Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi . Aseara asistenta m,-a certat ca nu am vazut ca trebuie sa ridic de el sa l curat si pe dedesubt ... eu ii puneam numai spirt deasupra si atata ... de unde sa stiu cum fac ele in spital daca saracutul de el a stat la incubator atata timp si miercuri abia dupa o sapt si ceva mi l-a adus in salon si vineri am plecat acasa . Sa speram ca trecem si peste asta ... oricum nu stiu de unde i se tot aduna sange pe sub el ... nu o fi fost bine legat ? La fetita i-a vazut din spital nu a fost nevoie sa l curat sau altceva , de asta m-am si speriat .
Acum doarme ... e tare cumintel , papa si adoarme singur in patut daca e satul .

Va si bun venit noilor zmeurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Danielle,imi pare rau ca te-ai pricopsit cu infectia urinara!Baga multe lichide!

Mie personal mi se pare mai simplu alaptatul decat prepararea formulei,sterilizarea sticlelor,tetinelor,etc!
Te cred ca e ff. greu cu 2 copilas,mai ales ca la ai tai si diferenta de varsta e mai mica!Au ajuns parintii tai?

Eu nu pastile folosesc,ci solutie de sterilizat de la Chicco....Se pune o cantitate anume de solutie in apa,si se baga acolo biberoanele,etc. pt. 30 min....dupa care eu le clatesc cu apa rece.....nu miroase a clor.Apa preparata e valabila 24 de ore.

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

multam frumos de tot de raspuns
ma gandeam ca folosesti pastile,aha,deci le clatesti dupe,okai...
ai mei pleaca peste vreo saptamana

e greu tare fetelor cu 2,insa asta e,ne descurcam noi,mame eroine
ce faceti fetelor care aveti cate 3 pui?cum e?
cred ca incetul cu incetul imi trece de nr 3 chiar daca i-am ales deja numele,Abigail tot la fata visez

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici

Mergi la inceput

am pus cateva pozici daca vreti sa ne vedeti:
http://family.webshots.com/photo/2748616470101671646bhyfMa?vhost=family&vhost=family

vroiam sa va intreb de ce trebe de pus pe buricut spird,pudre etc
eu nu am pus absolut nimic pe el,nici la Ebonee,si a fost super ok.
la Ebonee i-a cazut in 3 zile si s-a vindecat in 5,nu mai avea absolut nimic,
la Melissa,i-a cazut in 6 zile si s-a vindecat a doua zi,nu mai avea absolut nimic nimic cand m-am uitat.
asta fara sa le pun spirt ori altceva.le lasam mai mult la peleu` gol sa se usuce si sa cada mai repede.nu le-am facut baita fetelor vreo 5 zile (nu le-am bagat in vana cu totul,ma refer) sa nu se ude si atat.

pony,eu zic ca e super ok de a luat 700gr

Melissa are 3,100kg de la 2,895 cand s-a nascut si are 2 saptamani si 2 zile,chiar daca baga in ea ca sparta,nu prea s-a ingrasat:((
sorasa avea 3,430 cand s-a nascut si tot nu imi vine a crede cum am putut sa o nasc normal fara asa multa durere,pe cand Melissa era cat un soricel si m-a facut varza e bine ca am avut un "croitor" bun

ma duc la intins rufe si la mai bagat o tura la spalat,poate reusesc sa dorm si eu de pranz macar:((

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

De doua zile de cand au aparut colicii e tare greu. Vad ca functioneaza un pic sab simplex, dar nu prea tare. Mai bine doarme daca o infas sarmaluta . Am luat azi si gripe baby water, sa vedem ce o fi cu asta.Cel mai tare mi-e ciuda ca ea manca bine si dormea cate 2 ore sigur...acum, maxim o ora caaci se foieste de la colici si regurgiteaza si plange. Off, mititica... Am mai luat si pompa de san de la chicco, foarte buna...caci nu mai trage pana il goleste acum caci se trezeste mai des si normal nu are cum sa manance la fel de mult, iar unul dintre sani parca il simt cu noduli, si tare mi-e frica...
Noi am iesit afara doar de 2 ori pana acum, dar diseara planuim sa iesim la plimbarica o juma de ora macar.
la toate zmeuricile/mamicile/burticile.

Corina de printzesa www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">Isabelle(29.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Salut,
Pooh, 700 de g am socotit de la nastere.
Danielle, daca Melisa a luat atat in greutate in doua saptam, inseamna ca in 4 o sa ia tot cam cat a luat al meu.
Am mai pus si eu pozici cu strumful.
http://s590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/?action=view¤t=PA140093.jpg

fericita posesoare de Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Danielle, chiar ca un ingeras arata Melissa! E atat de micuta si de frumusica, probabil ca abia te abtii sa n-o tii tot timpul in brate.

Pony, dragut foc strumful Raducu .

Le-am vazut si pe cochetelele lui Moni. Mama, mama ce fetite!

Coccorina, nodulii se duc cu masaj, preferabil chiar in timp ce alaptezi, sa apesi acolo unde te doare sa iasa lapticul ala cand trage bb. Am avut si eu doua zile, am masat si au trecut, nu e grav.

Fetelor, la mine in lista de pe prima pag lipseste apgarul. A fost 9. Cine ma ajuta cu completarea, pls?

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Lucia- mersi pt.sfata in leg. cu epilatul dar m am programat deja pt. maine, nu stiu cum o sa apuce ceara firele ca sunt cam mici dar nu stiu trebuie sa se descurce cosmeticiana in vreun fel

Eumada- trmite ne si noua link unde gasim semnificatia zilelor de nastere, sa nu mai cautam

Adela-pt. buricutz la Giulesti se cere expres sa aducem pudra baneocin, nu stiu probail este f. buna;

eu ma pregatesc sa merg la spovedit pt. ca maine vreau sa ma impartasesc si ma pregatesc asa ...sufleteste pt. marea intalnire; incerc sa nu mi fie frica pt. ca de ce ti e frica de aia nu scapisi apoi bunica mea a facut 11 copii

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.38 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

cezariana 11 august 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pony

Salut,
Pooh, 700 de g am socotit de la nastere.
Danielle, daca Melisa a luat atat in greutate in doua saptam, inseamna ca in 4 o sa ia tot cam cat a luat al meu.
Am mai pus si eu pozici cu strumful.
http://s590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/?action=view¤t=PA140093.jpg

fericita posesoare de Raducu

ma uitam cu mama pe pozele tale si zice:
Doamne ce fetita frumusica
io:e baietel mama
un scump foc

pozici

Mergi la inceput

noce,e greu tare sa ma abtin sa nu o i-au in brate.nu o pot invata asa,daca o invat,s-a dus si cele 2 ore ale mele de somn de la pranz si in plus,cred ca Ebonee ar inebuni sa ma vada non stop cu sorasa atarnata de mine

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

am fost la spital la monitorizare si totul e ok
cezaraiana a stabilit0o dr miercuri dar ma duc luni sa mai negociem pt ca pe 12.08 mai avem 2 aniversati in familie...
asta daca nu hotaraste ea data pana atunci
m-au luat niste emotii groaznice plang din orice

vally s38 Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...)

Mergi la inceput