Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie, sanatate Am avut si eu tensiunea mica o perioada, inainte si in timpul sarcinii...tot asa era, intre 8 si 9 cu cevaDe cand am nascut m-am reglat cu tensiunea.
Am pus niste pulpe de pui la cuptor si fac mazare

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine. Nu demult am ajuns acasa...azi ne-am facut de cap cu stat la terasa..baut suc eu...mancat pe terasa cu niste prieteni ce nu i-am mai vazut demult. Toata dupa masa ne-a fost ocupata...foarte bine .

Giova...despre ce poze de invitatii vorbesti tu acolo? Sunt eu in urma? Se dau invitatii la botez? La noi nu am auzit asa ceva..sau nu era cel putin inainte. Tare frumos vb tu de bb2..ai grija sa nu treaca inaintea lui Marco la sentimente ca deobicei...bb2 cam asta face.
Maraki, habar nu am ce e gnochi si ce vroiam sa faci.
Silvia, tare frumoasa vila aia,..m-am uitat pe net si e super. pretul e mare zic eu dar probabil asa e peste tot. 100-150 lei e la mare . Sa te faci bine...baga mai multe cafele si fumeaza..macar in concediu daca te face sa te simti bine.
Da-mi o reteta cu dovlecel...dar nu tocanita cu piept de pui ca dinaia am facut.
Irina... vad ca tot mai speri...lasa ca pe vremea cand am fost gravida cu Sandra nu exista morfologica, si cu Dani nu m-am dus la nici un 3D si tot mi-a spus corect ce e. E bine sa speri dar dezamagirea va fi mai mare. Lasa ca nu veti lucra 6 ore ca nu e legal
Magdaz bine ai venit printre noi.

Eu am facut azi curatenie la Sandra in camera...unde isi tine rechizitele si am gasit (stiam de ele) o gramada de carti, reviste, carti de colorat, de povesti de ale ei..nici nu stiu ce o sa fac cu ele ca a trebui sa le mut de acolo. Are Dani meu la carti... numai a le faca. Am mai gasit 2 table magnetice..una e cu cifre, alta cu litere. Numere din carton, litere tot din carton...seturi de creioane cerate...
Unele le-am scos afara, altele le-am lasat acolo sa mai creasca. Sunt carti care sunt facute(exercitiile), sunt care sunt nefacute. Are si pt grupa pregatitoare, reviste de la gradinita complectate sau nu..depinde.
Ca sa nu mai spun cate culegeri are..de romana si mate

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca, gnochi arata ca pastele dar sant din cartofi. de vreo 3 cm rotunde si pline. Mai fetelor, in noaptea asta se naste zmeuroiul Tudor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Da? Au apucat-o durerile? No..ce bine ca ne tzii la curent.//.eu una jur ca nu am stiut.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna de la Bistrita!
Aseara am ajuns si noi acasa, pe la 22.00. A fost cam obositor drumul si piciul cam marait cand am ajuns dar i-a trecut.
In prmul rand vreau sa o felicit pe Bee pentru cel mai tanar membru al familiei! Sa fiti sanatosi si fericti toti 5, sa te refaci rapid si sa vina lapticul cat de curand. Sper ca micutul Octavian sa fie cumintel, dormicios, papacios si necolicos iar cei doi puiuti mai mari sa-l accepte usor (mai ales Razvi) si sa gestionati cu brio toate situatiile aparute.
Silvia, mi-a placut mult Casa Optima. Poate il conving pe Cristi ca merita o vacanta in tara si sa lasam pe anul viitor Croatia sau ce pitici are el acum. Cum e drumul pana la Oradea, ceva lucrari de reparatie?
Magdaz_ina, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si te mai asteptam la postat

