Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna tuturor,

Sunt o prietena a Patriciei si am un mesaj pentru voi:

"Astazi, 9 august, la 13.20 s-a nascut Andrei Daniel, 3,300 g, Apgar 9, dubla circulara, nastere naturala cu epidurala, rapida, 2 ore. Amindoi se simt excelent."

Nastere usoara viitoarelor mamici de zmeurici, iar celor deja "coapte" , multa sanatate si sa fie mereu inconjurate de dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

intru in fuga ca sa urez Patriciei felicitari si bun venit bebelusului Andrei Daniel Patricia recuperare usoara (si o sa fie cu o nastere de 2 ore) si laptic mult pentru bebe!!! Bebe tu sa fii la fel de frumos ca Rebecca si super destept...si sanatos...si sa aduci numai bucurii celor dragi.

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Patricia te felicit pentru nasterea scurta! Bb este un erou, a venit repede ...si este si viteaz, hmm dubla circulara!?

Cris mami de Alexia & +37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele,azi am implinit si noi 2 luni, suntem bine dar ne luptam inca cu colicile...maine mergem la dr.sa vedem cat am mai crescut. Am avut si botezul sambata trecuta,a iesit foarte frumos...am pus poze aici si de la botez si altele...http://community.webshots.com/user/nushy75

Iar aici o poza draguta foc: http://family.webshots.com/photo/2093887770091093203BNLlVP

Va pe toate si sa aud numai vesti bune.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Patricia felcitari! ce bine ca ai scapat asa usor! Sa va traiasca Andrei Daniel!

nusy, deja 2 lunite!! foarte frumoase pozicile.

felicitari celorlalte fete care au nascut!!

alinutza e bine ca te tii tare si nu cedezi. tine-o tot asa si va fi bine.
la noi merge foarte bine colic baby de la erba vita. scoate gazele ca la mitraliera. deocamdata sunt f multumita.

uliiasi e un scump David! si sotul tau e o figura. cred ca e un tip foarte vesel, dupa cum se vede din fotografii. iar tu arati foarte proaspata
noi deja avem un program bine stabilit. seara cand mergem in parc doarme pana pe la 11.30noaptea. apoi spalat, papa si somn de pe la 1-1.30 pana pe la 5-6 dimineata. si apoi inca doua mese la 2 ore. iar ziua avem cateva ore adunate cand mai sta treaz si se uide jur imprejur.
sunt o fericita. dupa experienta cu ana cand nu puteam sa fac nimic...acum mi se pare foarte simplu. sper sa o tina tot asa.

va pup!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari Patricia! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume Andrei Daniel!
Nusy sa va traiasca proaspata crestina! e mortala Ingrid!
felicitari proaspetelor mamici si zmeurasilor! dar am ajuns sa citesc doar ultima pagina. compu merge prost si eu nu mai am chef de forum...profit de timpul meu liber.
Alinutza bine ati ajuns acasa. sa dea DD sa se acomodeze Eric si sa fie cumintel. ma bucur ca ai fost calma...asa eram si eu la inceput...sper sa nu te cuprinda oboseala, atunci clachezi.
M-ai distrat cu prepararea laptelui praf. doamne ajuta sa vina lapticul.
Uliiasi al meu a facut urat de la prune si varza, asa ca evit sa le mananc...in rest pap orice, fructe mai putin si ma feresc de cele cu seminte...dar pepene rosu sau galben mananc, putin, dar zilnic.

Noi suntem ok, burtica ne doare cam aproape dupa fiecare masa (ziua) dar in 5-10 min. suntem un cumintel. Seara adoarme doar pe burta mea...si dupa vreo ora de somn asa, il pun langa mine si se trezeste doar la masa urmatoare, fara alte crize de colici.

