Tae Bo (6)
Raspunsuri - Pagina 8
z333 spune:
salut fetele..plamanii mi-au iesit ok..m-a laudat medicul..a zis ca daca ar vedea asa radiografii zilnic ar fi un medic fericit
..acuma sper sa nu iau gripa aia tampita
dar sa revenim la sportul nostru cel de toate zilele..azi raportez un cardio cu nea' billy de 45 de min si inca 20 de min de pilates
"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"
z333 spune:
salut fetelor
ma asteptam sa mai vad un raport ceva, dar ciuciu
..greu cu sportul asta...
..dupa ce nu o sa mai poata ramona sa faca sport, cred ca raman numai eu cu elena si karina
..pacat mai fetelor..nu trebuie sa priviti sportul numai prin prisma unor kg in minus, tre' sa fie un mod de viata
eu tre' sa ma apuc de curatenie si asa n-am niciun chef..deja a inceput sa imi fie urat de apart asta, cand stiu ce ma asteapta in partea cealalta in maxim o luna..dar trebuie sa imi fac curaj
"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"
Ramonika spune:
asa e lumi, ne-am subtiat rau...
nici faza cu kg in minus nu mai functioneaza, d-apoi sportul ca mod de viata... 
oricum eu deocamdata bag o zi da, o zi nu. eu as face sport si pana in ziua nasterii, insa sa vedem cat m-or mai tine balamalele...
acus o sa trec pe exercitiile alea pt. gravide, cand oi simti ca nu mai pot face de astealalte.
si intentionez sa ma duc si la cursurile astea de Lamaze, sa vedem ce mai zic si-acolo.
si parca vad ca, la cat e viata de ticaloasa uneori, dupa ce m-am strofocat atata cu sportul, ajung la cezariana...
ceea ce nu mi-as dori de nici o culoare...
ca cica dupa operatie ar trebui sa astept 6 luni pt. a ma reapuca de sport.... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
z333 spune:
lasa ca nu cred ca dureaza asa mult recuperarea..sunt multe femei care au facut cezariana si s-au recuperat destul de repede ( cel mai bun exemplu e Nicoleta Luciu care a nascut prin cezariana si la 3 sapt
a inceput antrenamentele si in numai 40 si ceva de zile a slabit 20 de kg sau cat o fi slabit)...eu-s ptr cezariana, mi se pare mult mai uman,mai elegant, simplu si ptr mama si ptr copil..daca esti o femeie sanatoasa,cezariana nu are cum sa iti dauneze..si apropo de "ceea ce nu mi-as dori de nici o culoare" asa era si vara-mea..ca ea naste natural dom'le ca asa e normal si dupa ce a nascut a zis ca in viata ei nu o sa mai nasca natural, ca daca stia prin ce calvar o sa treaca nu-i trebuia asemenea experienta:))))..oricum, desi multe poate o sa ma judece, eu dezvirginarea si nasterea naturala le vad mai mult sadomasochiste decat "miracole"
dar vaiiii cum pierd eu timpul...gata nene, ma pun pe treaba
z333 spune:
gata treburile...mai am de facut o supita si s-a terminat cu chestiile neplacute..mai incolo ma ocup si de corpul meu atletic![]()
briza_marii spune:
Salutare gagici! So gatat si vacanta mea, ca nu am vrut sa exagerez si sa ma obosesc prea mult si sa inceapa iar chistul ala nenorocit sa creasca. M-a intors definitiv si iremediabil indragostita de Cazane. Doamne ce frumoasa e tara asta!!! Si la fel de dezgustata de gunoaiele care tronau cam peste tot si de tiganii care la fel, erau peste tot
. Nici in biserica (am fost la 3 manastiri, pt ca mie imi place tare mult atmosfera din manastiri, cu zeci de feluri de flori, si bisericute frumoase..) nu scapai de ei!! Statea lumea si se ruga, fiecare pt familie, sau probleme..si tiganusii tageau de tine sa le dai bani
.
Lumi daca iti zic, ca duminica dimineata la ora 9 eram intr-o parcare in Resita (am mers si am dormit acolo, ca sa se vada sotul cu un amic de pe net) si ma uitam cand pe harta cand la telefon. Sotul zicea ca el e dispus sa mearga pana in Timisoara numai ca sa ne vedem si noi, asa cum s-a vazut si el cu amicul lui, si sa te sun sa vad dc esti libera. Dar cand am vazut ca sunt cam 500 km intre Timisoara si Bucuresti, am renuntat ca era si el si eu cam obositi. El tot insista sa te sun macar, dar mie mi-a fost asa sa te deranjez duminica asa devreme
. Asa ca..te astept pe tine la Bucuresti. Aaaa, vad ca ai mai facut un pas catre obtinerea "cuibusorului"
Eunice, Andanii imi pare rau sa aud prin ce ati trecut. 
Ramonik ce bine e de tine ca inca mai poti sa faci exercitii. Eu nici macar
n-am voie
dapai sa mai
. Mersi de invitatie (cea ref la lectii de "burtici"), probabil ca o sa profit de ea si o sa mai te intreb una alta. Unde vrei sa faci Lamaze?
6+
z333 spune:
a venit burtica acasaaaa
..draga mea, ar fi fost frumos sa ne vedem, dar lasa ca poate o sa ajung si eu pe la vara-mea sa-i vad bebelusa si te sun eu sa ne vedem..
ia zi-mi bre'..intrasi pe softpedia la prima casa?? sau te-am confundat? ca eu stau toata ziua conectata pe el, ca sunt oamenii mai activi in privinta subiectului prima casa decat aci (probabil aici majoritatea au deja casuta lor
)
hai ca poate ne conversam pe mess mai incolo daca te gasesc, ca acuma ma duc sa fac o supa de pui..vezi ca vreau poze![]()
z333 spune:
ok..vin la raportul final..basic training o ora..v-am pupat.somn usor
karina2oo4 spune:
saptamana aceasta am lasat-o mai usor cu tae-bo (au venit musafirii lunari), iar de sambata nu voi mai da raportul pentru ca plecam in concediu in zakynthos-grecia pt 2 sapt, asa ca sper sa ne vedem cu bine in 14 septembrie.
va salut acum pentru ca nu prea mai am timp sa scriu pe forum fiind ocupata dimineata cu pregatirile pt concediu, iar dupa-masa la serv.
lumi poate pe cand ne intoarcem te gasesc in casa noua ![]()
va pup 
Ramonika spune:
raportez 30 minute de mers pe jos si 50 minute tae bo combinatii diverse.
briza - Lamaze se face in materinitate aici, in Iasi.