Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ok Chatonel, multam de lamuriri. Daca va mai si catzaratzi cu coarda () sinteti "sufletul meu pereche".

Tocmai ce-am luat prima lingurita de supa de legume. Se mai strimba si acu, dupa un sfert de ora....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

devremele asta...hmmm..nici eu nu stiu ce sa mai zic. asa mi-au spus multi ca stric copilul in marsupiu. peste tot am citit ca il poti pune in premergator atunci cand se ridica singur in picioare daca se gatat de ceva. ei,al meu face asta deja de vreo 3 sapt minim. m-am tot uitat pe net si la premergatoare scrie ca se recomanda de la 6 luni, in schimb pe centrele de joaca, identice doar ca nu au rotzi(dar pozitia copilului este identica) scrie ca se recomanda de la 4 luni. na! e sa mai intelegi? ca isi strica mersul? eu pe asta nu o cred si pace.

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

vazut BB alexandros mergind cu ciupici de lei paralei!!!
da nu e prea devreme? mie mi-ar fi teama sa nu "stric" copilul, daca il las sa mearga asa rpd.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Trebuie sa stigam catalogul ca lipsesc multe fete !!!

Ayla, sper ca esti bine la mare si te-au anuntat fetele sa pregatesti bagajele de munte !! Trebuie sa va cunoastem si mai ales pe printesa noastra Luana !!

Shasa ce faci cuscra ??? vii la munte ?? hai te rog ia indienii de mana si sa ne cunoastem !!

Pliciplici, tu cand ne mai arati poze cu pletosu tau ?? va asteptam si pe voi la brainstorming

Nikoleta, pai te dai la fund si nu ni-l arati pe Mario ??

Maria_k, ce zici nu ti-ar prinde bine un mini concediu dupa atata munca ??

Millie, hai sa ne-o prezinti pe Timea !!

Florinela79, sper ca nu rateaza platinatu' intalnirea !!!

SimonaMami, stim ca ai fost in concediu dar nu strica inca un pic !!!

Dyana, sper ca sunteti bine !!!

Gaza, Zori, Grace30, Petra Tudor , Mababei, Carmenada, Rivali, Joanna27, Cris_tianus, Raaluca, Denisamada, Georgiana, Anamariame si lista ar putea continuaaaa dar sunt chemata la datorie !!! va asteptam pe la povesti !!!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

olga - detergentul il gasesti in orie supermarket. sunt nishte pastile 3 in 1 de la calgonit. mai gasesti un detergent nemtzesc la DM in auchan militari, e f bun si mai ieftin.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

aha...am prieput. voi cum faceti? veniti cu sotzii? sau doar noi fetele? parca nu ash conduce atat de mult cu bb singur in spate, dar nici chef sa vin cu sotul nu ash avea...
Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
LA MULTI ANI SARBATORITELOR

ce fac fetele? ce am pierdut? sunt in urma rau cu cititul...dar parca miroase a intalneala....unde?unde?si and? venim si noi daca e prin buuresti.bine ar fi in cursul saptamanii and oricum sunt singura cu bb, dar vin oricand,oricum
ia uitati moaca de gopo fericita in noul lui premergator
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/AlexandrosLuca#5367546199648663170

25 martie 2009

Aris pregateste-ti bagajele pt munte in prima jumatate a lui septembrie !! doar un week-end nu toata perioada
locatia inca nu e definitivata dar probabil pt ca sunt multe mamici din Bucuresti va fi prin zona Bran Moeciu !
te bagi ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

25 martie 2009

fiecare cum vrea !!! eu cu sotul + bebelina !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sa inteleg ca ma ignorati pentru ca nu alaptez? Asta o fi motivul pentru care nu raspundeti la SOS-ul meu referitor la diversificarea lui Ian?

Sau care o fi motivul pentru care ma pedepsiti prin ignorare quasi-totala?
Multu' Olga si Mihaela

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ok Chatonel, multam de lamuriri. Daca va mai si catzaratzi cu coarda () sinteti "sufletul meu pereche".

Tocmai ce-am luat prima lingurita de supa de legume. Se mai strimba si acu, dupa un sfert de ora....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

cu placere! stiam io ca sintem la fel, chiar si fara catarat in corzi

Mi-ai dat o super idee am in frigi ciorba de legume, o s-o-ncerc pe dragoana!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

fetelor, l-am pus acum in premergator, am cam 100mp la parter si credeti-ma ca nu a ramas nici macar unul singur netreierat in 5 minute. oricum nu il las mai mult de 1 minute adunate pe zi.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata si de la mine!Cam tarzior ce-i drept...dar eu abia acum incep sa functionez...

Mergi la inceput

chiar asa rele sa fim.
oooff eu habar nu am ce sa-ti zic pt ca eu inca aman diversificarea, fug de ea ca dracu de tamaie( ce expresii pe capul meu)
probabil cel mai bine e cu suc de mar/morcov pt inceput. eu asa o sa incep

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sa inteleg ca ma ignorati pentru ca nu alaptez? Asta o fi motivul pentru care nu raspundeti la SOS-ul meu referitor la diversificarea lui Ian?

Sau care o fi motivul pentru care ma pedepsiti prin ignorare quasi-totala?
Multu' Olga si Mihaela

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

25 martie 2009

Mergi la inceput