Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 4

Cornelia spune:
Buna!
Am mai scris o data la un mesaj, acum cateva ore, dar un degetel a lui Stefan l-a trimis in neant .
mQQm si Lucialu, multumesc! Ma bucur ca mai exista bebei "contorsionisti" si nu e Vladimir singurul. Ca daca nu am ce face caut motive de ingrijorare
.
mQQm, si mie imi e asa de drag sa il vad atat de "nou nascut" .
Eumada, am inteles acum , era vorba de horoscop.
Danielle, e foarte greu cu doua bebeline! Am trecut prin asta si te inteleg pe tine si pe celelalte mamici cu un fratior mai mare mititel. Dar merita din plin toata osteneala!
Si eu le admir pe mamicile de doua ori care alapteaza. Cand ai doar un bb i te poti dedica 100%. Dar e asa de greu sa stai cu bble in brate cand un copilas, mititel si el, iti cauta atentia, te urmareste tot timpul si e gelos pe "intrus".
lorelay_28, Vally, lasati ca se fac ei mari. Si masurarea ecografica mai da si erori. Si mie mi-a spus ca Vladimir va avea 3, max. 3,2 kg si chiar "la iesire" doctorul a exclamat: "Iese si nu e chiar asa de mic cum am crezut "
Adela, eu i-am facut baie normala lui Vladimir inainte sa ii cada buricul. L-am dat cu alcool si baneocin si inainte si dvreo doua - trei zile dupa. Pupici si sa se vindece repede buricelul!
Lucialu, liber-liber , doar timp si loc sa avem, ca misuna copiii dupa noi zi si noapte
. Am zis ca ne inchidem in baie
.
LuisaTl, Coccorina sper sa treaca repede colicii. La unii copii nu functioneaza nimic. Asa am patit eu cu Stefan.
Pony, Vladimir a luat 800 g intr-o luna. Nu e spectaculos, dar e ok. Daca a si scazut mai mult dupa nastere, e f. bine. Foarte dulce Raducu!
Pooh, mQQm, lasati ca in curand devin baietii independenti si atunci sa te tii ce probleme vom dezbate pe forum
.
Noce, am vazut si eu poze cu bb Filip! Foarte frumusel!
A, am vazut si printesele lui Moni!!!
Dariaioanaxx . Mai e putin. Bucura-te de burtica pana atunci! Si toate cele care mai sunteti cu burtici relaxati-va si savurati zilele astea! Stiu ca ma repet
Scriu la mesajul asta de doua ore . Intre timp au venit copiii de la plaja si i-am dat si lui Vladimir sa manance.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

vally spune:
Cornelia multumesc pt incurajari
de azi am intrat in sapt 39
vally s39
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)

mihaStroescu spune:
Buna, sunt sotul Mihaelei.
Va anunt ca s-a nascut ieri (07/08/09) la 23:15, dupa un travaliu dureros dar scurt Sara Maria cu 2800 gr, APGAR 9, 50 cm la maternitatea Polizu. Natural, fara epidurala.
Si mamica si zmeurica sunt bine.
Mihaela va reveni cu detalii luni cand vine acasa.
Mamica mandra a Elianei (25.10.2007) si cu Sara Maria
AMR 4 zile pana la DPN

noce spune:
Bravoo, Mihaela! Felicitari!
Bun venit in aceasta lume Sara Maria! Maicuta Domnului sa te acopere cu sfant acoperamantul ei!
Cornelia si fetele care mi-ati laudat baitelul, multumim
Am pus un material despre alaptare pe mailul comun. Mie mi s-a parut foarte util, pacat ca nu l-am citit inainte de nastere, poate as fi evitat si scurta furie a laptelui (care se face de la consumul excesiv de lichide sau poate chiar de la ceaiul de lactatie atunci cand lactatia exista oricum). Eu am intrerupt oricum acest ceai din proprie initiativa cand am vazut ca am produs mai mult decat aveam nevoie.
Dupa ce m-am chinuit cu un masaj dureros al sanilor, am aflat ca se face mult mai simplu. Dar bine ca am aflat si acum.
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

CRIXIA spune:
Bunaa!
Dam si noi un semn scurt....asteptam controlul de joi, sa vada dr. daca se crapa coaja de ou, pana atunci eu continui sa-l clocesc Azi m-am epilat, dintr-un punct de vedere sunt pregatita...in rest, emotii
Vreau si eu sa intru pe contul comun...nu mai am datele de intrare
Cris mami de Alexia & +37 sapt

