Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Stefy n-am facut ceva iesit din comun..mancare, putina curtenie si spalat, da nu am mai scris nimic aici ,ca nu am avut ce , si nici n-am fost solicitata in vreo discutie. Eu scriu mult la mamicile mele, acolo ma simt bine si iubita...daca lipsesc o zi sunt chemata la apel..aici pot lipsi si-o luna ca nu cred ca mi-ar observa cineva lipsa

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Stefy n-am facut ceva iesit din comun..mancare, putina curtenie si spalat, da nu am mai scris nimic aici ,ca nu am avut ce , si nici n-am fost solicitata in vreo discutie. Eu scriu mult la mamicile mele, acolo ma simt bine si iubita...daca lipsesc o zi sunt chemata la apel..aici pot lipsi si-o luna ca nu cred ca mi-ar observa cineva lipsa

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Vrei sa vin cu sa nu mai zici asa ceva???
Eu tot mai vreau sa cred ca toate tinem una la alta aici.Eu va citesc si va cunosc pe toate din primul capitol,asa ca eu una o sa te strig mereu la catalog pentru ca stiu cat de mult ai scris la topicul asta.
Trebuie sa fug sa fac baie la un bebe mic si revin.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Esti o alintata azi! Dar te iertam, caci ai fost cam harnicuta! Ceea ce mie imi lipseste, Doamne, am o lene in mine de cand sunt gravida...nu ma recunosc!!!

Cand o aud si pe Katy ca face curat toata ziua... iar ma simt ultima imputitura din lume :)

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

uuuoouuuu stati asa ca azi si eu sunt lenesa nu am chef sa fac nimk si la cate sunt de facut nici ca nu fac nimk ete ca mam enervat da chiar mam saturat sa tot misun prin casa ca o nebuna azi chiar nu mai fac nimk lenevesc toata ziulica asa ca azi leneveala tata

26+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Mergi la inceput

uite ca zi nu ma mai auziti ca fac cate ceva atat doar ca spal vasele in rest nimk gata tre sa mai fac timp si pt mine doar azi ca maine o iau de la capat

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ale mele-s la frigider, deci, daca le vrei....le livrez reci si la timp
da' sa te hotarasti repede, pana nu le fac omleta

Citat:
citat din mesajul lui monis5

2 oua am si eu, dar nu le dau

monis 27+
acum si cu poze

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput

de ex pana ajung la mine se incalzesc si se si clocesc face mai bine de o luna

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

mama da departe am mai ajuns ce bine e de cei care sunt plecati in europa vin acasa cand vor dar eu eeeheee pana vin eu ....of

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

KARELIA daca le trimiti la mine,la mine ajung direct pui in puf

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

nu mai e nimeni mai fetelor??? ba fratilor in ce zile am ajuns sa vb singura nu ca ar fi prima data se mai intampla cam des da se intampla

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput