Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si la noi s-a lasat frigul. David a dormit in sac si dimineata tot era rece pe manute. Oricum vara aceasta mi s-a parut mai suportabila decat multe altele....

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'Mneata buna,

De citit, am tot citit dar, de raspuns, nu ma stiu ce si cui

Am retinut Pitonasul jucaus cu mami iubareata

Am retinut ca Chato a fost betegutza si-mi pare tare rau pentru ea Trebuie luate masuri urgente

Am mai vazut poze titi de Pisik si cu mamici mumoase (Leeloo, Olga, Anca N) si puse pe shotii cu bebei

Am retinut si postarile Ilincai savuroase ca de obicei; ii impartsesc nedumeririle si "oripilarile" referitoare la alaptatul 4 ever

A, o mai retinu pe mai noua Karina, careia ii urez bun venit si sedere lunga si "deasa" aici, pe DC.

Si, ce era mai important: MAREA INTILNIRE din septembrie. Si eu m-as inscrie dar trebuie sa vorbesc mai intii cu sotul sa vad ce s-a ales de concediul nostru

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Am si eu 2 baiuri.

1. CEL MAI IMPORTANT: Ian parca nu se mai satura. Recapitulez: e exclusiv pe formula de la 3 saptamini. DE la 2 luni nu s-a mai trezir DELOC pentru papa. In ultima vreme, dormea si pina la 7, 8 dimineata Minca din 5 in 5 ore, adica cite 210 ml de 4 ori pe zi. APoi, am trecut la 5 x 180 ml pe zi. Alaltaieri a avut 6 mese. Iar azi noapte mi s-a trezit si la 12 si la 4.30, in conditiile in care am inceput sa-i dau si ceai. Ce spuneti? Miroase a diversificare? E cazul sa incep cu fructe si legume, urmind ca mincarea efectiv solida sa o introduc dupa 6 luni? Cum Ian are deja 7, 500 kg nu as incepe cu cereale. Voi ce credeti? Help me, please.

2. Vineri seara am fost la un party in pijama (fara sot ) si, desi nu am baut mult si nici nu am stat mult, simbata AM FOST O LEGUMA: diaree, ameteli (da' rele de tot, nu puteam sta in picioare, nici sa-l iau pe Ian in brate!), frisoane, urmate de calduri si naduseli, slabiciune si moliciune generale. Credeti ca a fost o indigestie (marturisesc ca nu am avut niciodata)? E posibil sa mi se traga de la epuizare fizica + nemincat? Sau, cum ar zice, probabil, Ilinca, D-zeu nu bate copiii cu bota si mi-a transmis un mesaj cum ca nu-i mumos sa las tati singurel de veghe la bebel? Pe bune acum, am fost super stresata pentru ca nu am mincat nimic naspa si m-a luat asa, pe nepregatite, fara nici un preambul.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am si eu 2 baiuri.

1. CEL MAI IMPORTANT: Ian parca nu se mai satura. Recapitulez: e exclusiv pe formula de la 3 saptamini. DE la 2 luni nu s-a mai trezir DELOC pentru papa. In ultima vreme, dormea si pina la 7, 8 dimineata Minca din 5 in 5 ore, adica cite 210 ml de 4 ori pe zi. APoi, am trecut la 5 x 180 ml pe zi. Alaltaieri a avut 6 mese. Iar azi noapte mi s-a trezit si la 12 si la 4.30, in conditiile in care am inceput sa-i dau si ceai. Ce spuneti? Miroase a diversificare? E cazul sa incep cu fructe si legume, urmind ca mincarea efectiv solida sa o introduc dupa 6 luni? Cum Ian are deja 7, 500 kg nu as incepe cu cereale. Voi ce credeti? Help me, please.

