Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Astazi am fost la medicul de familie,si mi-a zis ca daca tot am intrat in 7 luni,sa-mi faca si vaccinul antitetanos.Mi-a zis ca previne eventuale infectii din spital la bebe si la mama,si am zis sa-l fac,dar ajungand acasa la calculator,am citit ca s-ar putea sa fie cam devreme,citisem de saptamana 32.Voi ce parere aveti,ca deja sunt cam nelinistita.
: 27+

Mmmm, discutie lunga cu vaccinul asta. Fetele care mai dati peste doctori gata-gata sa se apuce de vaccinul asta, poate postati si aici niste motivatii pentru el?
Eu una nu-l fac - bine nici n-am vb cu dr. despre asta - dar ma intereseaza care ar fi beneficiile lui. Ca vreau si eu sa stiu . Ce stiu pana acum este ca orice vaccin este un soi de tortura pentru organism. Nu ca sunt inutile, au contraire, unele sunt vitale din motive pe care nu le mai enumar aici, dar ca idee, organismul se necajeste f mult sa le... asimileze, elimine, prelucreze, picteze etc etc. Asta cu prevenirea diverselor infectii din spital mi se pare un argument cam subtire... mie cel putin...

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Tocmai am o reactie ciudata la aur!!!
Pana acum mi s-a inrosit brusc pielea sub verigheta, am mutat-o pe dreapta si vad ca incepe si acolo, iar acum ma mananca pielea pe gat in zona lantului!!!
Initial il sunasem pe tovaras sa ii zic sa se potoleasca ca nu am avut alergie 10 ani la verigheta si acu...o fi vreun semn!! S-a distrat copios, doar ca acum eu chiar intru la idei cu reactiile astea...
Ati avut asa ceva??

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

dienutze - eu am o colega la serviciu care a avut nunta acum 1 luna si a facut o superalergie de la verigheta. Bine, nu ca tine dupa 10 ani. S-a dus cu ea la mester si a aflat ca are in compozitie un nichel sau ceva din tabelul lui Mendeleev, altul decat aurul... o fi ceva nou de la hormonii tai care se fitzosesc si nu le mai place aurul . Si consortului poti sa-i spui ca e un semn ca-ti trebe un cadou nou

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Buna,

Eu citesc din urma asa ca poate raspunsul meu vine cam tarziu: din lista ta mie imi place Nicolas si Dragos ; eu am visat ca o sa-l cheme Noah Sebastian; insa trebuie sa-mi intreb consortul care are cu totul alte idei ( cica SEbastian nu are personalitatea) -insa va trimit o lista scurta indata ce o definitivez; ma s\astept la olista lunga de nume de insule sau de diversi arbusti [quote]

numele de arbusti sunt de ob feminine, dar cred ca putem sa ne scotocim si noi de cateva, de genul Abutilon, Rodiu, Leandru, Spirea, Astilba... . De fete am cateva mai tari. Ma gandesc si la ceva insule si revin

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Katy ai mai multa grija de tine .Cand ai rezultatele la analize?

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

asa am sa fac.
pai le aflu cand ma duk la doktor abia atunci aici vin tare greu rezultatele cam in 2-3saptmani

26+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2
Na, ca m-a podidira lacrimile acum ca citesc atatea mesaje de incurajare!
Imi face tare bine sa va scriu si sa citesc ce imi scrieti, si imi pare rau ca nu am vorbit mai devreme si am stat toata saptamana in butoiul cu melancolie.
Multumesc mult
Saptamana 21

Lacra, pai treaba e asta? Eu zic sa decretam butoiul "out of the law" si pentru tine - mai ales pentru tine de fapt - si pentru Andre ca prea mult stati acolo la intuneric, in loc sa veniti aici la -cele.

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Monis, buna faza cu cadoul :)
Vad ca s-a potolit mancarimea...sigur e de la hormoni, azi am avut o stare de ..neliniste, cred ca am bagat si prea multa cafea!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

LIDIA 74 ai PM

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Alio, Monis, subsemnata nu e in butoi acu. E afara din el. Decat ca imi imaginez cat ii e de greu Lacramioarei si as vrea sa o ajutam cumva sa ii treaca mai usor perioada asta. 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

KARELIA pe bune mai nu am mai ras de mult asa cand vine sotul ii arat si lui

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

in sfarsit pot sa ma laud si eu ca sunt odihnita si nu mai am asa de mult de munka fac curatenie generala dar fac incet nu ma grabeste nimeni dorm cat vreau si stau in casa cum vreau
aaaaaa ce bine e

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput