Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna dimineata, fete dragi!

azi este vineri...vine wknd-ul!!!

giova mami ce fericvita esti tu cu baietii tai...cand cu unu' cand cu altul....nici tu nu stii la care sa te mai imparti cu atat dragoste!!! ce frumos vb tu de edi...normal ca-i cel mai frumos asta micu'...asa se intampla mereu cu mezinii astia....sunt mai dragaliti si mai lipiciosi!!!

sedere frumoasa in continuare la alba!!! sa te bucuri la maxim de ajutorul asta pe care-l ai din partea bunicelor ca acasa....dar lasa ca daca gasesti o doamna cumsecade care sa te mai ajute, sunt sigura ca te vei descurca!!!!

ma bucur pentru tine ca ai avut curaj sa mergi cu vw si cu cei doi pitici la bunica. si eu trebuie sa-mi fac curaj sa conduc singura prin bucuresti. pana acum numai cu dani in dreapata. nu stiu de ce naiba ma inhiba traficul asta de aici....

maraki sa-ti fie de bine mazarea si pulpitele de la cuptor....a papat angelo mazarea? sebi nu mananca mazare!

bianca te-ai cam distrat, doamna , in vara asta!!! chiar ca ai simtit vacanta in vara asta. la cat ai invatat, cred si eu!!!!

de brandusha mai stie cineva ceva...cum se simte? "brunetel" cum o fii? cumintel - o lasa-o pe mami sa-si revina si ea???

eu la serviciu, abia astept sa se termine ziua de azi...maine dimineata plecam la olanesti la bunice si la edi. ne intalnim acolo si cu cumnatii si petrecem ziua de Sf MARIA.

aseara am fost cu sebi la o terasa f frumoasa...cu loc de joaca super pentru copii si am putut si noi sa mai vb, sa mai facem planuri...asa bine m-am simtit.

in seara asta mergem la mall sa luam cadouri si sa vedem ce reduceri mai gasim. sper sa ne lase sebi ca asa ne innebuneste prin magazine ca vrea sa plece, ca s-a plictisit...ca nimic nu putem vedea/lua/atinge...etc.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Bianca, vad ca ai avut dreptate Inca nu a nascut!Eu nu inteleg nene ce tot spun fetele ca vai ai fost de nota 10 etc....pai trebuie sa se gandeasca ca e normal sa fie asistata in spital la o nastere, nu stai pana in ultimul moment acasa...daca Doamne fereste sant complicatii cu copilul si se naste in salvare, cu ce aparate este ajutat? fiecare cum gandeste....uite ca ai avut dreptate si mai dureaza
Irina, dar de unde stii ca a fost circ?citesti eeeeee....
Giova am vazut papusica, tare frumusel bebel aveti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bumbita ce bucurie reise cand spui ca pleci la Olanesti.Distractie frumoasa sis por la cumparat cadouri.
Maraki nu sunt genul.Plus de asta sunt de parere ca acolo unde scuipi nu te intorci sa lingi.E o veche vorba romaneasca.Insa cunosc marfa suficient de bine sa imi dau seama ce poate iesi si ce va iesi.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Salutare de la Bistrita!
Eu sufar de lene cronica, nu m-as da jos din pat, norocul meu ca Razvan e cuminte si ma intelege si ne jucam mai mult in pat....sper sa nu racesc ca am o stareee
Irina, deci ti-ai rezolvat cel putin cu reducerea normei de munca, bravo tie! Si bine ca ai un medic de familie cooperant, e mare lucru!
Bumbita, sa va distrati frumos cu familia. Ce mult se vede ca au crescut spirdusii, putem merge cu ei oriunde ca sunt mult mai cuminti si intelegatori!
Silvia, ceva retete Monti o sa pui pe site-ul tau? Eu una sunt extrem de interesata!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Ioana nu mi-ai raspuns la intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Acum a plecat si prietena mea de aici asa ca pot scrie.
Maraki...am vazut ca e o fata si de nota 1000 nu doar de nota 10 deci e mare lucru . Doamne...
Irina, stai calma ca eu nu am uitat proverbul unde scuipi nu lingi. Intentia mea a fost alta la mesajul ala si ti-am spus asta .
Bumbi weekend placut si frumos sa aveti . Asa deci...ai stat la povesti cu Sebi si ati pus tara la cale. .

Pe mine nu m-au sunat de la firma aia sa imi spuna ca e alba sau neagra...tare mult dureza pana corecteaza...o fi ocupata femeia .
Pe 28 am un examen ..la firma unde mi-as dori sa lucrez....o firma care nu va da faliment never dar e greu de intrat si deobicei cu pile se intra pe acolo. Mai sunt si pers care au intrat pe bune dar mai rar. Ceimi e ciuda e ca nu am cunostinte macar sa vad daca postul e ocupat pt cineva sau nu...sa nu mai invat si stresez degeaba .
Am bibliografie ..o gramada de legi, ordonante si kk-turi asa ca trebuie sa pun burta pe carte...la teorie . Ultimele doua zile cand ar trebui sa trag mai tare eu sunt lela la Madonna .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina, ti-am trimis PM ca n-am chef acum sa scriu pe forum despre asta....
Fata, sa-l masori musai pe Mario ca eu l-am masurat acum pe Razvan si are 108cm, asta inseamna ca Mario are bine peste 110...
Merg sa mananc si eu ceva....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Irino...voi sunteti inalti de Mario e atat de inalt pt varsta lui? Se vede si din poze ce a inalt tare

Eu mi-am facut lista ce rechizite trebuie sa ii cumpar Sandrei...ma doare capul . De la caiete si cu Hanna Montana si hello Kitty ca dinalea vrea (poate o stimuleaza si trage mai tare anul asta) ) , la lipici, acuarele, corector, patroane pt stilou , mine de creion de 0,5..niste invelitori la caiete transparente, scoth...maruntisuri dnastea.

Pentru Dani probabil au ramas rechizite de anul trecut si vom da bani si anul asta si le vom lua la toti la fel sa nu fie problema ca unul are creion cu Ben Ten si altul cu Power Rangers si altul simplu . Mai bine sa aibe toti la fel..macar cand sunt mici sa nu simta diferenta din buzunarul parintilor...macar la gradinita.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Bianca nu suntem foarte inalti eu am 170 si Marian 186,dei sper ca Mario sa mearga undeva la 190.Cumnatul meu are 196 socrul meu 198 deci mai sunt palugi in neam.
Ioana nu e bai,toate la timpul lor.

Mergi la inceput

No mai ce liniste s-a facut.

M-am apucat sa caut legile si ordonantele si decretele.... de ma doare capul...pe langa faptul ca am tot codul fiscal am si inca vreo 9 legi . Si mai grav e ca poate invat degeaba...a ba nu..pt stiinta mea sa fiu mai "cultivata".

Mergi la inceput