*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirtha, mai stii ca spuneai tu ca ai vrea sa o intarci pe la 9 luni. Ia uite ce fata ascultatoare ai. Si mai bine ca se intampla treptat, treptat. Ca nu o poti considera intarcata inca daca zici ca a supt la 6. Astept sa scrii maine cum a adormit si daca a supt la trezire.

Oricum cred ca esti multumita. Pe toate planurile: nastere, sanatate, alaptat, diversificare, toate au mers natural, firesc, fara probleme mari.

De-ai sti tu ce vreau sa vina soarele sa ma perpelesc si eu putin. Da n-am eu norocul asta. Imi caut doape de urechi ca intentionez sa merg cu ele la bazin si nu vreau sa am iar probleme cu urechile.

Malinas nu il poti clati, trebuie sa asteptam sa cresca sa invete cum sa scuipe. Trebuie sa cumperi pasta pentru copii mici care se poate inghiti, are cantitate mica de Fluor.

Camelia, ti-am admirat fata, e lunguta si voinica, creste frumos .
Lauramiron, si zici ca pofteste si primeste Cati . Mie imi e teama sa mai pun ceva pe masuta din living. Ca se va servi sigur domnisoara cu alune, bombonele, biscuiti sau chipsuri. Si Ana incearca sa fie atenta dar nu reuseste, am gasit pe sub masuta 3 bilute de cereale cu cacao. Intelege ca le-a pierdut pe teritoriul piticului, isi cere scuze si promite ca nu mai face dar uita, e copil. Nici pe ea nu vreau sa o privez de diverse interzise Elisei asa ca scanez toata ziua ce-i pe jos, dau cu mopul si de 3 ori pe zi pe gresie , cooperativa munca in zadar.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Bravegirl nici pe la mine n-au trecut inca rusii.. chiar vroiam sa intreb ieri diminaeata daca mai e cineva dar am uitat...
Malinas eu am periuta si pasta dar al meu inclesteaza gurita cand ma apropii de ea...nu ma lasa nici sa-i studiez dintisorii de sus...gingia de sus e varza 3 iesiti binisor , unul a spart gingia zilele astea, e clar ca-l deranjeaza, aia i-ar mai lipsi sa-l mai si sacai eu cu periuta...mai asteptam..
Mirtha Eva e chiar de gasca! face singura tot ce ti-ai propus tu .. si noi simtim nevoia sa o luam la fuga macar vreo 2 zile singuri...l-am lasat pe thomas cateva ore cu o prietena, am avut de umblat saptamana trecuta si ne era gandul doar la el asa e prima oara..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Monicus da, le facem cunostinta, doar ca asa or pune la cale si mai multe impreuna.
Bravegirl unul dintre prietenicii mei era stirb la 10 luni iar la 1 an avea 6 dinti... restul i-au iesit repede dupa aceea..
Spirisush sa-ti traiasca frumosii!
Laura sa va fie de bine vacanta! bravo pt Caterina ridicacioasa si plimbacioasa!
Criss cum v-ati petrecut de ziua ta? prima in calitate de mamica.
Saptamana asta ma tund si ma vopsesc, gata nu mai tine cu parul lung..!(ceva asemanator ca si blonda asta din stanga, din albumul de tunsori, am mai fost asa, de fapt aproape toata viata mea am fost tunsa scurt ..)

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Criss la multi, multi ani!

Otilia, what???....mai-iunie 2010...dupa calculili mele tre' sa fi super angajata in "munci" si nu ma refer la mop.

Lasa curatenia, relaxeaza-te...viata e roz...poate, poate ne dai vesti bune luna viitoare .

Gynie,.

Dar vreo fetita fara cercelusi mai exista?Tot imi fac singura curaj sa merg cu Bria la impuscat.
Pe Julia am bombardat-o la 10 luni fix.

Am ratat sambata concursul Juliei de inot.Nu reusisem sa-i opresc tusea.De ieri a reinceput si pt prima data a inotatsingura fara pluta sau aripioare.
Suntem foarte multumiti de ea (noi si antrenorul), a progresat mult in doar 14 sedinte.
Este primul an in care mergem cu ea la bazin, ii place mult si o sa continuam.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Criss, La multi ani!
Nici noi nu avem dintisori...si nici vreun semn ca sunt pe vine...
Ma uit la maldarul de haine care trebuiesc calcate pt. vacanta si nu-mi vine sa ma apuc de ele Trebuie sa ma urnesc ca atfel intru in criza de timp

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

fi-mea nu are nici dinti, nici cercei si nici ...temperatura

nici aia mare nu are cercei. adica nu are gauri, ca cercei are
ambele au bratari cu numele si data nasterii. bune in caz ca pierzi plodu pe undeva.

se scoala insa de 2 ori pe noapte mai nou si ma-sa nu apreciaza deloc chestia asta.

otilia, eu cred ca singuratatea nu iti face bine, iti pierdusi uzu' ratiunii (relativ la sore mari bine intentionate: io am gasit in GURA lu nicole o aluna, deci ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Eu sunt inca la cafea, Ana la gradi , bb la joaca. E asa usor si bine doar cu bb acasa, alta viata.