Ne-au aparut si noua bubitze in cap si pe fata. o vecina cu bb mic mi-a zis ca la fel a patit, de la soare. e drept ca e tot afara, cat e ziua de lunga, dar era protejat de soare...se pare ca e prea puternic si nu e bine nici la umbra. Ne dam cu ceai si crema de galbenele, sper sa scapam de ele, ca tare urate sunt...el avea pielea asa de curata si mor cand il vad plin de bubitze rosii.
Le-am interzis tuturor sa-l mai pupe pe fata si pe maini...sunt rea, dar ma disperau anumite neamuri, care nu intelegeau.

Ieri au fost si nasii de la Cluj, a primit bb hainute faine de la Mothercare {mama ce preturi au) si niste papuci rosii de la Chicco. am stabilit detaliile pt. botez., urmeaza sa umblu dupa invitatii si gasirea unui restaurant sapt. urmatoare. il facem in 19 sept. in Alba. Pe 13 botez eu finutul Eric care vine din Spania.

gata cu alaptatul, ma intind langa bb, ca e si vreme naspa afara.
si o duminica placuta sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cornelia- profit de burtica si deja parca mi se face dor de eaazi am mai facut niste poze, sper sa le pun si eu pe forum dar nu stiu cum!? ma gandesc ca tie iti este f. greu cu 3 copii, bebele meu mai mare este deja mareeeare aproape 11 ani dar tot o sa mi fie greu, mai ales cand o sa inceapa scoala, dar ne descurcam noi...oricum tu esti cea mai bogata maica de pe aici si trebuie sa fii cea mai fericita cu 3 comori !

Klu - te asteptam cu vesti

eu am fost azi la cosmetica si suntem ok, fara nici un firisor, asteptam ziua cea mare, care se apropie; azi m am impartasit si acum vreau sa merg la un maslu care se tine la 18 in parohia noastra, sper sa rezist pe scaun 2-2 ore; tati a plecat aseara in Italia, aproape cu lacrimi in ochi, dar asta e, va lipsi de la eveniment dar se intoarce repede

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.38 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

cezariana 11 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nu e usor, dar imi sunt atat de dragi .
Am noroc cu mama care vine noaptea si doarme la noi. Asa ma trezesc doar pt alaptare si nu la fiecare scancet.
Nu stiu cum sa ma impart. Intotdeauna ramane o fetita care are masa doar cu lapte praf. Se trezesc cam in acelasi timp. De obicei o las pe Laura la tati sa o hraneasca cu biberonul si eu o alaptez pe Irina. Laura e mai calma si tati se descurca cu ea. In schimb Irina nu sta locului.
Eu sunt bine, cam obosita, dar asta e...

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

hellou si de la noi,in sfarsit .Multumim mult pt incurajarile si felicitarile voastre,ne-au fost de ajutor .
noi suntem bine,miercuri la amiaza ne-au si externat,suntem bine amandoua,desi dupa emotiile ce ni l-ea dat la nasteree.uofff,acum nu am timp dar am sa revin si cu povestea nasterii.
Pt listuta,d-soara Daria-Ioana a venit pe lume pe 03.08.2009 la ora 13,maternitatea Polizu,Dr Suciu Nicolae.Greutatea de 3500g si lungimea de 50 cm,Apgar la nastere 6 si la 5 minute 8,dubla circulara de cordon stransa ,dar multumim lui Doamne Doamne ca suntem bine si mancacioaseeee ,mami are laptic din belsug deocamdata.
felicitari tuturor mamicutelor de zmeurici aparute intre timp,sa aveti parte de sanatate maxima si numai bucurii .
Iar celor care inca sunt in listuta burticilor,nasteri usoare si fara evenimente neplacute .De recuperat ce s-a scris saptamana asta nu cred ca am sa pot recupera,dar am sa incerc sa fiu activa de acum,desi mi-e cam.......cumva sa stau la calculator ca suntem la tzarania si nu ma simt ok sa ma vada socrelli ca-s pe net.Poate noaptea am sa fiu mai activa
Pupici de la noi si am sa incerc sa pun si niste pozici zilele astea.Numai bine tuturor

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

40 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

am schimbat si noi semnatura

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput