Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)
Raspunsuri - Pagina 7
cosmi1975 spune:
Marakiprosciuto...este o carne de porc subtire subtireeeeee , care se taie dupa picorul porcului ...porc care a stat la afumat ...doar afumat(cred)
Giova spune:
Crema acum seara a fost gata. sper sa se vada rezultate repede.bephantenul, crema de galbenele si alte firme de creme pt. copii nu au avut efect.
Cosmi cu ce prosciuto se prezinta socrul?
Bee ai emotii pe maine?
Maraki, Irina
fug la urlator, vroiam sa scriu mai mult...dar e fomist tare.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
cotto mai mananc, dar crudo nu-mi place. ala ii place lui Clau si piticului, sau speck iara...si dupa aia sunt innebuniti.
eu am mancat la cumnata o groaza de sortimente de branza...doamne multe mai au si bune rau.
mergem la socrella la mancare si pe urma acasa. am uitat sa-i cumpar cereale lui marco...parca vad ca va face scandal.
, pe maine.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
mie imi place in toate felurile prosciuto....si mai ales cu cascavalul ala care seamana cu sapunul de rufe al bunicii...nu m am mai dus cu gabi la aeroport...mi era lene
am vb cu copiii mei....stefan se pare ca a inceput sa i placa acolo,daca pana acum zicea ca sa ma duc la el ..asta seara mi a zis ca sa ma duc mai incolooooaoleu ca tare mi e dor de el...si de bianca la fel...dar cel mai mult mi e dor de papan bebelusce mai trece timpul asta ..maine poimaine face 4 ani
Giova parca esti in vacantatu care te indoiai daca sa te duci sau nu
Marakicam tare porumbuldar merge...cat despre poze ar tb sa mai scot si eu,dar parca n am timp...de maine ma apuc de curatenie ca azi am cam lalait o...vreau as ajut o colega pt o lucrare dar ea s a bazat numai pe mine si a plecat in vacanta
Bianca???Astery??? unde sunteti...Szaboaliiiiiii
Biancas spune:
Aici sunt si eu Cosmi...am culcat copilul si m-am dusulit si eu. Pofta buna la prosciuto ala...habar nu am cum e, cand o sa merg in Italia vreodata o sa ii cumpar.
Giova, sper sa ii treaba lui Edi bubitele de pe el. Ai observa sa planga mai des? Oare il si mananca?
Maraki, cum naiba la ora 19 se intuneca? La noi la ora 21 e ziua inca...la ora aia vine Sandra de afara. Poimaine vad ca vin si la noi ploi .
Astept sa ma sune vecina sa merg pana la ea ca are ceva produse nemtesti de vanzare...sa vad si ce.
Finii mei merg cu cortul 2 zile la un lac din imprejurimi, Nelu lucreaza maine dar daca poimaine e vreme frumoasa mergem si noi o noapte (dupa prognoza va ploua ) . Macar atat daca pe Transfagarasan nu am fost
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
maraki spune:
Eu cred ca incurc carpaccio cu prosciuto, care din ele este ala care seamana cu baiconul? Cosmi cascavalul care seamana cu sapunul de rufe este parmezanulAduce la restaurant cate o roata mare de vreo 30-50 kg si il da prin masina.
Bianca aici cand este innorat, se intuneca pe la 19.00 Pana prin iulie plecam dimi la 5.20 si era soare, acum este intuneric de vreo luna.
Bianca sa ne spui ce avea vecina de vanzare
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
buna dimineata!!!
11 august!!! ce zi superba!!!! bee ( fara majorete, am inteles, sa traiti!)
eu azi am o zi fff grea!!!daca scap de ea...uff!uff!!
va pup si no offence, pls...!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
cosmi1975 spune:
NEATA .....acu m am trezit si am o la treaba dar parca n am nicio tragere
Maraki pai carpacio e carne macra si prosciuto n as zice ca seamana cu baiconulis fff bune amandoua
Bianca ce ti ai luat de la vecina???
Bumbii hai ca trece si ziua asta....
eu am o stare de kko...cred ca statul asta asa degeaba nu mi face bine,ma face depresiva
BEE suntem aici cu gandul la tine
Giova cum e bebele
ma duc sa beau cafeaua...cam matinala sunt