Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
douradoudou spune:
am revenit si eu...mie mi se cam intampla sa ma doara putin burta daca fac niste efort...i se mai intampla si altcuiva sau trebuie sa intru in panica??daca ma asez e ok...ahhh si de ceva timp se cam misca bb-elle meu de ma sperie...o apuca mai ales cand incerc sa dorm ...eu inca nu am cumparat nimic...si asa o sa fie greu ca mie pana imi place ceva....cred ca implineste copilul 1 an si eu tot nu m-am hotarat ce haine sa-i iau
...noroc ca pt fete se gasesc mai usor si sunt mai frumoase...bub u..ma duc sa devorez niste digestive cu ciocolata si un big lapte rece
23+ cu 
krelia spune:
da, katy...cam asa ceva...
...ori clocite..ori direct pui
..ce sa-ti fac, daca pe continentul asta nu-ti gasisi si tu jumatatea...deh....
auzi, am si eu o curiozitate, de cat timp esti in Canada? ca de 2 ani oricum, banuiesc ca stai acasa si-l cresti pe Andrei, nu?![]()
ah, si vezi ca te pun sa-mi gatesti miel la anu'....ca m-ai botezat
..je mi-s krelia nu karelia...alea's tigarile grecesti ![]()
acu', chiar ca ramai singura, ca plec si eu la somn...
krelia
26+ si printesu' mic, Rares Mihai 
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou am revenit si eu...mie mi se cam intampla sa ma doara putin burta daca fac niste efort...i se mai intampla si altcuiva sau trebuie sa intru in panica??daca ma asez e ok...ahhh si de ceva timp se cam misca bb-elle meu de ma sperie...o apuca mai ales cand incerc sa dorm ...eu inca nu am cumparat nimic...si asa o sa fie greu ca mie pana imi place ceva....cred ca implineste copilul 1 an si eu tot nu m-am hotarat ce haine sa-i iau ![]() 23+ cu ![]() |
Asa patesc si eu sa stii. Cand fac efort ma doare usor burta si spatele. Cred totusi ca este normal.
Eu am fost astazi la control. Se pare ca in ultimele 5 saptamani am acumulat 6 kg. Samburelul meu este bine... a crescut. Cantareste 1113 grame. Am baiat mare, nu gluma.
------------------------
27+
DavidAlbume foto
shtephy spune:
| citat din mesajul lui mihamora Shtephy -cum a fost in parc? Te simti mai bine? |
In ultimul timp din pacate e destul de obositor pentru mine,dar nu o pot lipsi pe Stefi de joaca in parc pentru ca oricum nu mai avem atatea activitati,nu ma mai pot juca cu ea cum o faceam inainte de sarcina si ea simte toate astea...se vede in comportamentul ei...Dar ea tot ma linguseste si ma pupa toata ziua ,asta dupa ce trece peste micile(sau marile uneori) crize de peste zi.
Ma simt bine,multumesc
._
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
23+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui dana n. Eu am fost astazi la control. Se pare ca in ultimele 5 saptamani am acumulat 6 kg. Samburelul meu este bine... a crescut. Cantareste 1113 grame. Am baiat mare, nu gluma. ------------------------ 27+ DavidAlbume foto |

Chiar ca e .Nu mai e samburel deloc
._
Ramona,mami de
23+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui douradoudou am revenit si eu...mie mi se cam intampla sa ma doara putin burta daca fac niste efort...i se mai intampla si altcuiva sau trebuie sa intru in panica??daca ma asez e ok...ahhh si de ceva timp se cam misca bb-elle meu de ma sperie...o apuca mai ales cand incerc sa dorm ...eu inca nu am cumparat nimic...si asa o sa fie greu ca mie pana imi place ceva....cred ca implineste copilul 1 an si eu tot nu m-am hotarat ce haine sa-i iau ![]() 23+ cu ![]() |
Mie mi se intampla,deocamdata nu intru in panica.Incearca sa te mai menajezi ,eu nu pot ,nu ma lasa cineva
Hainutele de fetita sunt foarte frumoase,sigur o sa gasesti si pe gustul tau.

_
Ramona,mami de
23+
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui krelia da, katy...cam asa ceva... ..ce sa-ti fac, daca pe continentul asta nu-ti gasisi si tu jumatatea...deh....auzi, am si eu o curiozitate, de cat timp esti in Canada? ca de 2 ani oricum, banuiesc ca stai acasa si-l cresti pe Andrei, nu? ah, si vezi ca te pun sa-mi gatesti miel la anu'....ca m-ai botezat acu', chiar ca ramai singura, ca plec si eu la somn... ![]() krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai ![]() |
scuze pt botez da uite iti sunt si nasa daca tot te-am botezat
in canada sunt de 2 ani si 2 luni si niciodata nu am venit acasa si duuureazzzaaa pana am sa vin.e tare scump si mai ales la 4 membri mai ales acum nu prea imi convine dar asta e ce asi faci important e ca suntem impreuna toata familia ca prin ce am trecut nu imi mai trebuie si nu doresc nici la cel mai mare dusman al meu.
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
shtephy spune:
KATY am vrut sa ascult si eu melodia lui bebik dar nu ma lasa ...cica in tara mea acest videoclip nu este disponibil ,este protejat de copyright.
Ce face Andrei de te lasa sa te plictisesti?
Eu nu cred ca o sa scriu vreodata asa ceva
,nu imi ajunge niciodata timpul...as vrea de exemplu sa citesc multe (pe net,ca pe o carte n-am mai pus mana demult
) dar nu prea imi iese.
_
Ramona,mami de
23+ 
shtephy spune:
Dar celelalte fete de peste ocean pe unde umbla?Au cam multe absente,asa ca io zic sa veniti sa le motivati
.
LauraGarner ,Jay si SimonaDo prezentati scutirile va rog.
Si de dimineata le poftesc si pe Pirelia,Laurairina,Broscutza, Rgagapie,Miany ,LauraB ,Avalon si celelalte fete care citesc din umbra sa prezinte stiri din si despre burtica.
DIANA R are scutire in permanenta,dar tot mi-ar placea sa reusesti sa scrii mai des.
pe toate
_
Ramona,mami de
23+ 
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui shtephy KATY am vrut sa ascult si eu melodia lui bebik dar nu ma lasa ...cica in tara mea acest videoclip nu este disponibil ,este protejat de copyright. Ce face Andrei de te lasa sa te plictisesti? Eu nu cred ca o sa scriu vreodata asa ceva _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 23+ ![]() |
pai intra pe youtube.com (ANDREA BOCELLI-VIVO PER LEI)o stii cu siguranta dar bebeika al meu ce tumbe face cand pun melodia asta.
Andrei se joaca puzzle si asambleaza o sina pentru trenul lui sa se joace.
am o groaza de facut si eu dar am o lene de mor eee macar o zi sa fiu si eu lenesa sa nu fac nimk am si eu dreptul asta nu?
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu