Tae Bo (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Fetelor,imi pare ca ramaneti din ce in ce mai putine.Si eu v-am parasit,am 3 saptamani de cand fac jogging.Si spre mandria mea reusesc lejer sa alerg 60-70 de minute,deci tae-bo-ul mi-a facut destula conditie fizica.
Si am mai facut si nordic walking cu prietena mea graviduta in 3 luni,care pana a ramane gravida facea jogging ,dar acum se rezuma la nordic walking.Deci,Ramonika,dupa ce te-am admirat ca faci sport in sarcina,am gasit si in jurul meu o sportiva graviduta.
Kilogramele se duc in continuare,mai greu,pentru ca mananc mai mult acuma,am fost in concediu,a fost mama la mine,dar se duc.Sunt spre 14 kg.Deja pot spune ca am poze de genul before after,in care diferenta e destul de mare.Dar mai vreau inca vreo 13 kg si apoi va arat si voua.
Va pupic si va urez spor la transpirat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Vin si eu la raport..ca sa nu ma puneti de lista de disparute
So, raport....a treia zi fara sport.
Accept tot ce aveti sa-mi ziceti poate ma apuca rusinea. Ce sa zic, de cand s-a micsorat ziua nu mai am chef deloooc sa fac. Si cand ma gandesc ca vine iarna si la 6 o sa fie deja noaptea ma apuca disperarea.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ooo elena

si eu tot ciuciu raportez..si maine tot ciuciu ca am program tot pana la 22..vineri in schimb revin..somn usor

P.S. lasati lenea la o parte mai femeilor ca altfel o sa atarne pieile pe voi..am auzit azi pe la tv ca madonna face 3 ore de fitness zilnic..f tare tipa ce sa zic

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

ooo elena

si eu tot ciuciu raportez..si maine tot ciuciu ca am program tot pana la 22..vineri in schimb revin..somn usor

P.S. lasati lenea la o parte mai femeilor ca altfel o sa atarne pieile pe voi..am auzit azi pe la tv ca madonna face 3 ore de fitness zilnic..f tare tipa ce sa zic

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"

Lumi pai asa mi-as face si eu...
Sper ca azi sa fac ceva. Intai ma cocot pe bicicleta cred, sa se mai elibereze stomacul, ca am o buuurta plina de pastai.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Haideti ca m-a mustrat rau constiinta...
Deci: 30 min elitpica si 40 de min din fat burn.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raportez pt. azi 45 minute aerobice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Super Ramo!!
Mai poti??

Raportez si eu un energise tras de par dupa primele 40 min.
Nu cred ca o sa mai pot face zilnic sau nici nu stiu daca e bine sa fac chiar zilnic. As pastra cat de cat 3-4 ori pe saptamana si dupa sa reiau cumva. Stagnez la kg, masuratori de ceva vreme.Oricum e ciudat pt ca inchid cureaua de la blugi la cea mai mica marime si stau pe mine ca pe gard si totusi nu se vad schimbari . Adica un 2 cm in talie nu e mare lucru ca daca pap o zi mai mult ma balonez rapid 2 cm.
O sa mai schimb din antrenamente.
Sunt in perioada de studiu acuma.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

salutare mai fetelor..in sfarsit s-au terminat 3 zile de munca de cosmarrrrrrrrr..sunt cu nervii rau..astia ma enerveaza la munca, cu prima casa stau ca pe ace..pfuuu

in schimb am reusit sa fac si oleaca de sport in seara asta..un focus on abs and glutes

cu mancarea ce sa zic..de joia trecuta pana azi numai junk food..fff rauu nene, mi-e si rusine..nu stiu cum dracu de nu m-a socat cantarul..vad ca-s tot la 50 de kg, dar mai mult ca sigur de la dracii care bantuie in mine..cica au inceput sa apara fel si fel de probl cu fondul de garantare...chiar sper sa nu ne trezim si noi cu vreo bomba ca o iau prin papusoi

in fine...somn usor..ne auzim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Super Ramo!!
Mai poti??

da cum
depinde si de exercitii, tae bo nu prea mai merge, aerobicele ma salveaza, mai incolo trec la gimnastica pt. gravide...

Mergi la inceput

neata' fetelor..parca-as fi turbata..iote ce devreme m-am trezit in loc sa profit ca e weekend

azi m-am uitat in daily planner-ul meu si vad ca am zi de EXTREME..o sa fiu extrema rau azi..pana una alta tre sa ma gandesc la ceva mancare de oameni normali

Mergi la inceput