Tae Bo (6)
Raspunsuri - Pagina 11
z333 spune:
si vin cu raportul...sunteti pregatite sa va minunati??
bon![]()
50 de min -Ultimate Upper Body cu nea' Billy
35 de min- Abs tot cu nea' Billy
5 min- Tone Body Legs Workout cu Tammmy
5 min- Tone Body, Chest & Back tot cu Tammy
5 min-Tone Body Shoulders tot cu Tammy
10 min-Cellulite removal exercises
Deci..v-a placut???

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"
Ele spune:
Desi am zis ca azi nu fac sport, ma mustrat constiinta (si Lumi
) si am facut 25 min pilates si 25 din focus.
As putea sa raportez si cat am mancat dar mai bine nu...

Margelute
Elena & Denisa
NOI
conchita spune:
Luminita, wow, dar vezi sa nu patesti ca mine. ca si eu tot vreo 2-3 de work out am facut zilnic si am ajuns la doctor. daca faci atata sport, sper ca ai grija la dieta, trebuie sa fie echilibrata si cu proteine neaparat! si apa suficienta. 
eu am reinceput azi, 35 de minute Core tae bo, mi-a scos sufletul.
briza_marii spune:
Am intrat sa vad cu ce mai va laudati, pe aici! ![]()
Ramo vad ca nu te lasi. Daca ai stii cat te invidiez..asa as face si eu niste
ca simt ca incep sa ma doara toate cele, dar cum dr a zis Fara efort, si cum vad la odisee cate fete au pierdut sarcina..ma linistesc imediat.
Lumi maica!!!! Ce e listoaia aia??? Ia nu te mai uitat, matalica la Madona, ca vad io ca o iei razna!!
. Glumesc, stiu eu ca de la stresul ala nenorocit ti se trage. Hai curaj, ca mai ai un pic, si atunci o sa tragi de mobila prin casa 
Ele burtica aia de se vede in poza a facut 2 fetite! Woaw, sper sa reusesc si eu sa ajung macar la jum din dimensiunile tale. Esti o mamica tare sexy
Fetelor, va
pe toate!
6+
baby-boom spune:
Bun, ma inscriu si eu cu voia veteranelor in trib
Fac pilates de ceva timp, cam in fiecare zi, cate o ora...si u prea simt...imi creste putin tonusul si acm atat...apoi cand aud ''i hope u broke some sweat'' fluier la pereti...
Am citit cam pe diagonala ce se scrie pe aici, am cautat si eu pe tub, si vreau daca puteti sa-mi ziceti cu ce sa incep...conditie fizica am un pic, alerg destul de des, mai fac antrenamente la panou' de catzarat...mai merg cam in fiecare weekend, la drumetii si catzarat... si yo ma gandesc sa ma inarmez cu Ultimate...e prea mult de la inceput?
ce a dat la voi rezultate? Yo as vrea ceva hardcore...
Mai tre' sa va zic ca urmeaza sa ma oblig sa semnez des de tot condica...ca sa nu ma lenevesc...ca vad ca la pilates imi mai vine sa trag chiulul...dar asta e poate din cauza ca sunt destul de plictisitoare...era o treaba cand nu le stiam ordinea si redescopeream de fiecare data..dar acum nu prea mai merge... vreau tae-bo!
SI am nevoie de support grup!
edit...luminita, suna foarte bine ce scrii tu acolo...le-ai luat de pe net? Nu mai am rabdare sa incep!!!
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship
..."
Ele spune:
Florina bine ai venit in club. ![]()
Sper din tot sufletul sa vii zilnic la raport ca tare ne rarim!! 

Si acuma cred ca eu am mai scris pe undeva.. m-am apucat cu abs si nu rezistam mai mult de 20 min. Cred ca dupa vreo saptamana de antrenament zilnic am reuzit sa il fac pe tot. Dupa ce am reusit sa il fac pe tot am bagat si alte antrenamente: fat burn, energise, cardio. Dupa 3 luni si ceva inca fac febra la Ultimate.
Briza..eu sunt doar cu una bucata fetitza..ori mai mirosi tu ceva?
Multam de vorbe. 
Margelute
Elena & Denisa
NOI
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ele Briza..eu sunt doar cu una bucata fetitza..ori mai mirosi tu ceva? ![]() |
De la poza din dulap mi se trage :)))(care e mortalaaaaa). Nu m-am uitat la data..asa ca am avut impresia ca ai 2 fetite cu varste apropiate. 
6+
Ramonika spune:
in primul rand, raportez un amestec de aerobice si tae bo de 50 minute. 
apoi
briza - ma bucur ca ne mai vizitezi
daca tre sa stai cuminte, stai, ca bebe e cel mai important acum. 
baby-boom - bine ai venit.
daca ai timp, poti sa mai citesti din capitolele vechi (in prima postare a mea) mai ales la cele de la inceput ai sa gasesti informatii utile. poti incepe cu basic sau instructional workout, ultimate/extreme/advanced as spune sa le lasi pe mai incolo, o data ce ai invatat exercitiile simple.
filmuletele se descarca de pe Torente sau ODC/DC++, depinde ce ai.
spor la sport! si te asteptam cu raportul (aproape) zilnic. 
Ele spune:
Raportez si eu 35 min din Ultimate . Am tot incercat sa il termin dar nuu...simteam ca vomit de oboseala. ![]()
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
salut fetele..am intrat numai sa va spun noapte buna
de raportat fetele mele, nada de nada azi ca am o febra musculara de toata frumusetea
...poate maine imi revin..
P.S. bine ai venit florina
..ce scriu eu acolo suna a febra 100%..cum ti-a zis si ramona pe prima pagina gasesti antrenamentele lu' nea' billy, pe care le descarci de pe torenti..si daca crezi ca te tin muschiuletii poti sa faci si ultimate
"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"