2. Vineri seara am fost la un party in pijama (fara sot ) si, desi nu am baut mult si nici nu am stat mult, simbata AM FOST O LEGUMA: diaree, ameteli (da' rele de tot, nu puteam sta in picioare, nici sa-l iau pe Ian in brate!), frisoane, urmate de calduri si naduseli, slabiciune si moliciune generale. Credeti ca a fost o indigestie (marturisesc ca nu am avut niciodata)? E posibil sa mi se traga de la epuizare fizica + nemincat? Sau, cum ar zice, probabil, Ilinca, D-zeu nu bate copiii cu bota si mi-a transmis un mesaj cum ca nu-i mumos sa las tati singurel de veghe la bebel? Pe bune acum, am fost super stresata pentru ca nu am mincat nimic naspa si m-a luat asa, pe nepregatite, fara nici un preambul.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Starea prin care ai trecut, am avut-o si eu inainte de nunta. Sa stii ca poti sa faci diaree si pe sistem nervos, nu neaparat ca ai facut indigestie. La mine sigur asta a fost, caci m-am suparat ffff tare iar apoi a urmat....ceva de vis Vreau sa zic ca am si alaptat, iar David nu a avut absolut nimic. Deci clar a fost pe sistem nervos.
Poate ai fost stresata din cauza ca l-ai lasat pe Ian acasa cu sotul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna dimineata.
va invit la o cafea si o felie de tortulet in cinstea celor 5 lunite pe care le facem astazi.

LA MULTI ANI MARIA NATALIA, la mami alina
LA MULTI ANI PRINTESA MEA DRAGA.

pt mine fiecare zi e prilej de sarbatoare, nu poate altfel pt ca zilnic maria scoate un sunet nou,o mutritza, face ceva sa ne uimeasca. sunt topita dupa ea, o iubesc peste masura, sunt atat de fericita...este botul nostru de aur.
te iubesc printesa mica, sa-ti dea dumnezeu sanatate, ca pe restul "le-aranjam "noi.

gigelica , super "conversatia" cu pitonasul. iar tu esti o mamica foarte frumoasa si relaxata.
cat despre "individul" de la nunta olgai, sa stii ca ma bag si eu.

olga,

s-a trezit, miauna, revin, as vrea si eu la munte.

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36

Mergi la inceput

A, si am mai uitat ceva: Sasha, unde esti? Ne e dor de indienii tai.
Plici, iar ai dat bir cu fugitii.
Danonique, n-a mai intart de mult. Idem Nicoleta, care era f. activa, intr-o perioada.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Sint tare uituca, daca am uitaa sa felicit sarbatoritii de azi si sa mamicile lor.

LA MULTI ANI!

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mufat pisica, adormit pisica.

noi mergem la mare din 23 -27, si avem muntele programat dupa 6 sept, ca pe 3 al meu are un examen.noi aveam programat sa mergem la lepsa, ca-i mai aproape de noi, iar zona e super si-i liniste.
nu promit nimic, sa-i aprobe cererea de co lu tati si sa mai vedem.faza e ca el deja a dat sfoara-n tara, cine merge la mare si la munte.
mie tare-mi place la "gramada" , plus ca mi-as dori tare mult sa va cunosc si persoonal.deja imi inchipui ce va fi acolo.
anca nicolae, din tot ce-ai enumerat tu, eu ma bag la concursul de haleala.
gigelica, vezi ca iar ma "bag" peste tine.
cam cat ar fi camera ? ca noi suntem atat de....bugetarisi ne-am cam facut bugetul pt co.

inapreda, nu stiu ce sa zic despre diversificare, noi inca papam tzitzi.

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Chatonel, m-ai ucis de 10 ori pe ziua de azi...

1.Sarbatoarea hribului? La suceava linga mine?
2. Catarat? Astept detalii pls

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

adik vrei sa zici ca te-am ucis, te-am inviat si iar te-am ucis si iar te-am inviat si tot asa de 10 ori? :)) Cita munca, sigur nu eram io aia!

Deci, cu festivalu hribilor nu stiu ce e, io doar am copiat ce am gasit pe net. Poate ne spui tu daca te duci.

Cu cataratu vrei sa stii cum ne cataram? Cu corzi :) Acu pe bune, sa nu crezi ca sintem cine-stie-ce sportivi, ca nu sintem :) Ne mai cataram si noi cind si cind, da raaaaaaarrr. In general pretenarii astia din germania ne "scot" la catarat. Acu o sa mergem in sardegna, pe cala gonone.
ps
nu mai sintem la socri, am revenit de vineri.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna seara dragutelor,

Ia bucurati-va putin ochiul cu dragaleala de Piton de mai jos:
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/Filmulet2#5367995598613659506

Si cateva poze de la munte...printre ele o sa fie si 3 din chiuveta cu apa potabila a pensiunii...
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/PrimaVacantaALuiVictorLaLepsaLa4Luni#

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Ce frumos va iubiti voi ma bucur sa va vad

Pozele sunt foarte frumoase. Intr-adevar zona este superba!!

teribil de frumoasa e zona!!! si-am vazut un pitonas pupat, tocit

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput