Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
lucialu spune:
Intru sa va salut si scriu repede un mesaj,dupa care citesc pe indelete...sunt tahuie de creieri,pana la 13 am stat cu stomacul calarit de pupa,coastele varza si nu am putut sa mananc nimic.De fapt nici in fund nu prea am putut sta,sunt moarta de oboseala,daca as putea gasi o pozitie de somn,Doamne ce as mai dormi!
N-am mai apucat sa-i fac si eu Dariei galerie
sa inteleg ca nu a nascut inca? 

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai Daria!!!Haaaaaaaaaaai bebelina de Daria!!!

Eumada,Missy si voi va duceti la nascut? Missy tu prima,maine si Mada poimaine?

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaai Missyyyyyyyyyyyy!!!Hai zmeurica de Missy!!!

Haaaaaaaaaai Eumadaaaaaaaaa!!!Hai BBlina de Mada!!!

Haaaaaaaaaaaaaai Nico!!! Hai zmeurica de Nico!!!

Va doresc nasteri usoare,recuperare rapida si BBline de nota 100!!!Sa aveti parte de cele mai frumoase intalniri din viata voastra!!!
O sa raman singura aici cu burtica

Voi erati dua mine cu DPN-ul,nu-i corect
Si Lorelay stie ca vine joi BBlina,numa eu nu stiu nimica.Am fost ieri la dr,pupina e ft bine,colul e scurtat,dar in rest nada,nici un semn.Ea zici ca n-are nici o treaba:cascaleste,miscotestedin manute, a mutat capusorul pe dreapta-de aici durerile si e mai jos,dar cam atat...si scoate limba
E atat de dulce ca nu-mi vine sa cred ca bucalata aia mica e mea si in burtica mea,parca imi face in ciuda
ca nu vrea sa vina.Are 3510
in 3s a luatmai bine de 700 de g,cica poa sa fie si mai mare,pana in 3600 acum,nici lu dr nu i-a venit sa creada si a repetat masuratorile
Suntem complet incurcati cu nasterea si mi-a spus ca nu are sens sa o scoatem din burtica daca ea vrea sa mai steie, ca sa astept sa se declanseze nasterea si ma baga imediat in op sau daca nu se declanseaza pana vine dr nostru sa-l caut pe dansul,cand e oficial la scarbici
Si uite asa....o sa raman de caruta pe aici ca voi toate o sa aveti copiii in brate

Scuze de vaicareli,dar nu mai poc,sunt ft tensionata ca totul e in coada de peste
Alina ai incredere iubita ca va fi bine,am apucat sa citesc ce ai scris tu.Incearca sa te linistesti, ai laptic si pana nu stii o treaba e mai bine sa nu risti sa-l pierzi,plus ca BB te simte ca esti necajita si stresata si ii transmiti si lui.Curaj mamico!Sunteti toti 4 acasa,impreuna,trebuie sa fie bine!

Ma duc sa ma citesc ce ati scris,cine a mai nascut si revin...
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
ivanoiuadela9 spune:
Fetelor ... mi a zis cineva ca daca i-a picat buricul astazi nu treb sa i fac baie 1-2 zile ca face febra ... voi stiti ceva ?
eumada spune:
lucico nu plange ca ai sa vezi ca e molipseste aia mica si vine fuguta la gasca.....repede de n-o sa crezi.......ca doar nu se apuca sa contrazica acu` pe toata lumea...nu e frumos...stii spirtul de echipa....
intru mai detaliat de la iasi..am timp sper 
Madalina
s38
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si3 zile..
AMR 3 ZILE ....
vally spune:
Nico scoatem agitatele si pt tine 

