Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*
Raspunsuri - Pagina 19
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Neatza fetelor! ILINCA eu recomandasem site-ul cu attachment parenting. Mie chiar nu mi se par fara sens multe dintre lucrurile de acolo... Cat despre alaptat... zici ca esti deschisa la minte. Nu inteleg cu ce nu te lasa sa traiesti mamele care decid sa alapteze vesnic. Nu e cazul meu, desi as fi alaptat macar pana la un an. Dar am invatat multe de acolo si probabil ca al doilea bebe il voi alapta mai mult. Anyway, ma scuzati. Nu mai fac. Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006 |
io zic sa nu te superi, ca nu ai de ce :) e adevarat ca e haios sa alaptezi for ever, de ce nu si la 18 ani ai copilului?! Daca lui ii place asa mult la tzitzi, atunci trebuie incurajat sa o pastreze
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
bine ai venit Karina.
mai scrie repede cateva mesaje sa scapi de moderare sa putem vedea si noi mesajele tale in timp real.
citat din mesajul lui Karina26 Bonjurica! Ca tot observase Kea ca nu prea mai este la fel activitatea la odisee ne-am luat si noi "inima in dinti" si ne-am gandit ca a venit vremea sa intarim randurile.De citit va citim inca din luna a 7-a de sarcina si tare imi sunteti dragi. Bebe se numeste Bianca Stephanie, 27 martie, apgar 10,3455g, 55cm, natural cu epidurala,41s. Crestem mai mult in lungime decat in "grosime" la 4 luni 5,840kg si 66cm. Sper sa ne primiti si pe noi chiar daca am fost mai intarziate.Pupici KARINA |
25 martie 2009
novus spune:
Aris pregateste-ti bagajele pt munte in prima jumatate a lui septembrie !! doar un week-end nu toata perioada
locatia inca nu e definitivata dar probabil pt ca sunt multe mamici din Bucuresti va fi prin zona Bran Moeciu !
te bagi ??
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
chatonel spune:
citat din mesajul lui aris26 au Chato, cred ca in locul tau ma speriam zdravan. ai grija de tine si nu mai exagera cu nimic. tot ce e prea mult strica 25 martie 2009 |
gata, ne-am facut bine si sintem cuminti
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
felicitari pt achizitie.
nici eu nu stiu cum am trait fara masina de spalat vase pana acum 3-4 ani. este la fel de utila ca ca de rufe...in plus nu se compara cat de curate ies...mai ales paharele
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Si mie mi se pare o necesitate masina de spalat vase. Cred ca daca aduni timpul acordat pt spalat vase....oho...Si eu nu gatesc, si tot se strang. Dar GATA Lasa ca mai facem concursuri Olga, mamica lui David iepurasul |
25 martie 2009
chatonel spune:
vazut BB alexandros mergind cu ciupici de lei paralei!!!
da nu e prea devreme? mie mi-ar fi teama sa nu "stric" copilul, daca il las sa mearga asa rpd.
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
devreme? nu cred, fiecare copil are ritmul lui. eu e sa mai zic ca la 4 luni se ridica in picioare daca prinde degetele noastre. e evident a statisticile si cartile sunt depasite. se pare ca intradevar au cele 12 spirale in plus
citat din mesajul lui Karina26 Si acum o intrebare:mai sunt bebei care la 4 luni se intorc singurei de pe spate pe burtica si burica-spate singurei? Bia mea de cand a descoperit numai asta face.Nu este prea devreme? Mie pana acum nu mi-a spus acel ma-ma-ma. Sunt destul de atenta la tot ce inseamna vocaliza. Poate pentru ca nu o las deloc sa planga. Cel mult i se umezesc ochisorii si increteste buzita de jos. Gata ca am prins limbarnita. Se vede ca sunt nevorbita si venita cu forte proaspete. Astept sa se trezeasca si plecam la plimbarica. KARINA |
25 martie 2009
aris26 spune:
aha...am prieput. voi cum faceti? veniti cu sotzii? sau doar noi fetele? parca nu ash conduce atat de mult cu bb singur in spate, dar nici chef sa vin cu sotul nu ash avea...
citat din mesajul lui novus Aris pregateste-ti bagajele pt munte in prima jumatate a lui septembrie !! doar un week-end nu toata perioada locatia inca nu e definitivata dar probabil pt ca sunt multe mamici din Bucuresti va fi prin zona Bran Moeciu ! te bagi ?? Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
25 martie 2009
olishka spune:
Woooow deja in premergator?!!!!! Se vede ca e fericit
Asa bine ca ai adus aminte. Mamici sa nu uitati de intalnirea noastra din parcul HERASTRAU pe data de 15 AUGUST!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Zi-mi repede ce detergent bag in ea si de unde il iau
Olga, mamica lui David iepurasul