Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine la
Noi ne pregatim sa mergem la strand la prima ora de curs de inot. Astept sa termine Dani de mancat...o jumatate de felie de paine cu sunca si castravete...mananca de vreo 20 min si i-am spus ca mergem doar cand termina
De la vecina nu mi-am luat nimic ca nu am mai mers aseara..am sunat-o si spunea ca vine in 20 minute...si ma suna si nu m-a mai sunat. Merg e azi ca de 2 zile ma cheama. Cica are si eva aparat de masaj pt talpi .
Bumbi..te-am visat...de fapt nu pe tine ci faptul ca am vb la telefon , ca am ajuns la concertul Madonnei la ora 19 si concertul incepea la ora 15 ..in multimea aia l-am vazut pe sotul tau si l-am recunoscut dupa suvita din cap ...si pe cand sa te vad si pe tine (care erai scunda pe langa el si nu te vedem bine) m-am trezit . Noah...o prostie. Bafta sa treaca si ziua de azi..repede.
Maraki, ciudata vremea la voi..devreme vine toamna. Vad ca e o tara ma friguroasa ca Romania..mie asa mi se pare dupa cum spui tu.,
Bee, bafta azi

Hai ca s-a dat si Dai jos de la masa..bineteles ca nu a mancat tot. Copilul asta...bea laptele si pana la amiaza mannaca prostii sau nimic .
Plecam la strand, revenim la amiaza

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

bee- o sa ma gandesc la tine azi
noi ne pregatim sa decolam la disney
a venit nepotelul...dupa prima zi: francezuleee, mai taci din gura ca nu inteleg nimiiic!-asteptam sa se prinda alex ca el chiar nu vb franceza ca e uimit ca un alt copil chiar nu intelege, cred ca dupa vreo 3 zile o sa-i vb oin ro, asa cum a facut cu maica-mes

alex e asa de incantat de vizita ca se trezeste noaptea sa verifice ca n-a plecat micea

o sa mai intru noaptea sa va pov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca sper sa ne cunoastem la concert...sa ma cunosti de-adevaratelea, nu numai virtual sa aveti vreme frumoasa la bazin si sa ne povestesti de dani cum s-a comporat la cursul de inot...daca a fost cooperant cu instructorul....daca i-a fost frica....

ana super - diney - poate ne arati si noua ceva poze de pe acolo1 ce frumos trebuie sa fie pentru copii!!! cat de alexendre - le francais - cred ca e mortal incercand el sa socializeze in franceza cu le cousin care nu-l intelege DELOC!!! e o varianta sa incepi sa vb in RO , dar puteti incepe sa vb si numai in FR si asa MIRCEA ar putea invata si el franceza.....!!!!!

eu mai am putin si termin situatia....dupa ce termin ies afara sa-mi "clatesc" ochii....ma dor ochii in cap de la cifrele astea de moooor!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi e plin de bubitze...s-au extins si pe gat, la spate. Il tot dau cu crema dintr-aia...daca maine e mai rau sau nu se vede nicio ameliorare dau buzna peste dr. ala cu .la fundic am vazut ca incepe sa se vindece.
L-am culcat si pe Marco...sper ca azi sa ajung la mani/pedi...ca de cateva zile incerc.
Bumbi bafta sa termini situatia.
bee de cum m-am trezit am fost cu gandul la tine. sper ca acum sunteti in 2, scapati de tot, si bine.
Maraki carpacio e carnea aia rosie si cruda parca.
Cosmi bine ca s-a acomodat papan.
Bianca bafta la prima ora de inot.
Edi plange cam la fel, sau putin mai mult...si eu m-am gandit sa nu fie de la bubitze.
Ana distractie faina la Disneyland. super ca aveti musafiri din Romania.

