Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Maraki super ca s-a prins Angelos si stie numara . Azi ii spuneam prietenei mele ca am obsevat ca Dani retine mai greu ca Sandra (la poezii) si mi-a spus ca atunci el nu va putea memora chestii...trebuie sa le inteleaga ca sa le poata invata. Si mi-a mai spus ca poezia ce vroiam eu e cam greutza pt el...cu toate ca mie nu mi s-a parut dar oricum o retine greu pt ca tot alceva vrea sa faca.
Angelos pare un copil linistit si cuminte in comparatie cu al meu care o clipa nu sta in loc.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
bumbita spune:
miha multa sanatate lui tudor!!! sa se refaca cat mai repede. off-offf-offf!!! i-ai dat ceva pana acum de imunitate? eu vreau sa incep cu sebi si edi sa le dau din octombrie cate ceva insa nu stiu ce....
maraki felicitari lui angelino!!!!! destept foc, cum face el legaturile...deci stie panala 20 si apoi cum se zice la 20, 30, 40....?! cu gradi ai mai rezolvat ceva?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
cosmi1975 spune:
Dmelli...colega me a care are un copil de 1 an a primit bonuri cadou ac si noi care suntem la munca...eu zic ca cel mai bine te lamureste contractul colectiv de munca
cosmi1975 spune:
acest CCM(contract colectiv de munca) bate orice,....daca in el e prevazut atunci vei primii sigur,in alte judete la nivel de invatamant vorbesc nu s prevazute aceste bonuri cadou in ccm si atunci nu le iau
pufumic spune:
salve
Bee, nastere usoara si bbl sanatos!
Irina, iubita mea, nu te mai enerva ca nu e bine pt bb. Cf. codului muncii, art 50, lit a, contractul de munca se suspenda de drept pe perioada concediului de maternitate (prenatal+postnatal). Mie mi l-au suspendat de cum am intrat in prenatal. In ceea ce priveste primele, ti-am spus cum a fost in cazul meu (am luat si "prima de porc" si cota din participarea la profit), dar cred ca asta e o chestie care tine de fiecare institutie in parte (in CCM la niv. nat. e specificat asa: Conditiile de diferentiere, diminuare sau anulare a participarii la fondul de stimulare din profit sau la fondul de premiere, precum si perioada pentru care se acorda cota de profit salariatilor, care nu poate fi mai mare de un an, se stabilesc prin contractul colectiv de munca la nivel de unitate si, dupa caz, institutie.
Mie mi-a crapat hardul si am pierdut toate pozele cu fi-miu din sept. anul trecut pana acum. nu erau ele multe, dar orisicat, sunt suparata foc.
Vladimir e de-o obraznicie rarissima, dar e un scump .
v-am pupat, merg sa calaresc ceva situatii.
Giova spune:
vad ca tot irina e nelamurita pe aici...si alte mici scandaluri.
Eu zic sa intrebi la voi la job ce si cum, daca aici pe forum primesti n-spe mii de variante. Contractul meu sse suspenda dupa cele 42 zile de lauzie. si cred ca legea asta e peste tot, aia cu primele...habar n-am.
Bafta la eco, sa fie bb ok.
Bee ma gandesc maine la tine, doamne ajuta sa decurga operatia bine si sa fiti ok amandoi. tinem pumnii si asteptam vesti, cand se poate.
Ioana imi pare rau de poze...of...nasol cand se intampla dintr-astea. smecheria mica si frumoasa.
maraki felicitari lui Angelos!
eu sunt putin necajita...bb Edi e plin d ebubite de cateva azi, azi s-au extins si pe spate si la dermatolog cu el. Mi-a zis ca totul a inceput de la eritemul fesier (a facuut kk peste noapte si nu l-am schimbat, dormeam dusi amandoi). Ne-a dat violet de gentiana sa punem pe rana de la fundic si o crema preparata in farmacie, diseara merg dupa ea. sa speram ca scapam de bubitele astea pacatoase. era asa curat pe fata si acum e plin de ele...si in cap are saracul.
In rest...alerg dupa invitatii de botez, caut modele de lumanare la botezul finului.
Marco e ok, mananca, se joaca, un cumintel. Umbla de la o bunica la alta...de afara sus si tot asa.
vremea asta pacatoasa ma enerveaza la culme...as dormi non stop.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Ioana doar ce ma uitam lapozele tale ce mare si grasan s-a facut Edi.Si nepoatamea a facut ceva de genul insa i-a dat doctorita o crema pregatita in farmacie sii-a trecut in o zi.
Ioana de Cta.
Cosmi la naoi ccm la nivel de unitate nu are dispozitii exprese pt asa ceva.Cred maine ca am sa trec pe la personal saalamuresc.Mai mult acum citeram ca in sept oct funcitonarii publici intra obligat in fara plata 10 zile.Toti deci si profesorii.Cred ca este e cel mai de cacao guvern posibil.
Maraki chiar asa e tare Angelos.Pna la urma eu nu am inteles in cate limbi vorbeste.
Plec si eu spre casa ca m-a tras curentul la un ochi zici ca sunt teleghidata asa ma doare si cap si ochi.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Bee spune:
Maraki, mere ma gandesc la tine cand erai gravida cu Amandina aia. Azi am preparat-o si eu si astept sa vina fratele si sotul sa o mancam. Super ca Angelo numara asa de bine!
Giova, cred ca bubitele alea au si un substrat hormonal. SI ai mei cei mici s-au umplut de ele cam pe la varsta asta. SI le-a trecut de la sine. Cica "se curata" corpul. La Ana a fost mai rau.
Irina, bafta la eco!
Bumbita, unde incepe Sebi inotul? Intreb si eu, ca ar trebi sa o duc pe Ana undeva, dar de preferinta cu unul din noi in apa pe langa ea. Am fost ieri seara cu ei in parcul de care vorbeai tu. SI cu Ana a fost jale cu alergatul. Are o energie....SI voia pe nu stiu ce rotativa unde erau baieti mari.
si multumim de urari, sunteti dragutze, da?
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
cosmi1975 spune:
salutare gagici...eu cu niste porumb pe aragaz si friptura la cuptor....bine ca nu i cald ca altfel ma coceam si eu
asta seara vine tata socru asa ca pe la 22 tb sa ne ducem la aeroprt sa l luam...abia astept sa pap prosciuto
BEE iti doresc numai bine....sigur va fi
maraki spune:
Cosmi trebuie sa il intreb pe Robert ce este prosciuto Deci socrelul vine din ItaliaMie imi place doar porumbul fiert
Pufu am vrut sa iti scriu mai devreme si am adormit Intra la tine in drop si descarca pozele care le aveti acolo, mai salvezi ceva totusiAm si eu o gramada de poze in laptop dar de cand s.a stricat, acolo au ramasNoroc totusi ca am mai scos pe hartie din cand in cand...cum se incarca ( am un lapsus ) de la aparat, mergem si scoatem vreo 2-3 sute pe hartie...avem de luat un pachet cu poze de vreo 3 lunidar ne costa cam mult si nu ne.am permis
Irina, de la 10 incolo fii-miu numara in greaca,vorbeste in ambele limbi iar la cateva lucruri spune si in germana.
Giova cum este Edilinul la fundulet dupa crema aia din farmacie? la noi a mers intotdeauna foarte bine Bephantenul.
La noi e vreme de rahat, vad ca iar a inceput sa ploua...s-a micsorat ziua de vreo 3 sapt pt ca plec pe intuneric si se insereaza pe la 19.00
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5