nastere usoara!!!!
lucialu mai ai si tu putin
nu te mai stresa...stia ea pupa cand sa vina 
vally
s39
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)
AMR 3 ZILE
Cezariana 14 August 2009 la 39sapt si 7zile
alinutza78 spune:
Mesaj de la Patricia: Noi suntem inca in spital, mai stam pana joi cel putin. Bebe are glicemia mica de la diabetul meu si o infectie si e sub tratament. Joi repetam analizele si stim daca plecam. Eu ma simt foarte bine, dar lapte iok. Pupam fetele. Sunt topita...
Patricia multa sanatate lui Andrei Daniel
..va asteptam cu drag acasa..si sa dea Dumnezeu sa vina si lapticul
Alina imi pare asa rau ca ai depresia...dar va fi totul bine si stii asta. Important e ca ai laptic si ca te straduiesti sa-l pastrezi...incearca sa fii calma, ca si bebe o sa fie agitat.
Tin pumnii si ma rog pentru tine sa fie ok analizele...Cum te recuperezi?
Lucialu
.... se vede ca ai ajuns la vorba mea draga cuscra
V-a jucat pupa cum a vrut ea
...nu iesi, nu iesi..si cand sa iasa, nu mai vrea...are si dreptate bubulina..cand asa, cand asa...tre' sa va decideti si voi
. Hai Lucialu..inca putina rabdare...inarmeaza-te cu mult calm si odihna...ca astea sunt bagatele pe langa ce urmeaza
.
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)
andreea c spune:
Alinutza te inteleg perfect cand spui ca te chinui cu alaptatul. Eu m-am chinuit tot asa din cauza sfarcurilor, dar pana la urma am reusit si pitica mea a luat 900gr si 6.5cm in lungime in prima luna si asta fara supliment. Sunt foarte multumita, dar numai eu stiu cu ce chinuri am ajuns la aceasta performanta. La mine ranile au tinut 10 zile si nu mi se pare prea mult avand in vedere ca la Radu nu am reusit sa scap de ele trei saptamani pana a disparut brusc laptele. De data asta am avut o pompa mai buna si inainte sa alaptez o foloseam putin ca sa trag sfarcul in afara. Cand era cat de cat format ca sa poata bebe sa-l apuce, ii dadeam...si alt secret, cand trebuia sa prinda stateam cumva cu sanul perpendicular pe gurita ca sa poate prinde mai bine, mai exact faceam flotari deasupra copilului
.
Multa bafta fetelor care isi vor cunoaste zmeuricile!
Andreea cu
Alexandra Maria (05.07.2009) si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Giova spune:

Edi e plin de bubitze...s-au extins si pe gat, la spate
. Il tot dau cu crema dintr-aia...daca maine e mai rau sau nu se vede nicio ameliorare dau buzna peste dr. ala cu
. la fundic se vede o ameliorare...incepe sa se vindece rana aia.
L-am culcat si pe Marco...sper ca azi sa ajung la mani/pedi...ca de cateva zile incerc.
Bb-ul meu sta tot mai mult treaz si e pasionat de fratesu' si mama. la mama ii rade intr-o veselie, iar cand apare Marco in raza lui ii sclipesc ochii nu alta...asa cuminte sta la el....Marco ii face fel de fel de jocuri, ii fasie anumite obiecte...caci jucariile nu le-am luat din Tm...nu credeam ca ne trebuie asa repede. abia astept sa mai cresca...cred ca va fi topit dupa marco.
fug sa citesc si revin.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
lucialu spune:
Felicitari mamicilor de zmeurici:Alus si Aniasip!!!
Refacere completa si laptic mult!Bun venit baieteilor BB de Alus si Kevin!!
Sa fiti sanatosi,papaciosi si sa aveti o viata minunata alaturi de cei dragi!!!
Vally si tu nasti cu Eumada odata.Sa ai nastere usoara si BBisoara de nota 100!!!Sa fie tot minunat!

Haaaaaaaaaaaaai Valllllllllllyyyyyy!!!Hai zmeurica de Vally!!!

Eumada drum bun, sa ajungeti cu bine!Sper sa te tina burtica pe drum, ca e greu acum.Pe mine ma doare fiecare denivelara si curba.Multumesc de sustinere!dar nu mai cred nimic pana nu vad, nu vreau sa depasim DPN-ul ca si asa inca o saptamana imi pare
(mama denatura ce sunt,stiu,dar sunt la limita si fizic si cu rabdarea
)
Lorelay am facut confuzie,deci tu ai vrea pana joi din cauze de bunica,dar nu stii sigur.Iti tin pumnii sa ti se indeplineasca dorinta!
Crixia se pare ca iti vom tine companie,deci nu ramai singura pe aici.
Theea si tu Brutusa? Fetitele se dau mai greu vad eu.Nu stiu ce sa iei de gat in afara de ce ai spus,ceva bombonele din alea de supt de la farmacie?
Unguras te cred din suflet ca nu mai poti,iti tin pumnii sa nasti azi-maine,cat mai repede!
Oh Alinutza stiu ca de-abia incepe,dar nah!macar la carte(din ce spuneti voi)iti trece de toate necajelile si oboselile cand iti vezi puiul.Nu stiu ce sa spun cu sfarcurile, cum sa faci.Probabil ca ia un pic de timp pana se formeaza.Ma bucur in schimbi ca ai laptic mult si sunt convinsa ca va ajunge Ericel sa traga si din tzitzi, ca e fortos. Imi pare rau de ciumpearca,creca si eu am ceva sau nu stiu ca numi-au luat lama,dar m0-a durt ca naiba ieri la controlul manual al colului...nu a mai intat acolo nik de 9 luni, parca imi facea cu o unghie lunga,ca pana la creieri imi venea durerea
Mergi si vezi care-i treaba sa poti lua tratament si pana atunci stai cu funduletul in musetel si bicarbonat.
Giova imi pare rau de bubite, bine macar ca stii de la ce si ai luat masuri.Nu te mai necaji.Multumim ca ne tot actualizezi!
Mica petrecere frumoasa la botez!
Patricia sanatate maxima BBlusului Andrei si tie!Rabdare ca poate vine si lapticul,important e sa treceti repede peste hopul asta ca sa puteti mere acasica.
Buburuza bine ati venit acasa.Ai un dulcel mic-mic!
Acomodare usoara!
Bun venit acasica MC!Acomodare usoara,din cate vad esti multumita de cum merg trebile!Felicitari!
Bun venit acasica Galarina!Acomodare usoara si ce sa mai zic?super ca ai avut o nastere pe placul inimii tale,te incurajeaza sa mai vrei burtica![]()
Adela felicitari pt buric!
ieri am ramas blocata ca o goanga cu burta in sus pe masa de la eco,nu m-am putut ridica
am strigat dupe dr,ca sa ma si ridice
Azi am facut 39s!hai cu mama, bbisor,hai puiutz