Elisa si-a cam scos somnul de dimineata. Doarme de la 11 seara pana la 9 dimineata cu 2-3 reprize de supt. Dar pentru ca de maine vreau sa o duc pana in 9 pe Ana la gradi o sa incepem tranzitia, sa fie ora de culcare 10 seara. Mie imi convine de minune sa doarma odata cu Ana si in plus sa mai aibe un somnic dupa pranz numai sa fie pana la ora 4.

Flowers, nu, nu, nu, doar n-am inebunit, nu acum, nici nu am cu cine si nu ma simt in stare. Vreau si eu o pauza. La anul pe vremea asta ar trebui sa las mopul la uscat . Da numai in anumite conditii legate de casa, sot, masina. Daca nu atunci mai stam pe tusa o vreme, timp avem ca suntem tineri. Voi ceva planuri ?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

oceanborn,monicus,criss703,Otiliav si sper ca n-am omis pe nimeni: multumesc pentru aprecieri la adresa Alexandrei

Mi-s usor ofticata, ca azi am fost la ortoped (pediatru) si desi a zis ca nu sunt probleme la piciorute, sold etc. a zis ca e cam grasa si "hipotonica" si ca sa nu-i mai dau de mancare cereala, cartof si din astea ca de aia inca nu se ridica in patut si nu umbla. (In 4 labe merge cu o viteza ametitoare in schimb)

Adica... cum, fiica-mea e grasa?!?!?! Ca mie chiar nu mi se pare: are 9 luni si ceva, 9kg jumate si peste 80cm. Si nici un pliu pe piciorute macar, n-arata durdulie deloc, dupa mine. Mna, asa ca am zis ca n-o bag in seama pe respectiva pediatra , grasa-i ea!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Io de cand ne-am intors de la munte sunt pusa rau pe treburi in casa, se pare ca m-am revigorat si mi-a priit muntele (desi nu prea m-am odihnit, c-am dormit cu Catica in camera si i-am auzit fiecare respiratie)
Curatenie, spalat covoare, ordine prin dulapuri si jucarii, mancare la greu....Rebeca cred ca e intr-un puseu de crestere...se pune la varsta ei??!! Ca ma terorizeaza cat imi cere de mancare Si nu asa....ci tot felul de pofte are gagica Am masurat-o azi, a crescut 3cm in ultimele 3 luni

Criss, La multi ani pentru ieri!! Deci 2 de 3 si tu Sanatate si tot ce-ti doresti

Mirtha, si mie imi place Dr.Gray tare mult, cartea "Copiii sunt din rai" am citit-o de doua ori si mi-a prins tare bine cu Rebeca. Felicitari ca-ti faci timp pentru citit, e mare lucru. Eu nu prea mai apuc, dar tot sper ca-mi voi reveni incet, incet, ca lucrurile vor intra pe un fagas mai linistit dupa ce Caterina se va desprinde putin de mine.

Apropo de carnea de pui tocata de la Transavia de care vorbea Mirtha, le-am gatit ieri fetelor sos pentru paste Am pus si cateva portii in congelator. Azi i-am servit Caterinei un cartof fiert zdrobit si amestecat cu sos

Alra, bine ca a trecut boala A fost un virus? Iar Laura n-a fost afectata?
Am vazut ca si Malinas se lupta cu raceala si tusea lui David Sanatate multa va doresc!!

Dandusaaaaa, ce bine ca mai scrii Oofff, ce copii frumosi am vazut in poze Iar tu arati atat de bineMai, dar chiar o tii si pe creatza in sling??!! Iti cere ea? Va pup pe toti si sa iasa dintzocul nr. 8 fara chinuri

Otilia, ce te invidiez pentru faptul ca Ana a inceput gradinita Doamne cat astept 15 septembrie sa mearga si Rebeca mea la gradi!!! Adevarul este ca si ea asteapta tare mult, i s-a facut dor de copii si de educatoare, acasa se mai plictiseste, nu pot tot timpul sa ma ocup de ea cum si-ar dori. Astept si eu sa fiu doar cu bebe mic o parte din zi.

Ma mai duc la o tura de smotru si revin pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam
Mi-s usor ofticata, ca azi am fost la ortoped (pediatru) si desi a zis ca nu sunt probleme la piciorute, sold etc. a zis ca e cam grasa si "hipotonica" si ca sa nu-i mai dau de mancare cereala, cartof si din astea ca de aia inca nu se ridica in patut si nu umbla. (In 4 labe merge cu o viteza ametitoare in schimb)

Adica... cum, fiica-mea e grasa?!?!?! Ca mie chiar nu mi se pare: are 9 luni si ceva, 9kg jumate si peste 80cm. Si nici un pliu pe piciorute macar, n-arata durdulie deloc, dupa mine. Mna, asa ca am zis ca n-o bag in seama pe respectiva pediatra , grasa-i ea!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Si al meu la 9 luni avea peste 9 kg juma si nu mi s-a parut niciodata gras.Si eu nici nu sunt de acord cu "dieta" de la aceasta varsta.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput