Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Vezi, Lullaby, cate stiu? Stiam si ca o sa iti placa susanul

Lucia, eu ma gandesc sa imi tai asa sosetele sa creada lumea ca am luat din astea scumpe

Mei dar ce ma fac ca m-a ametit vinul ala si nu ma lasa somnullll....

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

asta impreuna cu alea pe degete date de Lucia fac aproape de-o soseta. Mai trebuie doar niste degetare micute pentru fiecare degetel

29+

dar manechinul este neepilat...

mie alcoolul chiar si cel virtual mi se urca repede la cap ma intrebam unde ai vazut tu manechin (din plastic) cu par

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ii zic lui sotz sa imi ia deziua mea...chilipir...super pret...
lampa

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

hai ralu ca te lasam...ce sa facem...baga un nani ca de atata ras ...ti-o fi ajuns si tie.....
eu nu stiu cat mai pot sta in poponeata.....si am sa incerc iar sa car dupa mine cabluri si matze.....in pat cu tot cu laptop....offfff

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

cred ca ma duc sa ma intind , betzivana de mine... se pare ca nu rezist ca pe vremuri

Va tzuc si va doresc si voua noapte buna si linistita!

29+

Mergi la inceput

alooooo , diaspora , pai ce va tot mirati de preturi ? voi credeti ca noi suntem sadom... de am cumparat materiale sa facem lenjerii si scutecele?
ha?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Multumesc pentru primire , atat am ras cu voi. Cum gasiti astfel de produse? Comoda cu model a fost foarte tare, nu mai spun de treapta cu maner.

Incerc sa nu fac galagaie ca m-a spus barbati-miu inainte sa adoarma ca femeile gravide trebuie sa mai si doarma, dar nu stia el ce atmosfera senzationala este aici. Cum sa dorm, maine oricum ma trezesc tarziu.

As bea si eu pahar cu vin si niste apa minerala asa receeee.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

alooooo , diaspora , pai ce va tot mirati de preturi ? voi credeti ca noi suntem sadom... de am cumparat materiale sa facem lenjerii si scutecele?
ha?

da mami, ai dreptate, facem cum zici tu

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

cred ca ma duc sa ma intind , betzivana de mine... se pare ca nu rezist ca pe vremuri

Va tzuc si va doresc si voua noapte buna si linistita!

29+

Må gandeam eu cå esti prima...Noapte bunå..ei mai ai nevoie de putin antrenament..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

ii zic lui sotz sa imi ia deziua mea...chilipir...super pret...
lampa

are rost sa iti zic ca trebuie sa iti iei cel putin 2 ... , sa stii ca vreau si ei , dar daca are bec mai mic

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput