despre tampoanele intime
Raspunsuri - Pagina 2
kay spune:
pai si cand n-ai nevoie de ea unde o pui? nu e... neigienic? ca alt cuvant nu-mi vine acum.... ca nu cred ca o sterilizam ca pe biberoane
...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mgabi spune:
Buna.
Si eu sunt pentru cupa. O am de 6 luni si este minunata chiar uit de disconfortul fizic pe ca il ofera tampoanele. Cu operatiunea in-out m-am obisnuit din a doua luna de folosire. Cand nu o folesesc o pastrez in saculetul din cutiuta proprie si osterilizez la fel ca pe bibereoane. Este foarte igienica nu produce iritatie, iar miros nici vorba ca ea sta in interior. Lucrez intr-un mediu in care am numai barbati in jur si era chiar neplacut sa ma scotocesc in geanta dupa tampoane.
Mai multe detalii despre ea vezi aici http://www.lunette.ro/
carolinah spune:
Exista si tampoane nealbite din cotton organic pe rangali.ro Eu imi cumpar de acolo si sunt fff bune.
Am si cupa, acasa o schimb usor, insa la birou sau alte toatele publice imi este teama sa "scotocesc" dupa ea prin interior dupa ce am pus mana pe clanta etc pe care pune mana toata lumea. Plus ca te murdaresti destul de tare in timpul operatiunii. E bine sa ai o chiuveta langa tine cand o schimbi. Aaa, si am uitat sa spun ca la debit f mare mi-a dat pe langa de mai multe ori, odata f penibil am stat la coafor mai mult timp pe scaun si cand m-am ridicat am picurat pe jos![]()
![]()
. Groaznic, de atunci n-am mai folosit-o deloc in zilele mai dificile. Da' e comoda in rest, recunosc.
unique spune:
Poti folosi servetele umede pentru a te sterge pe maini si pentru a sterge cupa in cazul in care nu ai apa la indemana. In ceea ce priveste debitul... fiecare isi cunoaste organismul si in zilele cu debit mare nu trebuie decat sa golesti cupa mai des. Pentru sterilizare eu folosesc solutie de sterilizat la rece.
Allure spune:
eu folosesc cupa numai noaptea si cind sint acasa...daca trebuie sa merg pe jos cu ea inauntru, mi se pare incomoda...oricit as impinge-o inauntru, ea tot "jos" sta si ma incomodeaza ca o simt la fiece pas
in rest tampoane organice, nealbite cu clor; sint mai scumpe dar merita;
sindromul socului toxic nu apare decit in cazul tampoanelor albite cu clor, asa ca nu imi fac griji
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
rory76 spune:
Dar cand ai o menstruatie mai abundenta cat de des o schimbi? Eu am o a doua zi de vise rele cand sunt pe stop, ma bucur ca e doar o zi, dar ma darama...ma gandesc, nu e cam incomod/iritant/dureros sa golesc cupa aia la fiecare ora? Nu te murdaresti pe maini sau pe haine? Cat sta sangele ala acolo nu se simte aiurea? adica stiti voi, nu te simti asa..."uda si plina"?? Na, ca nu stiu cum sa ma exprim...
care e cea mai buna cupa? Lunette sau cealalta, imi scapa numele acuma?
"Trust no one!"
unique spune:
Si pe mine ma deranja putin la inceput, dar dupa ce am taiat jumatate din tub nu o mai simt. E ca un fel de ventuza cand e fixata cum trebuie si e posibil sa te deranjeze daca nu e asezata bine. Eu in a doua zi de ciclu o schimb cam la 3 ore. Daca ai grija nu te murdaresti pe maini, iar pe haine in nici un caz.Nu cred ca e mare diferenta intre modele; eu folosesc mooncup.
ANITA75 spune:
mai bun e tamponul normal care sta pe chilot, n-as folosi cupa m-am uitat la ea in link dar mi s-a parut nu stiu cum sa zic ca "o pilnie de tuica" unde se scurge mizeria ?![]()
unique spune:
Mizeria? Ideea e ca ceea ce se strange in "palnia de tuica" nu ajunge sa se degradeze/altereze cum se intampla pe tampoanele externe. Oricum fiecare e libera sa aleaga ceea ce i se pare mai confortabil si mai putin scarbos.
Allure spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unique Si pe mine ma deranja putin la inceput, dar dupa ce am taiat jumatate din tub nu o mai simt. E ca un fel de ventuza cand e fixata cum trebuie si e posibil sa te deranjeze daca nu e asezata bine. Eu in a doua zi de ciclu o schimb cam la 3 ore. Daca ai grija nu te murdaresti pe maini, iar pe haine in nici un caz.Nu cred ca e mare diferenta intre modele; eu folosesc mooncup. |
multam de sfat...i-am taiat codita si acum nu ma mai deranjeaza

nu mi-ar fi trecut prin cap...
eu folosesc "diva cup"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.