Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Tocmai am o reactie ciudata la aur!!!
Pana acum mi s-a inrosit brusc pielea sub verigheta, am mutat-o pe dreapta si vad ca incepe si acolo, iar acum ma mananca pielea pe gat in zona lantului!!!
Initial il sunasem pe tovaras sa ii zic sa se potoleasca ca nu am avut alergie 10 ani la verigheta si acu...o fi vreun semn!! S-a distrat copios, doar ca acum eu chiar intru la idei cu reactiile astea...
Ati avut asa ceva??

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Eu am cumparat totul inainte si le-am aranjat asa cum am vrut si nu am avut nicio problema, ba din contra , cand m-am intors din spital nu ma puteam tine pe picioare asa ca a fost super ca toate erau aranjate la locul lor , spalate calcate , apretate....

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Raluci, daca bebele se misca nu trebuie sa te ingrijorezi, probabil ca e si el obosit, daca nu il mai simti asa de des... Al meu e neobosit, da cu piciorusele si manutele de dimineata...si si-a facut un obicei sa ma trezeasca in fiecare dimineata pe la ora 4...spre disperarea mea si a sotului. Noroc ca dupa vreo 10 minute reusesc sa adorm din nou.

Intrebare: Cineva mi-a zis ca nu e bine sa aduc patutul copilului in casa, decat dupa ce o sa il scot din spital...voi ce stiti despre asta? Eu deja i-am cumparat si patut si mobila pentru camera, dar le tin la soacra-mea in garaj...pentru ca femeile astea mai in varsta sunt superstitioase...nu stiu ce sa fac....daca ar fi dupa mine le-as aranja pe toate in camera sa fiu linistita...toata ziua imi imaginez cum ar trebui sa arate camera si imi fac tot felul de idei...off soacrele astea...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua fetele!!!
Scriu repede ca sunt cu multa treaba pe cap:
Lacramioara capul sus!!Daca accepti un sfat: citeste la"In unul sau in doi, mergem mai departe" si-ai sa vezi ca nu esti singura care trebuie sa lupte pt bebelus fara "sexul tare" langa

N-am apucat sa citesc tot din urma , dar am vazut ceva:
Stefy sper ca esti bine..nu stiu ce ai patit
RamonaCopot multe burtici au contractii si reusesc sa duca sarcina pana la 40 , asa ca stai cumintica in pat si-o sa fie bine

In leg cu cremele pt copii , acea mamica mi-a zi s in lista sa nu iau Jonson sau Dalin ci Nivea..da a uitat "ci-ul"...asta referitor la bani..ca sunt mai accesibile

Eu mi-am luat carucior fara landou , dar se da perfect la orizontala, si-i ff usor
Si patutul si carutul sunt stranse in casa, asta referitor la "vorbele din batrani"

Nu mai stiu cine a zis ceva de tzitzi , parca A_driana..si eu patesc acelasi lucru....si mai stau sa dau cu unghiile dupa baie

Ieri a venit fratele din Spania , mama a mai ramas in vacanta, si mi-a adus o gramada de hainute.. superbe...si statie emisie/receptie

Revin mai tarziu

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Draga Simina, sigur ca accept sfaturi, de aceea v-am si povestit ce traiesc in ultimele zile. Am intrat deja acolo si am citit povesti cutremuratoare. Stiu ca nu sunt singura, insa vezi tu, asta nu prea ma ajuta foarte mult zilele astea. Chiar numai eu ma pot scoate din starea asta si fac tot ce pot in sensul asta.

Saptamana 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Lacramioara2 te vad o fata curajoasa si buna la suflet. as e cum zici tu, cine stie ce pacate o treb sa traga si el. Eu zic ca ai facut bine ca ai cerut aj specializat, e bine ca te-ai descta=rcat, incearca sa fii tare si concentreaza-ti toata iubirea asupra puiului din burtica. Dupa ce se va naste vei vedea ca va fi mai bine, si vei primi si tu multa iubire, la randul tau.
Si asa e, cum zic fetele, esti un ex pentru noi toate. Te admir si ma rog la Doamne Doamne sa iti dea putere si curaj sa mergi mai departe, caci ai pentru ce.

cea mai fericita cu 26+
sa fim sanatosi

Na, ca m-a podidira lacrimile acum ca citesc atatea mesaje de incurajare!
Imi face tare bine sa va scriu si sa citesc ce imi scrieti, si imi pare rau ca nu am vorbit mai devreme si am stat toata saptamana in butoiul cu melancolie.

Multumesc mult

Saptamana 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,

Eu citesc din urma asa ca poate raspunsul meu vine cam tarziu: din lista ta mie imi place Nicolas si Dragos ; eu am visat ca o sa-l cheme Noah Sebastian; insa trebuie sa-mi intreb consortul care are cu totul alte idei ( cica SEbastian nu are personalitatea) -insa va trimit o lista scurta indata ce o definitivez; ma s\astept la olista lunga de nume de insule sau de diversi arbusti

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Numele pentru baiatul meu , in topul preferintelor: Marc sau Mark, Dragos, Nicolas, Tudor, Serban, ....va rog sa imi spuneti si mie care va place mai tare.

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MIHAMORA mie imi place Tudor din numele de pe lista ta.

LAURAIRINA esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Azi am fost la medicul de familie ca sa cer niste analize. Am intrebat despre vaccinul antitetanos si mi-a spus ca se face in luna a opta. Mi-a spus ca acest vaccin este recomandat,dar optional. Deci ramane la latitudinea fiecaruia. Sora mea este medic si ea nu si-a facut acest vaccin. Eu inca ma mai gandesc.

Adriana si SImina punctisoarele alea in relief de pe aureola sanilor se numesc "tuberculii lui Montgomery". Rolul lor este de a hidrata mameloanele pe perioada alaptarii. Ele secreta un lichid pentru ca mameloanele sa fie bine hidratate. Ideea e ca nu ar trebui "zgandariti". Eu asa stiu.

21+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Auzi Krelio, hai fuga cu maslina ca nu mai pot. Adica, hai ca te felicit ca vaz ca daca tac, te faci ca ploo si nu dai si tu nika la fata

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Fetelor va felicit pt perseverenta, va doresc sarcina usoara in continuare si rog frumos persoana care se ocupa de listuta sa ma stearga de la nov. 2009... m-am mutat la aprilie 2010...
Va pup si sa auzim numai de bine.
5 +

Sarcina usoara si o odisee grozava iti doresc

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

buna! in sfarsit am 3 saptamani de concediu!
am trecut cu bine triplu test si sunt f. fericita ca am scapat de aminocenteza...am eu contractii si fara intepatura aferenta in burtica...
vad ca mai sunt si alte fete cu contractii nedureroase. la prima sarcina eu am crezut ca sunt din cauza cerclajului, acum colul e tot scurt dar incerc varianta fara cerclaj (scap de statul numai in pat). si nici nu mai am contractii tot timpul...se pare ca am contractii cand sunt obosita, agitata si mai mult in perioada cand am hemoglobina scazuta (probabil pt. ca asta inseamna si ca obosesc mai mult). de cand iau si vitamine prenatale pe langa suplimentul de fier vad ca am mai putine contractii. asa ca pana la urma contractiile permanente de la prima sarcina au fost si din cauza anemiei.
poate va mai incurajeaza faptul ca prima sarcina am tinut-o 40 de saptamani (pana la cezariana) cu toate ca am avut anemie + cercalj + contractii nedureroase + stat in pat de la 12 saptamani.
pt. toate burticile!

21+

Bine ai revenit si multumim de incurajari... grozave mai ales pentru fetele cu contractii...

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput