Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)
Raspunsuri - Pagina 12
silvi_2005 spune:
Bonsoir si de la mine, am ajuns in zona in sfarsit.
Bee sa iti traiasca micuta minune si sa fie sanatos si tie refacere rapida. Bine ai venit pe lume bb Octavian 
Giova ce bine ca ii trec bubitele micului Edy te cred ca te-ai necajit. Asa frumos vb de el
pacat ca nu am un bb mic in zona ca mi-ai facut pofta de petreceut putin timp cu un bb mic .
Miha lasa-mi pe Pm un nr de tel unde pot sa te gasesc, mi-ar face placere sa ne vedem la o cafea 
Noi ne-am simtit super la Felix, am stat mai mult in oras si la pensiune ca la strand am intrat o singura data si nebunie mare
nu mi-a placut. Pensiunea asta e execelenta, cu adevarat 4 stele si o bucatarie super utilata si niste oameni super care o administreaza, v-o recomand cu caldura Casa Optima ii zice si e si intr-o zona linistita si nu la sosea si la pret super ok zic eu 150 lei pe noapte, si de la piscina la foisor, gratar, camera super cu tv LCD cu tot felul de canale, aer conditionat ,minibar in fiecare camera, internet...super ce mai.
Eu nu m-am simtit f ok si am mers azi la Interservisan la o consultatie, concluzia sunt hipotensiva in ultimul hal ca avean 8 cu 6 tensiunea
am ceva pneumonie interstitiala dreapta si nu stiu ce bloc de ramura la inima
( asta cica nu e grav ca nu se manifesta simptomatic) asa mi-a trebuit daca umblu la dr si n-am stat decat o jumate de ora la consult
mai am maine de mers si la dermatolog...si cine stie ce mai apare
acum serios vb e cam aiurea ca am de luat si antibiotice si tot felul de prostiute si metronidazol pe care il urasc
sa nu mai vb ca mi s-a interzis fumatul de vacanta...ca tare mult am fumat si eu cateva zile.
Fug ca ma latesc ca o balta, am o prajitura la cuptor, ca zicea soacra mea ieri ca ar manca o praji cu malai si am facut ceva reteta pt prima data sa ii fac surpriza, cine stie ce o fi iesit .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Marakina am mancat o data ceva reteta mortala de gnochi cu ciuperci si cascaval si ceva sos....habar nu am de reteta dar o dibuiesc eu ![]()
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
poze cu bb si Marco:
http://www.dropshots.com/giova1#
plec la plimbare cu Marco.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
asteryaro spune:
Bee
, sa-ti traiasca feciorul brunetel
! Sa creasca mare si sa fie sanatos, iar tie iti doresc refacere rapida!
Silvi, bine ai revenit! In sfarsit, cineva multumit de Ro!
Imi spunea sotul ca mai mult de jumatate din pensiunile din Moeciu sunt la vanzare. O fi adevarat?
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
magdaz_ina spune:
daca ma primiti si pe mine ... mai sunt la fulgusori de noiembrie-decembrie 2009; aici ma incadrez cu printesa iarina, 31.01.2006
21+
asteryaro spune:
magdaz_ina, WELLCOME
!
Printesa este nascuta in aceeasi zi cu baietelul meu.
Spune-ne despre voi mai multe!
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
magdaz_ina spune:
multumesc! abia acum incep sa va citesc si ma bucur ca mai sunt mamici cu doi bebei, vad si cu diferenta de 4 ani cum vom fi noi. mai asteptam in decembrie un fratior.
pt. mamici si bebici, mai mari si mai mici!
21+
asteryaro spune:
magdanz, pune-ti la semnatura numele copiilor si datele de nastere, cda sa sti si noi ce si cum..
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz_ina daca ma primiti si pe mine ... mai sunt la fulgusori de noiembrie-decembrie 2009; aici ma incadrez cu printesa iarina, 31.01.2006 21+ |
Bine ai venit Magda
cu spiridusa Iarina
Sarcina usoara in continuare
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5