Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Neatza fetelor!

ILINCA eu recomandasem site-ul cu attachment parenting. Mie chiar nu mi se par fara sens multe dintre lucrurile de acolo... Cat despre alaptat... zici ca esti deschisa la minte. Nu inteleg cu ce nu te lasa sa traiesti mamele care decid sa alapteze vesnic. Nu e cazul meu, desi as fi alaptat macar pana la un an. Dar am invatat multe de acolo si probabil ca al doilea bebe il voi alapta mai mult.
Anyway, ma scuzati. Nu mai fac.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

io zic sa nu te superi, ca nu ai de ce :) e adevarat ca e haios sa alaptezi for ever, de ce nu si la 18 ani ai copilului?! Daca lui ii place asa mult la tzitzi, atunci trebuie incurajat sa o pastreze

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bine ai venit Karina.
mai scrie repede cateva mesaje sa scapi de moderare sa putem vedea si noi mesajele tale in timp real.

Citat:
citat din mesajul lui Karina26

Bonjurica!
Ca tot observase Kea ca nu prea mai este la fel activitatea la odisee ne-am luat si noi "inima in dinti" si ne-am gandit ca a venit vremea sa intarim randurile.De citit va citim inca din luna a 7-a de sarcina si tare imi sunteti dragi.
Bebe se numeste Bianca Stephanie, 27 martie, apgar 10,3455g, 55cm, natural cu epidurala,41s.
Crestem mai mult in lungime decat in "grosime" la 4 luni 5,840kg si 66cm.
Sper sa ne primiti si pe noi chiar daca am fost mai intarziate.Pupici

KARINA

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
LA MULTI ANI SARBATORITELOR

ce fac fetele? ce am pierdut? sunt in urma rau cu cititul...dar parca miroase a intalneala....unde?unde?si and? venim si noi daca e prin buuresti.bine ar fi in cursul saptamanii and oricum sunt singura cu bb, dar vin oricand,oricum
ia uitati moaca de gopo fericita in noul lui premergator
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/AlexandrosLuca#5367546199648663170

25 martie 2009

Aris pregateste-ti bagajele pt munte in prima jumatate a lui septembrie !! doar un week-end nu toata perioada
locatia inca nu e definitivata dar probabil pt ca sunt multe mamici din Bucuresti va fi prin zona Bran Moeciu !
te bagi ??

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:

au Chato, cred ca in locul tau ma speriam zdravan. ai grija de tine si nu mai exagera cu nimic. tot ce e prea mult strica

25 martie 2009

gata, ne-am facut bine si sintem cuminti

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

felicitari pt achizitie.
nici eu nu stiu cum am trait fara masina de spalat vase pana acum 3-4 ani. este la fel de utila ca ca de rufe...in plus nu se compara cat de curate ies...mai ales paharele

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Hai sa raspund si eu de-a valma, ca nu stiu daca mai apuc sa scriu azi. Barbatu-meu se duce sa semneze condica la socrii, na ca-s rea, si s-ar putea ca eu sa ma urc pe pereti pana adorme Keutu. Mai nou se culca pe la 8(inainte la 7) si cu o ora inainte nu-i convine nimic.
Si acum ca am facut introducerea, am uitat ce vroiam sa scriu.

Ah, da, vroiam sa va intreb de unde stiti ca au copiii canalul lacrimal infundat.

Pisigri, scuze, am uitat de bunic, ai dreptate, in conditiile astea inteleg ca mananci din picioare si te duci la wc cand vine sotul acasa. Si de-ai stii ce bine te inteleg!!! Eu acum il pun in sezlongul lui si-l iau cu mine si la baie si pe balcon cand intind rufe.

Olga, sa o stapanesti sanatoasa! Eu la odisee sau la inceputul scutecelor v-am recomandat sa va luati, costa cat o masina de spalat rufe (cel putin aici) si e la fel de necesara. Vai, nu pot sa uit cand i-am spus tatei ca vreau sa-mi iau, tata a intrebat-o pe mama ingrijorat, eu ce o sa mai fac atunci? Noroc ca spalam vase, ca aveam si eu o ocupatie. Si uite asa imi venea sa ma pup de fericire ca sunt maritata cu barbatu-meu si nu cu taica-meu

Mihaela, dupa ce gatesti 3 feluri de manare, inveti pt tine, mai ai energie sa faci si lucrarea sotului? Felicitari sincere! Eu nu stiu ce am de nu mai tin minte nimic, stiti cantecelul cu povestea unui ciobanas? Mai mult de prima strofa nu tin minte Tot cu versurile in fata o cant, in schimb pot sa o povestesc cu amanunte.

Olggggaaaa, ce ma enervezi, ca eu am vrut sa zic ca i-ati rugat sa va faca poze, dar mi-ai luat-o inainte si eu acum nu mai castig nimic.