Bb-ul meu sta tot mai mult treaz si e pasionat de fratesu' si mama. la mama ii rade intr-o veselie, iar cand apare Marco in raza lui ii sclipesc ochii nu alta...asa cuminte sta la el....Marco ii face fel de fel de jocuri, ii fasie anumite obiecte...caci jucariile nu le-am luat din Tm...nu credeam ca ne trebuie asa repede. abia astept sa mai cresca...cred ca va fi topit dupa marco.

pe mai tarziu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Am ajuns si eu, am mancat de amiaza si l-am culcat putin pe Dani..el care spunea ca nu ii e somn. Puteam sa steam pana mai tarziu dar prea il oboseam aiurea.
La inot...ce a zic, sunt putin dezamagita...din 7 copii cati trebuiau sa fie au fost 4 printre care Dani si finul meu. Ora nu a inceput la ora 11.30 ci la 12 ca instructorul avea putina treaba cu copiii mai mari. A venit la ora 12 cu plutele..copiii incantati nevoie mare...s-au jucat putin cu ele dar li s-a facut frig si nu au mai vrut sa stea in apa . Dani zgribulea de numa si nu a mai vrut sa intre inca odata in apa, l-a luat cu forta prietena mea, l-a bagat dar era "crizat" deja si nu mai coopera.
Am vb cu antrenorul si se pare ca nu e o solutie sa faca cursul de inot la strand, ar trebui intr-un bazin inchis unde sa fie mai calda apa...de peste 30 grade ca sa nu stea crispati.
Maine vor avea iar curs de la 12 dar va cauta o piscna libera sa vedem.
Dar ne-a spus si el ca la varsta asta sa nu ne asteptam sa invete sa inoate dupa 10 sedinte...mai mult va interactiona cu apa.
Dani e obisnuit cu apa si chiar ii place asa ca...
Sa vedem cum va fi vremea maine ca se arata ploi.
Bumbi, ti-ai clatit ochii? Sa speram ca o sa ne cunaostem la concert...sa vedem unde vom dormi in Bucuresti sau langa...si atunci dupa asta ne facem programul dupa specatacol..poate vom avea timp de o cafea .
Ana, distractie placuta. Alex nu stie romaneste? Voi vorbiti franceza in casa?
Giova, nasol ca nu i-au trecut bubitele...poate pana maine i se mai retrag. Normal ca sta mai mult treaz dragul de el ca a crescut...nu mai doarme non-stop. Azi maine va deveni jucaria lui Marco si trebuie sa steai cu ochii pe ei ca pe butelie .

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Am vb inainte cu Nelu si facea haz de necaz...ca in octombrie mai are concediu vreo 16 zile si s-ar putea ca inca 10 neplatite ca asa vrea guvernul...ca sa reduca cheltuielile cu salariile.
Irino..cred ca daca nu esti la lucru in decembrie uita aia de tine sa iti dea sporurile si primele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Oare ce face Bee??? Nu stie nimeni nimic?
Bianca nu-l mai duce draga pe Dani la cursuri, cand se termina vara te.ai gandit si tu? lasa copilul ca oricum face baie cand mergeti pe strand..decat sa se imbolnaveasca pe la cursuri
Giova ciudat cu bubitele astea....oare de la ce sant?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

uitati ce am gasit

AZI LA ORA 13 A NASCUT BRANDUSA,TOTUL A DECURS BINE !
BEBE OCTAVIAN E MARE 3,300 KG SI ... BRUNET!
EA SE SIMTE OK ,E LA REANIMARE ACUM.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Eeheeee Bee!!! Sa va traiasca micutul, sa fie sanatos, papacios si cu multe impliniri in viata Refacere rapida si mult laptic mamico te asteptam sa pove atunci cand poti

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Acum am aterizat si eu acasa...am fost la plimbare si apoi la sora-mea.
Bee, felicitari, sa iti traiasca bebelinul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Refacere rapida .
Maraki... multumim pentru vesti....eu nu as avea rabdare sa caut pe forum...pe mine ma plictisesc alte subicte .Cu inotul..nu cred ca e vorba de racit...instructorul spunea ca si la unii copii de 10 ani se plang ca le e frig...si asta din cauza ca nu fac sufiecieta miscare in apa ca sa incalzeasca...adica nu isi folosesc bine muschii. Si mie imi e cumva sa nu raceasca, ca nu va coopera pt ca e incapatanat plus ca e cam tarziu pt inot..e sfarsitul verii.

M-au sunat azi de la o firma unde mi-am depus CV sa le duc si diploma care atesta ca sunt economista . Si eu nici nu mi-am scos-o de la facultate ..asa ca maine trebuie sa merg sa o scot si sa le-o trimit pe mail. Aici sunt 100 pers pe 1 loc . Nu e sigur ca voi fi selectata pt interviu...ei vor diploma si dupa aia se gandesc daca sa ma cheme sa imi vada ochii sau nu .

Mergi la inceput