Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinonino81 Astazi am fost la medicul de familie,si mi-a zis ca daca tot am intrat in 7 luni,sa-mi faca si vaccinul antitetanos.Mi-a zis ca previne eventuale infectii din spital la bebe si la mama,si am zis sa-l fac,dar ajungand acasa la calculator,am citit ca s-ar putea sa fie cam devreme,citisem de saptamana 32.Voi ce parere aveti,ca deja sunt cam nelinistita. ![]() : 27+![]() |
Mmmm, discutie lunga cu vaccinul asta. Fetele care mai dati peste doctori gata-gata sa se apuce de vaccinul asta, poate postati si aici niste motivatii pentru el?
Eu una nu-l fac - bine nici n-am vb cu dr. despre asta
monis
27+acum si cu poze
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dienutze Tocmai am o reactie ciudata la aur!!! Pana acum mi s-a inrosit brusc pielea sub verigheta, am mutat-o pe dreapta si vad ca incepe si acolo, iar acum ma mananca pielea pe gat in zona lantului!!! Initial il sunasem pe tovaras sa ii zic sa se potoleasca ca nu am avut alergie 10 ani la verigheta si acu...o fi vreun semn!! S-a distrat copios, doar ca acum eu chiar intru la idei cu reactiile astea... Ati avut asa ceva?? 24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
dienutze - eu am o colega la serviciu care a avut nunta acum 1 luna si a facut o superalergie de la verigheta. Bine, nu ca tine dupa 10 ani

monis
27+acum si cu poze
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Rony Buna, Eu citesc din urma asa ca poate raspunsul meu vine cam tarziu: din lista ta mie imi place Nicolas si Dragos ; eu am visat ca o sa-l cheme Noah Sebastian; insa trebuie sa-mi intreb consortul care are cu totul alte idei ( cica SEbastian nu are personalitatea ) -insa va trimit o lista scurta indata ce o definitivez; ma s\astept la olista lunga de nume de insule sau de diversi arbusti |

numele de arbusti sunt de ob feminine, dar cred ca putem sa ne scotocim si noi de cateva, de genul Abutilon, Rodiu, Leandru, Spirea, Astilba...

. De fete am cateva mai tari. Ma gandesc si la ceva insule si revin 
monis
27+acum si cu poze
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Katy ai mai multa grija de tine .Cand ai rezultatele la analize? _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 23+ ![]() |
asa am sa fac.

pai le aflu cand ma duk la doktor abia atunci aici vin tare greu rezultatele cam in 2-3saptmani
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
monis5 spune:
| citat din mesajul lui lacramioara2 Na, ca m-a podidira lacrimile acum ca citesc atatea mesaje de incurajare! ![]() ![]() ![]() Imi face tare bine sa va scriu si sa citesc ce imi scrieti, si imi pare rau ca nu am vorbit mai devreme si am stat toata saptamana in butoiul cu melancolie. Multumesc mult Saptamana 21 ![]() |
Lacra, pai treaba e asta? Eu zic sa decretam butoiul "out of the law" si pentru tine - mai ales pentru tine de fapt - si pentru Andre ca prea mult stati acolo la intuneric, in loc sa veniti aici la

-cele.
monis
27+acum si cu poze
dienutze spune:
Monis, buna faza cu cadoul :)
Vad ca s-a potolit mancarimea...sigur e de la hormoni, azi am avut o stare de ..neliniste, cred ca am bagat si prea multa cafea!
24+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
Katyuscha21 spune:
LIDIA 74 ai PM
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Andrecluj spune:
Alio, Monis, subsemnata nu e in butoi acu. E afara din el. Decat ca imi imaginez cat ii e de greu Lacramioarei si as vrea sa o ajutam cumva sa ii treaca mai usor perioada asta.
23 +
Chiara Ada
Katyuscha21 spune:
KARELIA pe bune mai nu am mai ras de mult asa

cand vine sotul ii arat si lui
26+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
in sfarsit pot sa ma laud si eu ca sunt odihnita si nu mai am asa de mult de munka
fac curatenie generala dar fac incet nu ma grabeste nimeni dorm cat vreau si stau in casa cum vreau
aaaaaa ce bine e 

26+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

( cica SEbastian nu are personalitatea
Stefania - Francesca (20.11.2006) si