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Giova spune:
mQQm Edi prinde bine suzeta daca o atuing de cerul gurii sa o simta. atunci inchide guritza si o apuca bine...pana nu o scuipa sau o scapa
. cand il doare burtica am vazut ca trage tare din ea puiul meu. salveaza intr-adevar anumite situatii, sa vedem cat o va tine, daca se va obisnui cu ea. la Marco am incercat o groaza de modele, si ne-am oprit la Chicco. la edi i-am luat direct Chicco, dar degeaba.
Buburuza probabil si scutecele, servetele sunt de vina. eu am folosit scutece pampers sensitive, si acum am pampers normale si put si groaznic
. Mai bine luam Huggies, ca sunt mult mai bune.
mersi de pont, trebuie sa incerc si eu crema asta. de unde ai luat-o?
Eumada bafta mami! in sf. scapi de kg in plus si te vei intalni cu printesa
.
Felicitari Anisiap! refacere rapida si mult laptic!
Bine ai venit pe lume bb Kevin!
Alinutza mersi de date, nu stiu ce ma faceam fara ele...ca s-au adunat zmeurici nu gluma
.
Anisiap, MC2008 am notat datele voastre, cand am timp actualizez lista, daca nu o face altcineva intre timp.
Adela felicitari pt. buric. eu il tamponam cu spirt dupa baita.
nu stiu nimic, eu i-am facut baita in fiecare zi, cu sau fara buric picat.
Alinutza vezi sa nu fie aer in biberon, sa fie mereu si plin cu lapte, ca bebe sa nu traga aer. alte tehnici nu stiu sa-ti spun. lasa sa pape cat vrea si pe urma recurgiteaza la sfarsit.
Alina doamne ajuta sa fie bine, trebuie. fii optimista si lasa depresia. sa inteleg ca esti topita dupa barbatelul tau. baietii astia ne-au dat peste cap...toate suntem innebunite dupa ei, asa a vrut DD ca numai fete ne-am dorit.
Lucialu hai nu dispera ca vine pupa cand vrea. Bine ca e ok si grasuna, restul nu conteaza.
Patricia sanatate bebeului. sa reveniti repede acasa!
Alinutza nici eu nu am sfarcuri formate, sunt ombilicate. dar bb trage la greu din mameloanele de silicon. il mai pun si fara, dar nu prea poate prinde de ele.
gata, acum chiar ca plec sa vad de manichiura. imediat trebuie sa vin la alaptat, dar macar sa-mi fac programre.
maine mergem la 50 km de Alba, la bunica din partea tatalui. mi-e cam groaza, conduc eu, al meu e tot inglobat in munca. dar va fii mama cu mine, daca plange bb.
revin mai tarziu
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
s_ellia25 spune:
buna gravidutelor si proaspetelor mamici..imi cer scuze ca nu am mai intrat dar ne-am mutat si nu mai avem net..vreau sa va spun ca imi lipsiti mult de tot..SI AM NASCUT PE 18 IULIE ALEXANDRA-IOANA 3.476KG 51 CM AGAPAR 9 39S5ZILE FARA EPIDIRALA,,,A FOST SUPER SI VA DORESC SAB VA FIE SI VOUA LA FEL...MA TRECETI SI PE MINE LA INCEPUT VA ROG MULT...VA DORESC NUMAI BN