Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 pai intra pe youtube.com (ANDREA BOCELLI-VIVO PER LEI)o stii cu siguranta dar bebeika al meu ce tumbe face cand pun melodia asta. Andrei se joaca puzzle si asambleaza o sina pentru trenul lui sa se joace. am o groaza de facut si eu dar am o lene de mor eee macar o zi sa fiu si eu lenesa sa nu fac nimk am si eu dreptul asta nu? |
Da stiu melodia asta,e superba,are gusturi faine bebika.Nu ziceam ca nu ai dreptul sa lenevesti ci ca te lasa Andrei sa o faci.Tare as vrea si eu sa imi vad copilu sa se joace singur fara sa ma strige din minut in minut
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
23+
Katyuscha21 spune:
mai fetelor am o intrebare la voi toate si sper sa nu deranjeze dar curioasa sa stiu ce pareri aveti voi desprea AVORT.
am citit in ceva ziare ca majoritatea femelilor ajung la chestii din astea si nu numai ca in caz de ceva grav ci chiar si din cauza ca un copil iti ia din libertate si unele femei se tem de a avea copii doar pt ca se gandesc ca nu or sa mai fie libere si or sa aiba o mare respobsabilitate asupra lor.
voi ce credeti?ce parere aveti?
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Anti avort-nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Da stiu melodia asta,e superba,are gusturi faine bebika.Nu ziceam ca nu ai dreptul sa lenevesti ci ca te lasa Andrei sa o faci.Tare as vrea si eu sa imi vad copilu sa se joace singur fara sa ma strige din minut in minut _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 23+ ![]() |
bine ca si pe mine ma striga tot timpul ba ma intreaba de animale ba ma pune sa fac puzzle cu el si tot asa da macar nu fac curatenie si nu stau in picioare
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Katyuscha21 spune:
daca tot nu dormi la ora asta ce parere ai despre ceea ce am intrebat mai sus???
26+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 mai fetelor am o intrebare la voi toate si sper sa nu deranjeze dar curioasa sa stiu ce pareri aveti voi desprea AVORT. am citit in ceva ziare ca majoritatea femelilor ajung la chestii din astea si nu numai ca in caz de ceva grav ci chiar si din cauza ca un copil iti ia din libertate si unele femei se tem de a avea copii doar pt ca se gandesc ca nu or sa mai fie libere si or sa aiba o mare respobsabilitate asupra lor. voi ce credeti?ce parere aveti? |
Chiar aseara gasisem topicul asta cu un videoclip infiorator(pentru cele slabe de inger,nu deschideti filmuletul)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140810
Din pacate multe femei folosesc avortul ca metoda contraceptiva ,asta o stiu de mult timp,sunt cozi la cabinetele particulare pentru intreruperi de sarcina.Nu stiu cand om avea si noi educatie sexuala
.Dar nu pot eu sa judec pe nimeni,o face Cel de Sus.Insa sustin avortul terapeutic.
Edit
Ginecologul meu nu are asemenea practici.
_
Ramona,mami de
23+
Katyuscha21 spune:
pe bune mai cum poti sa ai asa o inima sa omori un ingeras.
Doamne am vazut e socant e de nedescris am plans cand am vazut
la ce sa inventat sterilet puneti Doamne iartama unul si ai scapat de grija de a ramane insarcinata sau e mai bine sa il omori cum mai poti fi tu numita mama dupa ceea ce faci
sunt ingrozita sunt terminata dupa ceea ce am vazut o doamne

26+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
shtephy spune:
Da stiu,si eu am plans si inca nu mi-am revenit.
Dar nu pot judeca eu faptele nimanui.
Te pup acum,a venit in sfarsit Mos Ene si la mine.Cred ca in trimestrul III vor fi mai multe fete cu insomnii si calare pe DC.
Noapte buna!
_
Ramona,mami de
23+ 
Katyuscha21 spune:
noapte buna iubita si pupika printesika ta mika dulce de departe

26+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
BoboMom spune:
Shtephy, eu am absentat motivat. De la 8 jumate aseara si pana la 2 jumate ziua azi nu am avut curent. Abia acum pe seara am reusit sa intru. A fost furtuna aseara si s-a taiat curentul... Legat de asta am avut inundatie in basement azi-noapte, motiv pt care n-am prea dormit. Sotul meu cel putin n-a dormit mai deloc, ca a trebuit sa stea de veghe sa faca nu stiu ce la pompa de apa din basement din ora in ora... Asta e, suntem ok acum... Nici n-am fost la serv azi pt ca am fost f obosita. Slava Domnului ca merge curentul acum, ca deja era cam nasol cu caldura fara AC.
Scuze ca nu tin minte sa raspund tuturor, incerc din ce-mi amintesc...
MSymo, sarcina sanatoasa si fara probleme! 
Krelia, super bancul! O sa i-l traduc sotului meu ![]()
Simina, sa le poarte sanatoasa! Ne arati si noua ce-ai primit? ![]()
Legat de carte - What to Expect The First Year - nu o am in varianta electronica si chiar nu ma vad scanand 800 de pagini
. Eventual dati o cautare pe net si vedeti pe unde o puteti gasi, plus ca ei au si site si mai sunt info si pe-acolo.
Lacramioara 
Faci foarte bine ca te descarci! Sa-ti ajute Dumnezeu sa fii fericita si implinita! Sunt sigura ca fetita ta te va face foarte fericita si de fapt te face deja.
Legat de carucior, pe al nostru il puteti vedea in semnatura, la baby registry. Inca nu-l avem, dar e cel pe care l-am ales.
pe toate!
Laura
26+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Katyuscha21 spune:
IN SFARSIT laura g ai aparut si tu mama de cand nu te-am mai vazut la barfa![]()
26+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!