Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Numele pentru baiatul meu , in topul preferintelor: Marc sau Mark, Dragos, Nicolas, Tudor, Serban, ....va rog sa imi spuneti si mie care va place mai tare. |
Marc

24+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
shtephy spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Ieri a venit fratele din Spania , mama a mai ramas in vacanta, si mi-a adus o gramada de hainute ![]() .. superbe...si statie emisie/receptie![]() |
Super.Sa le poarte sanatoasa si voioasa micuta Andreea

PS Sunt bine,acum iesim putin in parc la o noua tura de alergat
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
23+
simona9999 spune:
Buna fetelor si de la noi
Am intrat sa va salutam si sa va spunem ca suntem bine
Am apucat sa citesc cate ceva pe sarite, da nu prea mult
Imi pare bine Camy ca sunteti ok, Domane Doamne va vegheaza, si poate si rugaciunile noastre au folosit. Multumim Doamne
am vazut ca si alte fete au probleme(RamonaCopot) Doamne ajuta sa fie toata lumea bine si sa nastem la termen sau cat mai aproape de el
Vad ca multe fete se plang de contractii, si pe mine m,a cam viziteaza...da nu's d c da parca la noi in odisee sunt cele mai frecvente cazurile, sau mi se pare mie.... In fine , da Doamne sa scapam de contractiile astea si sa avem sarcina linistita si usoara
mai citim si revenim
Pupam pe toate
cea mai fericita
cu 26+ 
sa fim sanatosi
simona9999 spune:
Bety78 multumim tare de articolul acela cu landou si carucior. Eu le citesc acum si mi le adun sa mai spicuiesc din ele si mai tarziu. Nu prea am avut timp sa citesc despre crestere bb sau alte de genu, dar cred ca o sa avem mai mult timp mai incolo, cand vom fi in conced
Cum va mai simtiti Bety, Shtehy?
Multam krelia de banc!

Astea sunt preferatele mele. Altora le plac cele seci![]()
Asa poate se mai destind si contractiile astea........
cea mai fericita
cu 26+ 
sa fim sanatosi
simona9999 spune:
Lacramioara2 te vad o fata curajoasa si buna la suflet. as e cum zici tu, cine stie ce pacate o treb sa traga si el. Eu zic ca ai facut bine ca ai cerut aj specializat, e bine ca te-ai descta=rcat, incearca sa fii tare si concentreaza-ti toata iubirea asupra puiului din burtica. Dupa ce se va naste vei vedea ca va fi mai bine, si vei primi si tu multa iubire, la randul tau.
Si asa e, cum zic fetele, esti un ex pentru noi toate. Te admir si ma rog la Doamne Doamne sa iti dea putere si curaj sa mergi mai departe, caci ai pentru ce.
cea mai fericita
cu 26+ 
sa fim sanatosi
Andrecluj spune:
Buna ziua si de la mine, fetele, v-am neglijat putin penru ca am avut musafiri in week end si nu am prea deschis calculatorul. Am citit cu parere de rau despre Ramona C, sa-ti ajute Dumnezeu sa treci peste probleme si sa duci sarcina pana la capat. Mai tin minte despre Lacramioara, nu am de spus nimic in plus fata de ce au zis fetele decat ca te admir din suflet. Eu stiu ca exista un tati pe undeva si ca ne vm reuni dupa ce va veni bebe pe lume si totusi este cumplit de greu, pot doar sa-mi imaginez cum iti este tie. Sper sa ai puterea sa treci peste asta pana in ziua in care va rasari soarele si pe strada ta. Cat despre carucioare, si eu sunt in ceata totala. Poate fetele care cumpara carucioare si gasesc oferte bune posteaza niste poze sa ne lamurim si noi, la noi problema va fi ca ne trebuie carucioare de iarna cu landouri de iarna, etc. Va pup, merg sa citesc ce nu am apucat
23 +
Chiara Ada
simona9999 spune:
| citat din mesajul lui mihamora Numele pentru baiatul meu , in topul preferintelor: Marc sau Mark, Dragos, Nicolas, Tudor, Serban, ....va rog sa imi spuneti si mie care va place mai tare. Michelle 24+ "Smiley" si DOMINIC 15.05.2007 POZE |
Si mie imi place Mark, sau Marc???
cea mai fericita
cu 26+ 
sa fim sanatosi
simona9999 spune:
| citat din mesajul lui tinonino81 Astazi am fost la medicul de familie,si mi-a zis ca daca tot am intrat in 7 luni,sa-mi faca si vaccinul antitetanos.Mi-a zis ca previne eventuale infectii din spital la bebe si la mama,si am zis sa-l fac,dar ajungand acasa la calculator,am citit ca s-ar putea sa fie cam devreme,citisem de saptamana 32.Voi ce parere aveti,ca deja sunt cam nelinistita. ![]() : 27+![]() |
Eu stiu ca se fac 2 doze. Una in luna a 7a si una in luna a 8a
Deci dupa ce ai pasit in luna a 7a esti gata
Felicitari pt cele 27 sapt. si noi facem , maine, conf eco, asa ca ne pregatim si noi pt antitetanos
cea mai fericita
cu 26+ 
sa fim sanatosi
mihamora spune:
Camy, Adriana, Raluci - multumesc frumos pentru raspunsuri
Magdaz- frumos nume si Rares. multi ani inainte printesei tale! Nu am mai a
Tinonino - bine ai revenit!
MSymo - sarcina usoara si fara probleme!
Simina - bravo , sa le poarte sanatoasa micuta ta.
Simona - ma bucur ca esti bine.
Michelle
24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE