Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*
Raspunsuri - Pagina 18
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Fetelor eu zic sa n-o luam pe Anca, caci ne bate la toate cele Dar nuuuuuuuuuuuuu, n-o sa ne distram la fel fara ea Olga, mamica lui David iepurasul |
io zic sa o luati si sa o legati fedeles, sa nu mai aiba avans
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg buna dimineata. va invit la o cafea si o felie de tortulet in cinstea celor 5 lunite pe care le facem astazi. LA MULTI ANI MARIA NATALIA, la mami alina LA MULTI ANI PRINTESA MEA DRAGA. pt mine fiecare zi e prilej de sarbatoare, nu poate altfel pt ca zilnic maria scoate un sunet nou,o mutritza, face ceva sa ne uimeasca. sunt topita dupa ea, o iubesc peste masura, sunt atat de fericita...este botul nostru de aur. te iubesc printesa mica, sa-ti dea dumnezeu sanatate, ca pe restul "le-aranjam "noi. gigelica , super "conversatia" cu pitonasul. iar tu esti o mamica foarte frumoasa si relaxata. cat despre "individul" de la nunta olgai, sa stii ca ma bag si eu. olga, s-a trezit, miauna, revin, as vrea si eu la munte. din 10 martie 2009, mami fericita de pozici noi cu fata lu` tati http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36 |
LA MULTI ANI si de la noi
Multumim, ne bagam si noi la o felie de tort
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Gina2008 spune:
Neatza fetelor!
ILINCA eu recomandasem site-ul cu attachment parenting. Mie chiar nu mi se par fara sens multe dintre lucrurile de acolo... Cat despre alaptat... zici ca esti deschisa la minte. Nu inteleg cu ce nu te lasa sa traiesti mamele care decid sa alapteze vesnic. Nu e cazul meu, desi as fi alaptat macar pana la un an. Dar am invatat multe de acolo si probabil ca al doilea bebe il voi alapta mai mult.
Anyway, ma scuzati. Nu mai fac.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
aris26 spune:
neatza
LA MULTI ANI SARBATORITELOR
ce fac fetele? ce am pierdut? sunt in urma rau cu cititul...dar parca miroase a intalneala....unde?unde?si and? venim si noi daca e prin buuresti.bine ar fi in cursul saptamanii and oricum sunt singura cu bb, dar vin oricand,oricum
ia uitati moaca de gopo fericita in noul lui premergator
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/AlexandrosLuca#5367546199648663170
25 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Neatzaaaa ! Ok, deci desi venitul nostru e cu semn de intrebare, ca un sfat personal cred ca ar tb sa organizati intilnirea la inceputul lui septembrie din motive de vreme si temperatura la munte. La Iasi deja se simte ca vine toamna , chiar daca e soare e mai racoare, nu mai scot Pisilinca numai in body fara mineci sau in tricou, ca nu se mai poate... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pai de aceea prefer si eu prima jumatate a lunii printre alte motive, si aici s-a mai racorit putin vremea
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
silvi8 spune:
la multi ani celor doua marii sarbatorite astazi!
mihaela, multumim ptr tortulet si trimitem multi pupici pe dunare la dealsper sa ajunga la voi
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI
novus spune:
citat din mesajul lui mihaelacg mufat pisica, adormit pisica. noi mergem la mare din 23 -27, si avem muntele programat dupa 6 sept, ca pe 3 al meu are un examen.noi aveam programat sa mergem la lepsa, ca-i mai aproape de noi, iar zona e super si-i liniste. nu promit nimic, sa-i aprobe cererea de co lu tati si sa mai vedem.faza e ca el deja a dat sfoara-n tara, cine merge la mare si la munte. mie tare-mi place la "gramada" , plus ca mi-as dori tare mult sa va cunosc si persoonal.deja imi inchipui ce va fi acolo. anca nicolae, din tot ce-ai enumerat tu, eu ma bag la concursul de haleala. gigelica, vezi ca iar ma "bag" peste tine. cam cat ar fi camera ? ca noi suntem atat de....bugetarisi ne-am cam facut bugetul pt co. inapreda, nu stiu ce sa zic despre diversificare, noi inca papam tzitzi. din 10 martie 2009, mami fericita de pozici noi cu fata lu` tati http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36 |
in primul rand pisicutei tale !!!
despre cazare informativ deocamdata pot sa spun ca va fi undeva intre 100 maxim 150 ron poate chiar mai putin depinde cate suntem si ce o sa fie liber de aceea vreau sa ne strangem rapid gasca, sa am timp de negocieri
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda 'Mneata buna, Si, ce era mai important: MAREA INTILNIRE din septembrie. Si eu m-as inscrie dar trebuie sa vorbesc mai intii cu sotul sa vad ce s-a ales de concediul nostru Gina lu' Ian Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-) Botez Ian |
Pai vorbeste repede cu tati si anunta-l ca la inceputul lui septembrie ii faci o surpriza
aris26 spune:
au Chato, cred ca in locul tau ma speriam zdravan. ai grija de tine si nu mai exagera cu nimic. tot ce e prea mult strica
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
e superdulce iaca ce mi se-ntimpla azi: m-a luat cu lesin, senzatie de voma, presiune in urechi. M-am pus in pat, dupa ce am incercat sa vomit fara succes si apoi am avut o stare ciudata, parca eram inafara corpului meu: ma auzeam respirind regulat, ca in somn, dar nu dormeam... desi cred ca avem unele momente in care visam, ca numai imagini aiurea mi se perindau in fata ochilor. In acelasi timp ii auzeam pe copiii vecinului facind taraboi (ii are numai in week-end si ii cam maninca urechile). As fi vrut sa misc, dar nu se misca nimic,nici o mina, nici un picior, parca eram vrajita. A trecut o juma de ora, o ora asa, nu stiu... apoi mi-am revenit incet, incet... insa sint cumplit de obosita. Oboseala e normala, azi am cam sarit calul cu activitatile si ma mulg in paralel pt a avea lapte in primele zile de servici- incep pe 17, ca nu stiu cit de bine va decurge mulsul acolo. Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
25 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Neatza fetelor! ILINCA eu recomandasem site-ul cu attachment parenting. Mie chiar nu mi se par fara sens multe dintre lucrurile de acolo... Cat despre alaptat... zici ca esti deschisa la minte. Nu inteleg cu ce nu te lasa sa traiesti mamele care decid sa alapteze vesnic. Nu e cazul meu, desi as fi alaptat macar pana la un an. Dar am invatat multe de acolo si probabil ca al doilea bebe il voi alapta mai mult. Anyway, ma scuzati. Nu mai fac. Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006 |
Hellou Gina mami , pai ce te superi ??? si eu mi-am exprimat parerea pur personala despre alaptat & alte chestii , la fel si Ilinca si alte mamici dar asta nu inseamna ca avem ceva cu cineva, fiecare face cum crede ca e mai bine !
Deci nu ai de ce sa te scuzi
Pana una alta, spune daca vii sau nu la munte ??!!