Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)
Raspunsuri - Pagina 4
bumbita spune:
offffff...
bianca pai stiu si eu de acel aqua...care se va intinde pe 1, 5 ha...este exact langa parcul palatul copiilor de care v-am zis ca ma duc eu cu sebi - si vor face tot felul de cluburi, spa-uri, piscine si costa 50 lei intrarea!!!!
si eu m-am culcat aseara pe la 2 10, asteptandu-l pe dani sa termine lucrarea si tinandu-i de urat - ba am mai sters un praf, ba m-am spalat, ba mi-am facut manicura, ba m-am dat cu crema pe calcaie.......pana la urma am cedat si m-am dus la somn - dani a venit pe la 3 30...
eu m-am trezit la 6 30 sa fac supa de pui cu legume pt azi pentru dl sebi....
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
szaboali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Cuscra Ali daca te plictisesti poti sa ne mai incanti cu povestile tale . Merg sa ma uit la film ca iar au ce doamnele dimineata . Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
, nu am avut timp ca imi caut ceva sa mai fac ceva pistari stand acasa
Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
d_melli spune:
Buna ziua si de la mare!
Bee chiar asa maine nasti? Putem sa incepem galeria? Cam cat dureaza de cand e baga in sala si pana cand iesi?
Noi ne-am intalnit vineri cu Ioana si Razvan am fost la un loc de joaca , am mancat , i-am privit pe puradei care au alergat ca zapacitii , a fost super.Pacatca nu am mai mers la plaja duminica ca ne-am apucat de parchet si l-am terminat la 8 seara.
Nu am fost inca la personal da r am sa merg.
Azi m-am suparat foarte tare pe cineva si e una din suparariel care nu imi trec.Asta stiu.
Maine merg la eco sa vedem dc fata e baiat
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Bee spune:
Plizzzz fara majorete fetelor. Macar sa nasc fara probleme, dar in liniste. Nu stiu cat o sa dureze. Depinde ce urgente mai sunt.
Bianca, cezariana e programata fiindca e a 3-a si la distanta mica de celelalte si e cu probleme! Doctoritei ii e frica sa nu mi se rupa uterul sa nu am vro hemoragie nasoala etc. Cu Razvan am depasit termenul cu mult tot asteptand sa vina "sorocul". Si ala (sorocul) cand a venit m-a tinut 3 zile! Pana sa ma bage in operatie, ca nu cobora bebele, nu ma dilatam, etc. SI am iesit franjuri de-acolo de s-a speriat si doctorul de ce a gasit pe interior! Nu mai spun ca e horror. Mi-a si zis sa nu mai fac alt copil, ca nu tzine! Dar cum s-a intamplat.......il asteptam pe bebe 3, insa mai repede! Mi-e groaza sincera sa fiu. Dar vorba lui Radu: cumva trebuie scos, nu?
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Bee nu-ti mai face ganduri negre, o sa fie bine Nastere usoara iti doresc cu bebelin sanatos
Irina, ce ai Lasa ca si eu m.am suparat rau pe Michele sambata Abea astept sa vina odata Giuseppe ca nu mai pot N-am fost umilita in Ro in viata mea, aici sa dea naiba daca nu am inghitit atatea.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Acum a plecat prietena mea de aici..de maine Dani incepe inotul. Marti, miercuri, joi, vineri. Sa vedem ce va fi , daca va coopera si daca timpul tine cu noi ca la strand se tin cursurile.
Bumbi, mai aveam si eu zile cand dormeam 3 ore..chiar si cand am fost la examenul pt postul ala am dormit atata si am fost fresh pana noaptea .
Bee am inteles cu scosul bebelui de acolo. Pai ce sa spun..nastere usoara si te asteptam sa revii acasa cu vesti bune ca a fost simplu de data asta si totul a decurs ok. Iti legi si trompele?
Irina, deci maine vei stii sa zicem 100 % ce porti in burtica. Poate dorinta iti e ascultata si Mario va aveaun fratior. Lasa supararile...
Maraki nu te mai enerva mai pe la alte subiecte
Ali, da-mi si mie pontul
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
bumbita spune:
brandusa si eu la fel am patit cu edi...travaliu de 36 ore...cu contractii regulate, dureroase, dar fara dilatare si edi nu cobora!!! e groaznic si stiu prin ce ai trecut sunt sigura ca o sa fie bine acum, mai ales ca dr stie ca este o nastere cu probleme si va trata cu maxima diligenta operatia.
eu vroiam sa te mai intreb daca faci cumva si o alta interventie - ori o reconstituire a uterului ( si est possible), ori o legare a trompelor...
mult curaj si fii barbata, ca si pana acum!!! si vino repede cu bb octavian acasa!!!
eu ma gandeam sa apelez la aceasta varianta in ideea ca as fi nascut prin cezariana la bb3, dar cum nu a fopt sa fie....
fetele, voi ce mijl contraceptive folositi?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Bee atunci ma gandesc la tine maine.O sa fie bine ai sa vezi.
Bumbi eu nu pot sa iti spun ce mijloace folosesc.
Am pus si la legislative ibtrevarea cu prenatalul si primul raspuns a fost ca da se suspenda contractul de munca
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
toanca spune:
Salutare fetele!
Bee, multa bafta!
Tinem pumnii sa fie totul ok si fara dureri (fara majorete)
Bumbi, eu iau Yasmine
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
szaboali spune:
Bee nu iti mai face ganduri rele..sa ai parte de o nastere usoara si fara complicatii si un bebe sanatos si frumos ca si ceilalti puiuti ai tai.
Bianca inca nu stiu sa iti zic...sunt mai multe variante...mai intai tre sa ii fac eu firma sa nu ma incurca cu a lui Mitica. Astept sa treaca saptamana sa vina Mitica acasa sa vedem ce hotaram...poate sa deschidem un magazin...ceva?...inca stau pe ganduri.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama