Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lacramioara2 Draga Simina, sigur ca accept sfaturi, de aceea v-am si povestit ce traiesc in ultimele zile. Am intrat deja acolo si am citit povesti cutremuratoare. Stiu ca nu sunt singura, insa vezi tu, asta nu prea ma ajuta foarte mult zilele astea. Chiar numai eu ma pot scoate din starea asta si fac tot ce pot in sensul asta. Saptamana 21 ![]() |
Cel mai mult te ajuta comunicarea aici...sau pe alt forum...unde esti sub protectia anonimatului si poti scrie in voie tot ce te doare.
Noi suntem alaturi de tine

26+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Alio, Monis, subsemnata nu e in butoi acu. E afara din el. Decat ca imi imaginez cat ii e de greu Lacramioarei si as vrea sa o ajutam cumva sa ii treaca mai usor perioada asta. 23 + Chiara Ada |
Pai si eu zic, dar in mom asta inafara de un
care sa bata in butoi sa-l sfarame, nu stiu ce sa zic Lacramioara, zi ceva sa nu vorbim de tine aici in lipsa.

monis
27+acum si cu poze
shtephy spune:
Simona multumesc ca te gandesti la noi,sunt bine acum
Monis imi pare bine sa te vad asa activa
Simina trebuie sa spui ce ocupatii extraDC ai avut azi ca sa iti motivam absenta.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
23+ 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Simona multumesc ca te gandesti la noi,sunt bine acum ![]() Monis imi pare bine sa te vad asa activa ![]() Simina trebuie sa spui ce ocupatii extraDC ai avut azi ca sa iti motivam absenta. ![]() _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 23+ ![]() |
Ai PM
monis
27+acum si cu poze
krelia spune:
monisu', masline n-am...decat niste compot de visine, daca vrei (ca seamana cu maslinele
)....si in rest, niste ardei umpluti, niste legume, un pepene rosu si...vreo doua oua
.....
krelia
26+ si printesu' mic, Rares Mihai 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui krelia monisu', masline n-am...decat niste compot de visine, daca vrei (ca seamana cu maslinele krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai ![]() |
2 oua am si eu, dar nu le dau

monis
27+acum si cu poze
Katyuscha21 spune:
MONIS5 de care oua de cocos
![]()

26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Katyuscha21 spune:
ma fetelor ma pliktisesc de mor datimi ceva idei ce sa fac
26+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Katyuscha21 spune:
acum acult melodoa lui bebe iar el cred ca danseaza ca ce face prin burtika o my god

26+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
mihamora spune:
Simona Andrecluj, Rony,Lidia -multumesc pentru raspuns.
Dienutze - fac si eu alergie la metale, mai putin la aur, dar la urechi chiar si la aur. Nu cred ca are legatura cu sotul, cred ca esti tu
mai sensibila...
Shtephy -cum a fost in parc? Te simti mai bine?
Katy - uita-te la un film sau citeste ceva.
Michelle
24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE