Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 4
raluk16 spune:
Vezi, Lullaby, cate stiu? Stiam si ca o sa iti placa susanul ![]()
![]()
![]()
Lucia, eu ma gandesc sa imi tai asa sosetele sa creada lumea ca am luat din astea scumpe 
Mei dar ce ma fac ca m-a ametit vinul ala si nu ma lasa somnullll.... 

29+ 
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
dar manechinul este neepilat... ![]() |
mie alcoolul chiar si cel virtual mi se urca repede la cap
ma intrebam unde ai vazut tu manechin (din plastic) cu par 
Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
ii zic lui sotz sa imi ia deziua mea...chilipir...super pret...
lampa
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
lutoniana spune:
hai ralu ca te lasam...ce sa facem...baga un nani ca de atata ras ...ti-o fi ajuns si tie.....
eu nu stiu cat mai pot sta in poponeata.....si am sa incerc iar sa car dupa mine cabluri si matze.....in pat cu tot cu laptop....offfff
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
raluk16 spune:
cred ca ma duc sa ma intind 

, betzivana de mine... se pare ca nu rezist ca pe vremuri 
Va tzuc si va doresc si voua noapte buna si linistita! 
29+ 
aidaciolac spune:
alooooo , diaspora , pai ce va tot mirati de preturi
? voi credeti ca noi suntem sadom... de am cumparat materiale sa facem lenjerii si scutecele?
ha?
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Lullaby_2009 spune:
Multumesc pentru primire
, atat am ras cu voi. Cum gasiti astfel de produse? Comoda cu model a fost foarte tare, nu mai spun de treapta cu maner.

Incerc sa nu fac galagaie ca m-a spus barbati-miu inainte sa adoarma ca femeile gravide trebuie sa mai si doarma, dar nu stia el ce atmosfera senzationala este aici. Cum sa dorm, maine oricum ma trezesc tarziu. ![]()
As bea si eu pahar cu vin si niste apa minerala asa receeee. 
29+ cu 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac alooooo , diaspora , pai ce va tot mirati de preturi ? voi credeti ca noi suntem sadom... de am cumparat materiale sa facem lenjerii si scutecele?![]() ha? |
da mami, ai dreptate, facem cum zici tu

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 cred ca ma duc sa ma intind ![]() ![]() , betzivana de mine... se pare ca nu rezist ca pe vremuri ![]() Va tzuc si va doresc si voua noapte buna si linistita! ![]() 29+ ![]() |
Må gandeam eu cå esti prima...

Noapte bunå
..ei mai ai nevoie de putin antrenament..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui techila ii zic lui sotz sa imi ia deziua mea...chilipir...super pret... lampa |
are rost sa iti zic ca trebuie sa iti iei cel putin 2 ...

Aida ... 33+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine