despre tampoanele intime

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

mai bun e tamponul normal care sta pe chilot, n-as folosi cupa m-am uitat la ea in link dar mi s-a parut nu stiu cum sa zic ca "o pilnie de tuica" unde se scurge mizeria ?

pai in cazul tampoanelor, "mizeria" se scurge pe tamponul care sta lipit de fofoloanca...si la caldura singele ala chiar incepe sa se imputa foarte repede...sa nu mai vorbim de cheaguri, cind ele exista

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu am avut o rana pe col de la tampoanele interne....vreo juma de an nu am mai folosit.....noroc ca era toamna-iarna-primavara.cum au dat caldurile nu am mai rezistat...apoi am ramas . dupa ce mi-a revenit ciclul am folosit mai mult tampoane externe...dar e jale cu ele vara.....
acum tot cochetez cu ideea unei cupe mensruale....ca am avut incident neplacut la piscina cu ob
sper sa ma hotorasc odata.

apropo de chestia ca sta sangele in ea multe ore si nu e igienic....dar de ex noaptea.....tot se aduna acolo timp de 8 ore.....si cand te ridici dimineata te "inunzi"daca nu apuci sa ajungi repede la toilet...cel putin asa e la mine.
poate pt unele e scarbos subiectul...dar face parte din viata nostra si e ceva normal....de ce sa nu discuti deschis despre asta!?!??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

arleena, eu ma scol noaptea la pipi si o golesc macar o data

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

OB-urile nu sunt indicate, iar eu una nu as folosi cupa aia menstruala ca nu-mi place.
Asa ca raman la absorbantele clasice...si nu put , btw

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleena

apropo de chestia ca sta sangele in ea multe ore si nu e igienic....dar de ex noaptea.....tot se aduna acolo timp de 8 ore.....si cand te ridici dimineata te "inunzi"daca nu apuci sa ajungi repede la toilet...cel putin asa e la mine.
poate pt unele e scarbos subiectul...dar face parte din viata nostra si e ceva normal....de ce sa nu discuti deschis despre asta!?!??!

Eu am observat ca noaptea nu se strange asa de mult sange si, asa cum spunea si Allure, ma duc cel putin o data pe noapte la toaleta si o golesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

daca va curge cheaguri atunci folositi-o ,mie nu-mi curge mult si vb lui Xio nu put tampoanele ,ca nu ti unul pe chilot non stop

Mergi la inceput