'' dar cateodata m-a luat curiozitatea
......pai si daca nu-i voie, atunci cand frecam cu prosopul aspru pe ele nu le ,,deranjam''? (ca la mine daca le ,,ajut'' cu unghia ies afara, si is ca niste bilute mici mici)
monis, eu voi face vaccinul, stiu ca se face in luna 7, med de fam nu mi-a zis prea multe, am zis ca-l intreb sapt viitoare detalii, dar o asistenta mi-a spus ca se face si pt evitarea infectarii operatiei sau taierii (operatia de cezariana sau la nastere naturala tot te taie jos putin)...eu nu vad nimic rau in a-l face........dar fiecare face cum crede....
fetelor am vazut ca ati scris (dar nu mai stiu exact care)ca rasuciti patura nu stiu cum sa dormiti mai bine? explicati-mi si mie (dar cu lux de amanunte sa inteleg
)..........si inca ceva.......ce as putea face sa nu mai dorm pe spate? deja sunt paranoica si nu vreau sa dorm pe spate ca ma gandesc ca se sufoca bebe......si de cate ori ajung pe spate noaptea ma trezesc.....exista vreo solutie?
(tinand cont ca eu de cand ma stiu am fost o ,,dormitoare'' pe spate)
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
23+
David
strumfulet + poza strumfulet
Andrecluj spune:
Buna dimineata, burtici. A_driana, eu imi pun o perna intre picioare ca sa nu ating cu burta patul ca doare. Daca te uiti putin peste imaginile la pernele de gravide, vei vedea pozitia corecta. Apropos de asta, l-am intrebat pe medic daca e adevarat ca trebuie sa dormim pe stanga si mi-a confirmat, asa ca am inceput si eu sa ma "educ", fortandu-ma sa stau cat de mult pe stanga. Lacramioara, cum esti? Sa ne scrii, nu mai sta singura cu gandurile, da?
Look who's talking
23 +
Chiara Ada
laviniablaga spune:
Salut fetelor! De auzit de vaccinul ala din luna 7 am auzit si eu, si cred ca o sa il fac, pentru ca e mai bine. Din cate m-a explicat medicul nu se intampla nimic rau cu bebele, ci pur si simplu previne o eventuala infectie, in cazul in care va fi nevoie sa fiu taiata. Despre faza cu dormitul, pot sa va spun ca in czul meu, cel mai bine dorm pe partea stanga, pe spate nu pot sta deloc, pentru ca ma doare groaznic de tare, si cand ma intorc pe partea dreapta folosesc o perna pe care imi sprijin burtica.
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian
27+
rgagapie spune:
Neatza fetelor si d la mine,
Sunt putin mai lenesa si acum ma pun sa citesc din urma. Suntem cam stresati sapt. asta k avem sa inmatriculam masina si sunt o gramada d acte si drumuri d facut
si multi bani de cheltuit.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+23
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
laviniablaga spune:
Mamici si burtici, va las...mergem la o plimbarica, pentru ca ni s-a recomandat cat mai multa miscare. Va pupacesc dulce si sper sa ne revedem curand!
27+
tinonino81 spune:
Neata fetele!Eu chiar incerc sa dorm pe partea stanga,in mare parte reusesc,dar azi noapte m-am trezit pe burtica,asa m-am speriat,ca nu am am mai inchis un ochi,asteptand sa miste bebe.Deabia dimineata mi-a dat niste picioruse.
.Nici eu nu stiu cum sa mai dorm...
: 27+