Eu sunt fericita ca am reusit sa ma intalnesc la Sinaia cu o prietena foarte foarte buna (fosta colega de liceu) care a venit din Italia cu iubi al ei si parintii lui si m-am bucurat enorm ca ne-am sincronizat ca sa ne revedem eu in drum spre Bistrita ea in drum spre ai ei, in Constanta.
A fost cam lung concediul asta si i-am batut mamei niste apropouri ca sa inteleaga ca la anul nu vom mai sta atata doar la Constanta. Daca era dupa Cristi veneam de saptamana trecuta si am decis de comun acord ca anul viitor daca suntem sanatosi mergem si la o pensiune in Moldova sau pe Valea Oltului ...ramane de vazut.
Razvan evident ca e cam racit, ca in fiecare an dupa mare dar bagam Coryzalia la greu.
La noi e frigut bine, asta noapte am dardait de frig dar am noroc de sot calduros care la 5 minute dupa ce m-a luat in brate m-a incalzit mai bine ca o pilota de puf de gasca.
Irino, am fost pe la Carrefour Ploiesti si intr-adevar, super reduceri. Am luat o sacosa de hainute pentru Razvan, si copilasii prietenilor care au aniversari luna asta, cu 70 lei. Am gasit diverse compleuri la 4 lei, 3 lei, set de 3 tricouri pt bebelusi la 3,75 lei setul dar cel mai mult mi-au placut niste pantaloni subtiri de doc, un maro ffff deschis spre crem care au costat 8,75 lei(fata de 35 lei initial) si i-am luat lui Razvan si pentru 5 si 6 ani. Sper sa nu fi dat chix dar m-am gandit ca daca acum poarta haine pentru 4-4,5 ani la primavara-vara viitoare ii vor fi bune hainutele de 5 ani.
Azi dimineata l-am cantarit si are 17,8 kg dar ma asteptam la mai mult ca a mancat la Constanta ca spartul, inclusiv fructe ca sa nu va spun ca ii facea mica-mea snitel de pui si cartofi "de la McDonald" (adica pur si simplu cartofi prajiti) si manca doua snitele maricele si cam 250 gr cartofi, cam cat naselul de la Bucuresti care are 8 ani jumate.
Oricum, a pus in jur de 500 gr in concediul asta si eu zic ca e f bine ca macar n-a slabit (ca de obicei). Maine sper sa nu uit sa-l si masor desi nu cred ca are mai mult de 105. Mario al Irinei e un inaltut (cred ca are peste 110, eu zic ca e cel mai inalt din trupa)si un scump. E atat de vesel si razacios si e genul "je me'n fish", adica poate sa dea o tranta de sa bubuie sau sa pateasca orice, se ridica si fuge mai departe...nu tu lacrimi, smiorcaieli, pupaceli....super independent.

In alta ordine de idei noi ne-am cam ingrasat si sper sa-l conving pe deplin pe al meu sot sa trecem pe Montignac....eu cel putin o sa o fac chiar si de una singura. Culmea, desi eu am pus doar vreo 2 kg, (am in jur de 62,5 acum) toata lumea a remarcat ca m-am ingrasat. Lui Cristi care a pus vreo 5 nu i-a atras nimeni atentia......cu exceptia mea, evident care-i spun de nshpe ori pe zi" wow, ce falcute ai facut, ce burtoc ai!" . Important e ca nu imi racesc gura de pomana, a inceput sa se ingrijoreze si se gandea in seara asta ce sa excludem din alimentatie, sa mancam mai multe fructe etc...
Merg si eu la culcare, noapte buna!

Edit: pentru cine e interesat, am vazut Willy-primul meu laptop de la Norriel(http://www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/laptopuri/primul-meu-laptop-willy/) la super oferta in Penny Market sighisoara. Costa in jur de 40 lei iar pe net l-am gasit cu 139 lei. Ma gandesc ca e valabila oferta in toate Penny Market-urile din tara.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Ce fac eu la ora asta...si matza mea ..lady Daisy ..daca aveti chef sa vedeti:

Aici

si

Aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bianca ca de obicei trebuie sa dai tu cu bata in balta ca asa iti e firea.Ba bineitneles ca am sa lucrez 6 ore pt ca asa spune legea.Sau vrei sa iti dau citatul din lege sau sa iti scanez adresa care mi-a fost aprobata?Dc ai fi cititi corect ai fi vazut ca e vb despre mine nu despre toata lumea.
Maraki sincer...nu ma intereseaza deloc circul mediatic.
Ioana ai vazut cate chestii erau ? Ti-am spus ca era nebuneala.Insa curiozitatea mea e alta.Ai reusit ce ti-ai propus?
Eu sunt singura cu MARIO de ieri ca al meu so e la Targu Mures si maine la Baia Mare deci vine abia duminica.Maine e botezul nepoticai.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Buna dimineata la
Irina, asa imi place mie sa dau cu bata in balta sa incerc daca are balta peste . Deci veti lucra 6 ore voi? Nasol...De cand? Pana cand?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bianca o sa lucrez eu 6 ore din cauza sarcinii, cu pontaj de 8 ore evident si cu mentinerea drepturilor salariale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

Bianca o sa lucrez eu 6 ore din cauza sarcinii, cu pontaj de 8 ore evident si cu mentinerea drepturilor salariale.

Aha...pai asta e o veste buna pentru tine atunci.

Mergi la inceput