Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Hello tufetele !

Intii si-ntii, vazut Piton, admirat Piton, lasa ca erau naspa conditiile la pensiune, peisajul e superb si cel mai tare va invidiez ca ati mers cu bunicii, asa ca ati mai avut si voi timp sa respirati. Eu ma bazez pe aerul tare de munte ca sa respir un pic cind plecam in concediu...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

E tare bine cand sunt bunici topiti dupa nepotel prin jur...iar noi profitam la maxim, cel putin pana pe 15 sept.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Sa va spun la ce m-am gandit : vreti sa organizam o iesire la munte in septembrie anul asta?? ca prefata a intalnirii de la anul
ca varianta de locatie, la sugestia lui Gaza as alege zona Marginimea Sibiului - Arpasu de Sus am gasit ceva pensiuni, preturi decente, conditiile par ok (Gigelico sper sa nu luam teapa si noi, ca o sa regrete proprietarii ca m-au cunoscut !)

noi oricum probabil o sa mergem dar ar fi super daca ne-am strange mai multe , acum voi stiti cum stati cu concediul, deplasari, etc dar fiind toti cu bebei cred ca ar iesi ceva distractiv (o sa vedem pt cine )

In concluzie: cititi, analizati, discutati si ma anuntati !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Pacat ca nu ne vedem!!! Dar lasa ca mai venim noi

Eu as veni cu mare drag la munte, dar in sept plecam in luna de miere

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Poti sa-l pupi cat poftesti, cu o mentiune: nu direct pe gura si nu pe maini ca si le linge...in rest fara numar, fara numar, fara numar
esti deja in...26 sapt????Yuhuuuuu, ce a mai trecut vremea! Abia astept sa vina luna noiembrie si sa bag un morcov pentru tine

30 martie 2009

Asta stiu...nici eu nu o sa las lumea sa-mi pupe fata pe grita..bleahh...sauu pe manute
Deci astept pitonas sa-l pup pe pulpite

Maine fac 26 sapt

25+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:

Gigelico, multi si de la mine pt Pitonashul cel frumos !!!
sper sa-l pup si eu candva in direct

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Pai avem mai multe variante:
- poate ne nimerim la acea intalnire pe care o tot puneti la cale, nu promit insa ca ajungem si noi...ca in sept suntem nasi de nunta;
- poate veniti voi cu treaba prin Bucuresti;
- venim noi la Deva cand mai creste Pitonul...eu vreau sa ii arat toata tzara

30 martie 2009

Vezi de aia imi place de tine ca esti fata desteapta si te prinzi din prima

Deci zi cand sunteti nasi ca sa excludem week-endul acela si veniti si voi ca promit ca nu pup pe zonele interzise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Sa va spun la ce m-am gandit : vreti sa organizam o iesire la munte in septembrie anul asta?? ca prefata a intalnirii de la anul
ca varianta de locatie, la sugestia lui Gaza as alege zona Marginimea Sibiului - Arpasu de Sus am gasit ceva pensiuni, preturi decente, conditiile par ok (Gigelico sper sa nu luam teapa si noi, ca o sa regrete proprietarii ca m-au cunoscut !)

noi oricum probabil o sa mergem dar ar fi super daca ne-am strange mai multe , acum voi stiti cum stati cu concediul, deplasari, etc dar fiind toti cu bebei cred ca ar iesi ceva distractiv (o sa vedem pt cine )

In concluzie: cititi, analizati, discutati si ma anuntati !!

Pacat ca nu ne vedem!!! Dar lasa ca mai venim noi

Eu as veni cu mare drag la munte, dar in sept plecam in luna de miere

si mie imi pare rau ca nu acasa cand veniti si speram sa ne vedem la munte
in ce perioada sunteti voi plecati ?? sau e chiar o luna de miere ????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Hello tufetele !

Cu intilneala: in principiu sintem amatori, avem concediu in septembrie pina spre sfirsitul lunii. Am stabilit ca mergem la festivalul hribilor - daca aflam exact cind se intimpla (Vama, Suceava) si POATE la Praid, ca am mai fost si e superb, desi un pic cam departe. Pina la Sibiu nu ajungem insa. Deci, eu voi fi in masura sa dau un raspuns atunci cind se stabileste exact locatia convenabila pentru cit mai multe fete. La anul se schimba treaba, Pisilinca va fi mai mare si-o sa ne incumetam la drum mai lung. Fireste, decizia pt anul asta va depinde si de cum ne descurcam la prima iesire mai lunga, saptamina urmatoare.

_

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pisigri ,notat

cu locatia o sa vedem ce zice majoritatea
deocamdata Lysbeth a optat pt Bran,Moeciu ; Leeloo a zis ca vine dar nu a precizat preferinta si asteptam fetele care nu au apucat inca sa citeasca speram ca citesc din urma

Mergi la inceput

Citat:

Buna seara dragutelor,

Ia bucurati-va putin ochiul cu dragaleala de Piton de mai jos:
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/Filmulet2#5367995598613659506

Si cateva poze de la munte...printre ele o sa fie si 3 din chiuveta cu apa potabila a pensiunii...
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/PrimaVacantaALuiVictorLaLepsaLa4Luni#

30 martie 2009

Ce frumos va iubiti voi ma bucur sa va vad

Pozele sunt foarte frumoase. Intr-adevar zona este superba!!

Mergi la inceput

Am vorbit!!! Venim si noi daca e pe la inceput Aducem karaoke

Mergi la inceput

Citat:

asa te vreau !!!!!
deci va trec pe lista, pe la inceput inseamna pana pe 13 sept ? adica primele 2 week-enduri ?

SUPERRRRRRRRRRRRR !!! Incepe sa se contureze ceva ffff frumos !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Citat:

asa te vreau !!!!!
deci va trec pe lista, pe la inceput inseamna pana pe 13 sept ? adica primele 2 week-enduri ?

SUPERRRRRRRRRRRRR !!! Incepe sa se contureze ceva ffff frumos !!!

Io sunt la focsani pana pe 15 sept...deci exclus pana atunci.
Nasi suntem pe 12 sept...si vom fi rupti in creasta, ca nuntile in Moldova sunt "GRELE"...

Nu va incurc, asa ca daca o sa pot veni...adica termenul stabilit e unul ok, vin cu placere, daca nu...next time

30 martie 2009

Mergi la inceput