Keutu cheliutu 4 luni

Si mie mi se pare o necesitate masina de spalat vase. Cred ca daca aduni timpul acordat pt spalat vase....oho...Si eu nu gatesc, si tot se strang. Dar GATA

Lasa ca mai facem concursuri

Olga, mamica lui David iepurasul

25 martie 2009

Mergi la inceput

vazut BB alexandros mergind cu ciupici de lei paralei!!!
da nu e prea devreme? mie mi-ar fi teama sa nu "stric" copilul, daca il las sa mearga asa rpd.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

devreme? nu cred, fiecare copil are ritmul lui. eu e sa mai zic ca la 4 luni se ridica in picioare daca prinde degetele noastre. e evident a statisticile si cartile sunt depasite. se pare ca intradevar au cele 12 spirale in plus

Citat:
citat din mesajul lui Karina26

Si acum o intrebare:mai sunt bebei care la 4 luni se intorc singurei de pe spate pe burtica si burica-spate singurei? Bia mea de cand a descoperit numai asta face.Nu este prea devreme?
Mie pana acum nu mi-a spus acel ma-ma-ma. Sunt destul de atenta la tot ce inseamna vocaliza. Poate pentru ca nu o las deloc sa planga. Cel mult i se umezesc ochisorii si increteste buzita de jos.
Gata ca am prins limbarnita. Se vede ca sunt nevorbita si venita cu forte proaspete.
Astept sa se trezeasca si plecam la plimbarica.

KARINA

25 martie 2009

Mergi la inceput

aha...am prieput. voi cum faceti? veniti cu sotzii? sau doar noi fetele? parca nu ash conduce atat de mult cu bb singur in spate, dar nici chef sa vin cu sotul nu ash avea...

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

neatza

ce fac fetele? ce am pierdut? sunt in urma rau cu cititul...dar parca miroase a intalneala....unde?unde?si and? venim si noi daca e prin buuresti.bine ar fi in cursul saptamanii and oricum sunt singura cu bb, dar vin oricand,oricum
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/AlexandrosLuca#5367546199648663170

25 martie 2009

Aris pregateste-ti bagajele pt munte in prima jumatate a lui septembrie !! doar un week-end nu toata perioada
locatia inca nu e definitivata dar probabil pt ca sunt multe mamici din Bucuresti va fi prin zona Bran Moeciu !
te bagi ??

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

neatza

25 martie 2009

Woooow deja in premergator?!!!!! Se vede ca e fericit

Asa bine ca ai adus aminte. Mamici sa nu uitati de intalnirea noastra din parcul HERASTRAU pe data de 15 AUGUST!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

felicitari pt achizitie.
nici eu nu stiu cum am trait fara masina de spalat vase pana acum 3-4 ani. este la fel de utila ca ca de rufe...in plus nu se compara cat de curate ies...mai ales paharele
Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Hai sa raspund si eu de-a valma, ca nu stiu daca mai apuc sa scriu azi. Barbatu-meu se duce sa semneze condica la socrii, na ca-s rea, si s-ar putea ca eu sa ma urc pe pereti pana adorme Keutu. Mai nou se culca pe la 8(inainte la 7) si cu o ora inainte nu-i convine nimic.
Si acum ca am facut introducerea, am uitat ce vroiam sa scriu.

Ah, da, vroiam sa va intreb de unde stiti ca au copiii canalul lacrimal infundat.

Pisigri, scuze, am uitat de bunic, ai dreptate, in conditiile astea inteleg ca mananci din picioare si te duci la wc cand vine sotul acasa. Si de-ai stii ce bine te inteleg!!! Eu acum il pun in sezlongul lui si-l iau cu mine si la baie si pe balcon cand intind rufe.

Olga, sa o stapanesti sanatoasa! Eu la odisee sau la inceputul scutecelor v-am recomandat sa va luati, costa cat o masina de spalat rufe (cel putin aici) si e la fel de necesara. Vai, nu pot sa uit cand i-am spus tatei ca vreau sa-mi iau, tata a intrebat-o pe mama ingrijorat, eu ce o sa mai fac atunci? Noroc ca spalam vase, ca aveam si eu o ocupatie. Si uite asa imi venea sa ma pup de fericire ca sunt maritata cu barbatu-meu si nu cu taica-meu

Mihaela, dupa ce gatesti 3 feluri de manare, inveti pt tine, mai ai energie sa faci si lucrarea sotului? Felicitari sincere! Eu nu stiu ce am de nu mai tin minte nimic, stiti cantecelul cu povestea unui ciobanas? Mai mult de prima strofa nu tin minte Tot cu versurile in fata o cant, in schimb pot sa o povestesc cu amanunte.

Olggggaaaa, ce ma enervezi, ca eu am vrut sa zic ca i-ati rugat sa va faca poze, dar mi-ai luat-o inainte si eu acum nu mai castig nimic.

Keutu cheliutu 4 luni

Si mie mi se pare o necesitate masina de spalat vase. Cred ca daca aduni timpul acordat pt spalat vase....oho...Si eu nu gatesc, si tot se strang. Dar GATA

Lasa ca mai facem concursuri

25 martie 2009

Zi-mi repede ce detergent bag in ea si de unde il iau

Mergi la inceput