Motana spune:
mQQm, ce vaccin i-a facut lui Oliver la o luna?
Vaccinul de 2 luni la noi in tara care e, cel impotriva hepatitei B si mai ce? Unul care include 5 virusi? Ati polio si nu mai stiu ce? Nu stiu cum se cheama. Hmmm adica la 2 luni i se inoculeaza 6 virusi de fapt sau se face la intervale de timp?
Eu nu prea stiu ce si cum sa fac cu vaccinurile astea.
mqqm, urmezi grila lor de vaccinare sau ce faci, n-ai avut nici o revelatie in urma cartii alea a lui Bob Sears? I need heeeelp!!
Alinutza, recuperare rapida! Vad ca le cam suferi, asa cum zici tu ca nu te asteptai sa fie chiar asa nasoala cezariana, cred ca cam asa credeam si eu ca e mai simplu d ecrescut bebei decat in realitate
. Nu ma plang, nu is chiar asa de multe chestii, numai ca iau mult timp.
Chiar ma gandeam ca toata lumea cand e sa nasca se intereseaza de medicul obstetrician ce si cum, ce faima are, de anestezist nu se interesam niciodata si cred ca e gresit, e exact la fel de important ca si medicul principal.
Toate am trecut prin aceeasi epidurala si fiecare a avut o experienta diferita, de3 ce domne'? E clar ca e mana anestezistului care face sa te doara sau nu, sa ai dureri de cap dupa etc.
Eu am o frustrare de vreo cateva zile: daria mananca pe la 6 cam cate o ora si apoi cand sa iesim si noi, o arunc in sling si incepe sa planga!!! Imbracati aranjati toti sa mor de nervi... si ori decid sa raman acasa sa ii dau iarm ori ii dau bibe cu laptele pompat, pe care il bea tot, 80 ml. Si cum nu prea iese la pompat... uof, ma cam stresez ca sa adun o masa.
Apoi am citit ceva de genu ca bbii mananca mai mult in jur de 6 seara ca cica isi fac stocul pe noapte, si adevarul e ca noaptea are acu perioade mai lungi de somn. dar cum nimereste domne' exact cand tre' sa iesim la plimbare..... as schimba ora de iesit da e prea cald inainte... de ma topesc pe asfalt.
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

sandy_2008 spune:
Neata!
In afara de plimbari lungi (de care aplic la greu) si - care nu se poate pentru ca nu vrea sotul...ce alte remedii mai stiti ca sa scoatem leutul afara?
DNP-ul meu era pe 06 aug si pana acum bebe nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa. O sa vedem ce ne mai spune dr luni la control dar mi-a zis ca il mai asteptam pana lunea cealalta - adica inca o saptamana de stres si asteptare...
Merci. Bye

hera01 spune:
Neata zmeurici
Nu prea mai scriem pe aici ca deh, avem copil in casa si nu prea avem timp dar va mai citim intre pauze de masa, scutece si boceala.
In primul rand , felicitari mamicilor si sa va de-a Dzeu numai copii sanatosi si necolicosi.
Coccorina, eu lui Roan i-am dat mai de toate, Infacol, Sab Simplex,China Baby etc si toate au fost temporare,ce al mai ajuta pe el este o pernuta de apa calda pe burtica si cand chiar nu mai ajuta nimic ai dau un pic(2,5mg)paracetamol ptr copii(numai in cazuri extreme)si adoar,e saracutul cu zambetul pe buze.......si noi la fel.
Ptr noduli eu intram la un dus cald si sub jetul de apa cu un pic sapun masam sanii pana disparea tensiunea si durerea,asa am scapat fara probleme de blocaje sau altele mai grave.

CRIXIA spune:
'neatza!
Sandy, grea asteptarea! Cica asa vin unii baieti, mai incet!
MihaStroescu felicitari pentru 100% natiral! Sara bine ai venit!
Vally, poate totusi se urneste bb pana atunci! Curaj, zic eu, ca de la mine n-am sa-ti dau!
Multumesc pentru contul comun, am intrat si am admirat burtici si bebici!
Cris mami de Alexia & +37 sapt