Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)
Raspunsuri - Pagina 5
Biancas spune:
Bumbi.si eu Jasmine de la inceputul anului.
Daca as avea curaj si chef mi-as face o laparoscopie de legare de trompe dar mi-e...lene .
Ali si eu am doua variante sa ma fac "patroana" dar fiind an de criza...e foarte riscant . Mai ales cand nu ai spatiul tau si stai in chirie .
Irina habar nu am ce vrei tu defapt sa stii cu prenatalul ala. De fapt pe tine te intereseaza daca iei sau bani in decembrie parca. Asta te intereseaza defapt nu?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
d_melli spune:
Bianca bine ca nu ai habar dar ti-ai dat cu parerea ca sa nu zic ca o tineai pe a ta ca de obicei, nu stiu cate pagini.Acu' zici ca nu ai inteles de fapt?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
szaboali spune:
Piticii mei dorm, Ianis omeneste in pat ca oamenii normali iar Iarina sub masa din camera mare a lui mami...si-a aranjat printesa niste perne pe jos sa fie mai moale s-a invelit si acum doarme printre scaune...de 3 zile numai acolo doarme la amiaza...seara zice ca se culca si ea in pat ca ii noapte acolo, de zici ca in camera unde dormim noi e ziua si noaptea.
Bianca pai acum pe timp de criza cred ca s-ar merita si un magazin de ala cu pret unic 10 lei...l-a noi cam sunt de astea si intra lumea ...si se pare ca si se vinde bine marfa.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
Biancas spune:
Irina..esti culmea. Ti-am trimis un citat unde spunea clar ceea ce vrei sa aflii. Dar pana la urma ai spus ca defapt nu am inteles eu ce vroiai tu defapt sa stii ..doar Giova care ti-a spus CLAR ca contractul ei de munca se suspenda dupa ce si-a terminat concediul post-natal.
Eu t-am spus ce am stiut, daca tu ai zis ca nu am inteles..atunci nu am inteles.
Toanca a spus la fel...ca si Bumbi ca contractul nu se suspenda decat dupa post natal.
Interaba pe cineva avizat ca e mai bine.
Hai sa nu mai scormonim kk ca iar se baga alea fara nume pe aici si le flutura urechile de bucurie ca noi discutam in contradictoriu
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Ali, si Sandra mai dormea pe jos ca ii place. In cateva nopti a dormit in cort,...s-a chinuit saraca ca nu mai incape dar acolo a vrut.
Ar merge un magazin dinala cu 3,5 lei..produe de la 3,5 lei .
Daca stii si de unde sa aduci marfa e super. Tu parca stai la parter...iti deschizi acolo intr-o camera..
Stiu pe cineva care are ap cu 3 camere si la una a renuntat...si-a facut balcon, intrare separata si a deschis second. Program de la 15 la 19. Si cred ca ii merge cat sa mai scoata un salariu bunicel. Cred..
bumbita spune:
ali mortala iarina ta, zau!!! cum face ea, cum nu face si tot e inedita cu ideile ei!!! auzi la ea ca sub masa e noapte. trebuie sa-i faci o poza odata sa ne mai SI distram !!!
toanca matei?! cu inotul a zis pass definitiv???
mie mi-a prescris dr. LOGEST. iau de doua luni. si pot zice ca pana acum in fiecare luna am avut doua menstre...inainte si dupa ce am terminat folia....o sa ma duc la control la sfarsitul lunii, sa vad ce si cum...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
MIHA78 spune:
Stiu ca n-am mai scris de-un secol, pb. n-am nici o scuza.
Irina, eu am stat 3 ani acasa si am prins modificarea asta cu suspendatul contractului. Mie de la personal mi-au spus asa: ca se suspenda contractul de munca pe perioada concediului de ingrijire copil, adica dupa ce se termina prenatalul si postnatalul. Eu am avut un an de zile suspendat contractul de munca. Apoi cu prima, sa-ti spun ca am intrat in prenatal in data de 1 decembrie, in 15 s-a platit prima de craciun si al 13 salariu si nu mi-au dat 1 leu, dar lucram la o firma de stat.
Bee, sa ai maine o nastere usoara, sa-ti ajute D-zeu sa nu intervina nimic care sa complice lucrurile, am tinut minte ca nasterea lui Razvan a fost foarte grea ptr. tine dar nu tb. sa fie si asta asa.
Cosmi, vacanta frumoasa puilor tai. Si Tudor sunt sigura ca ar plange dupa mine.
Maraki, Angelo chiar e f. inaintat la ce face, adica daca stie scrie litere eu zic ca e mare lucru.
Bianca cred ca pica tb. cu strandul ca eu pe Tudor in apa rece nu-l pot baga. E un lucru pb. greu de inteles dar din pacate copilul meu face complicatii la orice raceala si nu mai pot risca. Tocmai tratam una de vreo 3 sapt. cu cortizon si alte cele. Asta e un motiv ptr. care n-am scris de ex., ptr. ca eu poate nu va pot spune numai lucruri obisnuite ci si cum poate raci groaznic si sa faca o criza de astm un copil sensibil din cauza unui parinte inconstient care-si duce copilul racit bocna la locul de joaca.....
Silvia bine ati venit acasa, superba pensiunea, noi in 28 mai mergem un weekend la Perla. Cat stai? sper si eu sa ne vedem la o cafea, sapt. asta intru mai des si poate ne sincronizam cumva.
Giova felicitari ptr. puiul mic, cred ca e o dulceata de baiat, ai vazut cata fericire ti-a adus al doi;lea baiat?
Bumbi, super bona ai, uite ca sunt si astfel de oameni, daca Sebi o asteapta e clar ca se poarta frumos.
Biancas spune:
Miha..poate se indreapta vremea si se va incalzi si apa cine stie. De maine Dani incepe inotul ..sper sa nu fie prea rece apa.
La zoo puteti venii nu?
Bumbi, pai nu e normal sa ai 2 sangerari pe luna deci...du-te la control. Si eu am luat logest...pe vremuri. Am obervat ca medicii astia prescriu medicamente asa dupa cum le da fiecare firma... Al meu de exemplu acum cativ ani era cu Diane35, acum e cu jasmine. Am inteles ca au si un procent din vanzare..dupa retetele scrise asa ceva. Al meu medic de exemplu nu pune sterilet decat Mirena..cel mai nou de pe piata. Cu cele vechi nu se complica. Mi-as fi pus si dinala dar niciodata nu am adunat 600 lei sa dau pe asa ceva. Adica as fi adunat daca mi se parea important...asa...am tot taraganat-o.
Am mancat de amiaza..copiii mei mananca desert...adica au vrut portocala ...sunt asa de dulci
maraki spune:
Miha Angelo stie sa tasteze nu sa scrie cu creionul Nu stiu daca ai intrat la mine in drop, vezi acolo ce face...
Irina cred ca depinde de locul de munca, altii dau prime la cele in prenatal, altii nu.....mie mi s.a parut foarte clar ce a explicat Bianca si restul fetelor...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
am uitat sa va spun: angelo s-a prins cat de usor este sa numere pana la.....stie de la 1-20 bine si a invatat ca dupa 20 ( ikosi ) spune ikosiena, ikosidio, ikositria, etc. A numarat pana la 30 azi dar din moment ce stie si din 10 in 10...ajunge pana la 100....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5