Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

... gata batute la inot vorba vine, ca, in realitate, tot in 2007 am facut, impreuna cu veronica, 1 an de karate, dar nu va mai propun si asta, , totusi , suntem doar niste "suave mamici"...

Gigelica20,

superb filmuletul cu pupaturile, dar vorba lui Olsika, esti frumoasa si deloc grasuta asa cum te plangeai, cred ca special ne-ai tot pacalit, sa vezi care din noi se prinde . Iar rasul usor inecat al lui pitonas este minunat!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Novus si muntele:

da, cu mare placere, sper sa venim si noi, in septembrie pana pe 15 pot oricand iar dupa 15 doar in weekend, pe motiv de scoala si scoleri!
Si pe langa volei si bedmington, ma bag si la concurs de inot, ee, eee, eeeee, aici e-aici, sa va vad! Chiar imi amintesc ca in vara 2007 am fost la nunta sefului meu, pe la Geoagiu bai, si la hotel aveau piscina, asa ca a doua zi dupa ciorba de potraoce, le-am propus concurs de inot, doar cu 2 nuntasi au bifat, la crowl am fost egali, la spate i-am bautut, deci??? Asta v-am zis asaaaa, ca sa va "pregatesc" moralul, sa intrati in concurs gata batute

Fetelor eu zic sa n-o luam pe Anca, caci ne bate la toate cele

Dar nuuuuuuuuuuuuu, n-o sa ne distram la fel fara ea

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Am mai pus si io niste poze facute la petrecerea de postbotez cu prietenii din Bucuresti:

http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/PostbotezPirlogi#

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Preferata mea:
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/PostbotezPirlogi#5368068066817677890

si a mea !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Pooop mamici somnambule. Io ma retrag...

Nu e nici o problema, o sa sufar in tacere ca nu sunt cu voi...macar io nu o sa ma intrec cu Anca_Campioana

Dar next time nu mai scapati, pe bune. Daca faceti intalneala in weekend, in prima sapt din sept...as putea sa fug de langa Victor si sa-l las cu buni...dar nu cred ca as rezista. Va las pe voi sa decidezi ce si unde va duceti...si la final va spun se fac...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

... gata batute la inot vorba vine, ca, in realitate, tot in 2007 am facut, impreuna cu veronica, 1 an de karate, dar nu va mai propun si asta, , totusi , suntem doar niste "suave mamici"...

Gigelica20,

superb filmuletul cu pupaturile, dar vorba lui Olsika, esti frumoasa si deloc grasuta asa cum te plangeai, cred ca special ne-ai tot pacalit, sa vezi care din noi se prinde . Iar rasul usor inecat al lui pitonas este minunat!

He-he-heeeee, te-am prins...io am facut vreun an junate de karatoseala...dar sunt asa departe anii aia ...1995...aolica, ce tanara eram si ce sperante de Academia de Politie aveam in sange...

La inot sunt 0 barat, la orice efort fizic sunt aproape de zero randament....dar sunt campioana la haleala...cine se baga cu mine???

30 martie 2009

Mergi la inceput

Fug si eu la culcare

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Gigelica20,

nope.. nu m-ai prins, caci eu am facut 1 an jumate in liceu si inca 1 an acu, la 36 de ani... deci ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Novus si muntele:

da, cu mare placere, sper sa venim si noi, in septembrie pana pe 15 pot oricand iar dupa 15 doar in weekend, pe motiv de scoala si scoleri!
Si pe langa volei si bedmington, ma bag si la concurs de inot, ee, eee, eeeee, aici e-aici, sa va vad! Chiar imi amintesc ca in vara 2007 am fost la nunta sefului meu, pe la Geoagiu bai, si la hotel aveau piscina, asa ca a doua zi dupa ciorba de potraoce, le-am propus concurs de inot, doar cu 2 nuntasi au bifat, la crowl am fost egali, la spate i-am bautut, deci??? Asta v-am zis asaaaa, ca sa va "pregatesc" moralul, sa intrati in concurs gata batute

se face gasca !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ma duc si eu la culcare linistita pt ca mergem la munte !!!!

Pana miercuri-joi sper sa facem lista finala si locatia exacta (acum culeg informatii si am gasit locatii super ) ca in week-end sa fac rezervarile pt ca apoi plec la Gyula

Deci deocamdata suntem:
- Novus adica eu Monica & Co
- Lysbeth
- Leeloo
- Pisigri (depinde de locatie)
- Olishka
- Gigelica (daca e in 4-6.09.09)
- Anca Nicolae

Asteptam in continuare mamici cu bebici plimbarici

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Maria Cristiana, Maria Natalia, !!!

Mamici TREZIREA si HAIDETI LA MUNTE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaaa !
Ok, deci desi venitul nostru e cu semn de intrebare, ca un sfat personal cred ca ar tb sa organizati intilnirea la inceputul lui septembrie din motive de vreme si temperatura la munte. La Iasi deja se simte ca vine toamna , chiar daca e soare e mai racoare, nu mai scot Pisilinca numai in body fara mineci sau in tricou, ca nu se mai poate...
Deci si eu zic la fel: stabiliti cum e ok pt majoritatea, si vad eu daca venim sau nu. Motanu ridea ieri de mine, ca pina la Praid sau pina la Brasov tot atita facem cu masina, ma rog, cu diferenta ca pina la Brasov se poate merge repede, pina la Praid "pierdem timp" cu cheile Bicazului si cu traversatul muntilor. Dar Praidul mi s-a lipit de suflet acum 2 ani, cu caii mari de rasa grea, cu canafi la urechi, cu strandul super dintre munti, cu salina absolut superba, amenajata (ca in Ardeal...) de poti sa stai o zi in ea fara sa te plictisesti (si sa joci si badminton, si volei, ca e loc si-s multi care fac asta).

Asaaaa...cit despre ce-am mai facut noi de ieri pina azi, ne "laudam" cu inca o noapte dormita cu pauza de o ora si ceva pt jucat si trancanit. Noroc ca-s chestii faine pe diverse Discovery la ore de-alea, cind legan eu fata sa adoarma...Si nu, nu ma joc eu cu ea (ca stiu sfaturile cu nestimularea noaptea, ca sa nu-i dai motiv sa se trezeasca), se joaca singura cu miinile si picioarele, si le povesteste cit nu povesteste toata ziua...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput