Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Fetele multumim pentru primire.
Uram si noi
Andrada Teona, bebe de Adirys
Bogdan, bebe de Petra TudorMaria,
Maria, bebe de iulia_30
Mihnea, bebe de poohy

KARINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara dragutelor,

Ia bucurati-va putin ochiul cu dragaleala de Piton de mai jos:
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/Filmulet2#5367995598613659506

Si cateva poze de la munte...printre ele o sa fie si 3 din chiuveta cu apa potabila a pensiunii...
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/PrimaVacantaALuiVictorLaLepsaLa4Luni#

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karina26

Fetele multumim pentru primire.
Uram si noi
Andrada Teona, bebe de Adirys
Bogdan, bebe de Petra TudorMaria,
Maria, bebe de iulia_30
Mihnea, bebe de poohy

KARINA

Karina, bine ai venit

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ptiuuuu Lucia da ce frumos gangureste pitonasul....a vazut si Gigi...ne-am indragostit amandoi de el.....ahhhh sa vii mai repede acasa sa ne vedem sa-l pup si eu nitel...dc am voie

25+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gigelico, multi si de la mine pt Pitonashul cel frumos !!!
sper sa-l pup si eu candva in direct

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara fete dragi si bebei sanatosi!

am reveit acasa ..am fost la mama in we..k deh..nu era sa ramanem singurei in casa..ne-am dus sa aiba si mami de tudor rasfat de copil..k mama a avut grija sa dorm pana la 9..si a ma trezesc cu un bebe razand in pat langa mine

m-am hlizit aici de una singura cu jocul si concursurile legate de poze..dar mai ales cu 'pletosul'//..ati fost haioase..sunt eu mai flower power..dar nici chiar as...saracutii baieti i-a agatat anca si au stat la cherenul nostru..k olga a fost scumpa si a pus cateva poze..dar ei au facut cred ca pe putin 10-15..k am stat in o mie de pozitii:P..poate am exagerat un pic..dar a fost super!
anca o sa fie campioana la volei cred..si Tudor al ei e un baiat de nadejde!

eu ma bag pe listuta cu intalnirea in parc oricand si oriunde..k am un frate (nepletos) care ma iubeste si mi-a dat mie masina lui
asa ca pe mine contati si in we pe 15..si in timpul sapt..si pe 22..

dar mai ales noi venim (sper sa poata si tati) si la intalnirea organizata de novus..ma rog..sper sa avem banuti ..dar daca stim din timp ne vom pregatii..dar eu fetelor vreau sa vin cu sotisorul meu..k il iubesc si tare dor mi-a fost de el!

olga..buna idee cu masina de spalat vase..abia astept sa o vad! sa o folositi cu placere!

si eu toti ochisorii frumosi ,dar maiales cei cu mici probleme ..care se vor rezolva!

bun venit karina!

la multi ani tuturor!

a venit tati si acum vrea la comp..uff..ce sa zic..asta este sacrificiul meu..la urma urmei am laptop..dar mi-e lene sa-l montez:P

si sper sa ne vedem cat mai multe..facem un campionat de volei sau bedminton! oricand oricunde!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

ptiuuuu Lucia da ce frumos gangureste pitonasul....a vazut si Gigi...ne-am indragostit amandoi de el.....ahhhh sa vii mai repede acasa sa ne vedem sa-l pup si eu nitel...dc am voie

25+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Poti sa-l pupi cat poftesti, cu o mentiune: nu direct pe gura si nu pe maini ca si le linge...in rest fara numar, fara numar, fara numar
esti deja in...26 sapt????Yuhuuuuu, ce a mai trecut vremea! Abia astept sa vina luna noiembrie si sa bag un morcov pentru tine

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gigelico, multi si de la mine pt Pitonashul cel frumos !!!
sper sa-l pup si eu candva in direct

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Pai avem mai multe variante:
- poate ne nimerim la acea intalnire pe care o tot puneti la cale, nu promit insa ca ajungem si noi...ca in sept suntem nasi de nunta;
- poate veniti voi cu treaba prin Bucuresti;
- venim noi la Deva cand mai creste Pitonul...eu vreau sa ii arat toata tzara

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hello tufetele !

Intii si-ntii, vazut Piton, admirat Piton, lasa ca erau naspa conditiile la pensiune, peisajul e superb si cel mai tare va invidiez ca ati mers cu bunicii, asa ca ati mai avut si voi timp sa respirati. Eu ma bazez pe aerul tare de munte ca sa respir un pic cind plecam in concediu...

Doi la mina, la spartul tirgului e drept: mie attachment parentingu mi s-a parut ca are sens atita timp cit e vorba de a nu lasa copilul sa plinga fara sa-l consolezi, de a alapta cit de mult se poate pina la virsta la care de-acum maninca la fel ca un adult (ma rog, ceva mai sanatos..), de a nu stabili reguli care "contravin" cu faptul ca biologic vorbind, un bebe nu poate avea un program batut in cuie, etc. Dar refuz sa cred ca Pisilinca va fi marcata, ca adult, de faptul ca macar prima jumatate a noptii doarme singura la ea in camera la ea in patut sau ca pe la un an am de gind sa o intarc (bine, daca ajungem pina acolo cu alaptatul). Sint probleme mai importante care ii marcheaza cresterea si dezvoltarea, si ma refer la gasirea unei bone de incredere printre altele. Dupa discutiile de aici de pe forum si dupa un documentar pe care l-am vazut aseara pe antena3, nu-mi vine sa ma intorc la servici decit dupa ce face 3 ani si o primesc la gradinita...

Cu intilneala: in principiu sintem amatori, avem concediu in septembrie pina spre sfirsitul lunii. Am stabilit ca mergem la festivalul hribilor - daca aflam exact cind se intimpla (Vama, Suceava) si POATE la Praid, ca am mai fost si e superb, desi un pic cam departe. Pina la Sibiu nu ajungem insa. Deci, eu voi fi in masura sa dau un raspuns atunci cind se stabileste exact locatia convenabila pentru cit mai multe fete. La anul se schimba treaba, Pisilinca va fi mai mare si-o sa ne incumetam la drum mai lung. Fireste, decizia pt anul asta va depinde si de cum ne descurcam la prima iesire mai lunga, saptamina urmatoare.

Chatoneeeeeel, stiu ca esti la socrii, da io nu mai am rabdare, vreau raspuuuns !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

buna seara fete dragi si bebei sanatosi!

dar mai ales noi venim (sper sa poata si tati) si la intalnirea organizata de novus..ma rog..sper sa avem banuti ..dar daca stim din timp ne vom pregatii..dar eu fetelor vreau sa vin cu sotisorul meu..k il iubesc si tare dor mi-a fost de el!

si sper sa ne vedem cat mai multe..facem un campionat de volei sau bedminton! oricand oricunde!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

fata tanara si frumoasa !!
Pai normal ca venim si cu tatii (adica fiecare cum vrea ) ca doar nu o sa avem doar noi grija de copii,nu? trebuie sa avem timp si de o barfa si leneveala, odihneala ca de aceea mergem la munte !!!
Deci va trec pe lista cat despre volei, badminton (aici ma bag si eu la munte o sa fie momentul potrivit !! Anca Nicolae, sper ca vii !!!!

Apropos de perioada vreau propuneri de la voi, in ce week-end din septembrie ca sa putem face rezervarile cat mai rapid

Saptamana viitoare va rog sa imi spuneti cine vrea sa vina ca apoi sa gasim locatia perfecta si perioada optima

Mergi la inceput