Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Sa va spun la ce m-am gandit : vreti sa organizam o iesire la munte in septembrie anul asta?? ca prefata a intalnirii de la anul
ca varianta de locatie, la sugestia lui Gaza as alege zona Marginimea Sibiului - Arpasu de Sus am gasit ceva pensiuni, preturi decente, conditiile par ok (Gigelico sper sa nu luam teapa si noi, ca o sa regrete proprietarii ca m-au cunoscut !)

noi oricum probabil o sa mergem dar ar fi super daca ne-am strange mai multe , acum voi stiti cum stati cu concediul, deplasari, etc dar fiind toti cu bebei cred ca ar iesi ceva distractiv (o sa vedem pt cine )

In concluzie: cititi, analizati, discutati si ma anuntati !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

mummm, vreau si eu!!! Noi o sa fim la catarat anul asta in septembrie, dar poate pentru la anul, n-ar fi rau daca e testata locatia
POate nimeriti in timpul festivalului sarmalelor!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Novus nu prea ai de la cine primi raspuns acum ...nu-i nimeni pe aici....se vede ca-i frumos afara

25+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

pai de la tine de exemplu !!! ca doar esti pe lista cineva trebuie sa aiba grija de copii asa de antrenament !!!
deci ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

Sa va spun la ce m-am gandit : vreti sa organizam o iesire la munte in septembrie anul asta?? ca prefata a intalnirii de la anul
ca varianta de locatie, la sugestia lui Gaza as alege zona Marginimea Sibiului - Arpasu de Sus am gasit ceva pensiuni, preturi decente, conditiile par ok (Gigelico sper sa nu luam teapa si noi, ca o sa regrete proprietarii ca m-au cunoscut !)

noi oricum probabil o sa mergem dar ar fi super daca ne-am strange mai multe , acum voi stiti cum stati cu concediul, deplasari, etc dar fiind toti cu bebei cred ca ar iesi ceva distractiv (o sa vedem pt cine )

In concluzie: cititi, analizati, discutati si ma anuntati !!

mummm, vreau si eu!!! Noi o sa fim la catarat anul asta in septembrie, dar poate pentru la anul, n-ar fi rau daca e testata locatia
POate nimeriti in timpul festivalului sarmalelor!!!

Toulouse, la ville rose

exact asta e ideea !!
la anu' sigur ne strangem si mai multe !!!(asa sunt eu optimista de felul meu )

cum te mai simti ?? sper ca esti cu picioarele pe pamant !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Novus, faina ideeBran moeciu zic eu ca e numa bine pt ca e oarecum "la mijloc". Eu ma inscriu pe lista de pe acuma da sa fie din septembrie ca luna asta e criza

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Citat:

exact asta e ideea !!
la anu' sigur ne strangem si mai multe !!!(asa sunt eu optimista de felul meu )

cum te mai simti ?? sper ca esti cu picioarele pe pamant !!

sint mai bine, multumim! acu ne-am trezit amindoua si pogoniciu face vocalize pe muzica de la radio, iar io-s aci, cu voi. Deseara vine un prieten pe-aci, vom ride si ne vom binedispune, sper sa fi fost doar un episod pasager si sa nu se mai repete!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

ia uitati aici:

Citat:
Inceput septembrie - "Sarbatoarea Hribului la Vama ", Editia I, Vama, Suceava
Septembrie - "Mozaic gastronomic european" -- Festivalul "Rachiei", Caras-Severin
Septembrie - "Festivalul Bulzului", Turia, Covasna
18-20 septembrie - "Festivalul Sarmalelor ", Praid, Harghita
Sfarsit septembrie - "Expo Pastoralis / Parada Branzeturilor ", Rucar, Arges
Sfarsit septembrie - "Festivalul Placintelor", Ghimes - Faget, Bacau

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

deci..la festivalul rachiei:))pe valea almajului?e superb acolo

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Novus, faina ideeBran moeciu zic eu ca e numa bine pt ca e oarecum "la mijloc". Eu ma inscriu pe lista de pe acuma da sa fie din septembrie ca luna asta e criza

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

ok, deschis lista sper sa nu o si inchid acum

Mergi la inceput

PISIK, cum se numeste pensiunea unde ati fost voi ? sa o bagam la vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chatonel, m-ai ucis de 10 ori pe ziua de azi...

1.Sarbatoarea hribului? La suceava linga mine?
2. Catarat? Astept detalii pls

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput