Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 5
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 cred ca ma duc sa ma intind ![]() ![]() , betzivana de mine... se pare ca nu rezist ca pe vremuri ![]() Va tzuc si va doresc si voua noapte buna si linistita! ![]() 29+ ![]() |
spargatoare de petreceri ce esti...daca ai baut pana ti-ai pus in cap...noi ti-am zis "raluk, mai opreste-te, mananca ceva...", tu nimic....alcool si alcool
noapte buna! si sa vezi maine mahmureala
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
Lullaby_2009 spune:
Noapte buna, Raluk! 
E vineri seara. Se inchinge sau se sparge petrecerea? Sa stiu daca ma gatesc degeaba. ![]()
29+ cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Noapte buna, Raluk! ![]() E vineri seara. Se inchinge sau se sparge petrecerea? Sa stiu daca ma gatesc degeaba. |
tu fa-te draguta si imbracate ca daca e sa se sparga gasca..macar dormi aranjata

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
... din pacate si eu trebuie sa plec
dar am o scuza ![]()
va
si
usor sa aveti si sa lasati
proaspata pt mahmure ![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Noapte buna, Raluk! ![]() E vineri seara. Se inchinge sau se sparge petrecerea? Sa stiu daca ma gatesc degeaba. 29+ cu ![]() |
Cred ca vrei s-o pisti si tu si nu stii cum...Nu??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
astea fosforescente sunt intr-un asorteu perfect cu covorasul, Aida
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac ... din pacate si eu trebuie sa plec va si usor sa aveti si sa lasati proaspata pt mahmure Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida multumim..

Noapte bunå..ne auzim mainewww.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
37+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Vai, Luto, rad cu lacrimi. ![]() Tu razi de mine, dar eu de cine rad? ![]() 29+ cu ![]() |
poti sa razi de mine ca eu nu masupar...ador oamenii glumeti care stiu de poante

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Vai, Luto, rad cu lacrimi. ![]() Tu razi de mine, dar eu de cine rad? ![]() 29+ cu ![]() |
Poti så razi de mine daca vrei...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
37+cu
Bruce Nicholas