Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna Mamici si zmeurici!

Am intrat fugitiv sa va multumesc pentru gandurile frumoase!
Am venit de ieri acasa si inca suntem surescitati cu noul membru al familiei.
Am pus cateva poze si in zilele urmatoare voi povesti istorioara nasterii printesei mele Sara Maria. Slava Domnului am laptic si Sara suge bine si ia in greutate deja (am nascut-o asa mica.. de 2750 si am adus-o acasa cu 2600 dar azi dimineata deja avea la loc 2750).
Nastere usoara mamicilor care urmeaza, felicitari celor care au nascut deja si bun venit pe lume zmeuricilor!

Va imbratisez si inca odata va multumesc pentru incurajari si felicitari

http://picasaweb.google.com/mihastroescu

Mamica mandra a Elianei (25.10.2007) si cu Sara Maria

AMR 4 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Ups, uitasem sa salvez semnatura cea noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

nu am avut net ultimele zile asa ca am fost cam "in aer" cu cititul..si nu am timp sa ma uit in urma.

FELICITARI MAMICILOR SI NOILOR PUIUTI VENITI PE LUME.

Am primit si eu sms de la Patri dar cum nu am avut net fierbeam aici sa anunt cumva si nu am putut.

Noi suntem bine, eu ma refac..am scos si firele..astept controlul de 6 saptamani acum. Bebe e bine zic eu..a vazuto ieri pediatra si a zis ca suntem f bine..am luat cca 400 g in 2 saptamani si dna dr era multumita...80% sa reparat si sanul betegit (cu garmastan si glicerina) ii dau sa pape din ambii cate 15-20 minute. Cateodata e multumita si adoarme altadata maraie incontinuu. Nu stiu daca avem colici..sper sa nu facem.

Azi nu a dormit mai deloc..am infasato acum si sper sa doarma ceva mai mult..nu stiu ce a avut. Ieri, de ex. a dormit mai toata ziua..are si ea momentele ei ce sa zic.

Noapte ma tine cate 1.5-2 ore treaza..si apoi adoareme pt 3-4 ore cateodata. Macar sa o tina asa si sa nu fac nopti albe.

Inca nu stiu sa ma organizez, tot timpul meu e al ei..cand doarme dorm si eu..cand e treaza manaca sau vrea brate. Am citit in dr. Spok c anu e cazul de rasfat pana la 3-4 luni si bebe chiar are nevoie de contact cu mama..asa ca daca vrea in brate si plimbata asta fac.

Acum ca am net o sa intru sa vad ce mai faceti.

Si pt retul zmeuricilor..GO GO GO...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Aaaaa...de cand o pot pune in bouncer?

Si ne place afara rau..cu caruciurul prin denivelari ..doar ca stam cam putinel, cca 1/2 ora. De cand pot sta mai mult?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Si acum sa va spun povestea nasterii lui Tudor:

" Marti seara am plans incontinuu, si nu am putu sa dor mai deloc, stiind ca a doua zi ma duc la spital sa "ma taie". Bebe era asa de agitat, din cauza mea desigur. Miercuri m-am trezit dupa foarte putin somn, m-am spalat si am plecat spre spital. Aveam niste emotii groaznice....imi venea sa plang la tot pasul.
La 11 si ceva am ajuns la Polizu unde ma astepta dr meu, m-a luat, mi-a facut internarea, mi-a dat o camasa de la spital si m-a dus catre sala de pretravaliu. Acolo mi s-au administrat perfuzii, mi s-a luat sange, l-au monitorizat pe bebe, a venit anestezista sa imi explice tipurile de anestezie etc.
Pe la 2 si un pic, am fos dusa catre sala de operatii. Optasem pentru epidurala, asa ca aia m-a speriat mai rau, insa asistentele au fost foarte dragute in tot timpul asta, iar anestezista a avut mana foarte buna, m-a durut doar cand acul a patruns in coloana. In nici un minut, deja m-au intins pe masa si anestezia isi facea efectul, nu mai imi simteam picioarele. O alta asistenta imi dadea cu ceva pe burta, iar intre timp anestezista imi punea ceva in perfuzii. Ma luase un pic ameteala.
A venit dr meu, impreuna cu un altul si au inceput treaba. Era foarte ciudata senzatia...imi umbla cineva acolo dar nu ma durea deloc.
In cateva minute am auzit un tipat innecat, apoi unul ca de stadion...era bebe, care urla de mama focului. Am inceput sa plang de emotii (pana si acum cand imi aduc aminte imi dau lacrimile). Anestezista mi-a spus sa ma uit in stanga, si acolo l-am vazut pe el cu dr, care il verificau. Pleangeam isteric, de parca ma lovise ceva. Atunci mi-am auzit dr cum ii spunea celuilalt ca bebe avusese dubla circulara de cordon ( la ultima eco se vazuse doar in esarfa, deci bebe si-a facut de cap in burtica in ultimele saptamani). A venit o asistenta si mi l-a pus pe piept...plangeam si ii pupam obrajiorii. Mi-au dat drumu la mana stanga, si cu un deget il magaiam pe fata, si in timp plangeam si il pupam. A fost un moment atat de divin ptr mine, pe care nu o sa il uit cat oi trai. Dr i-a spus ca tatal este afara si sa il duca si lui ca sa il vada, si apoi si-a continuat treaba, iar in 20 min eram gata.
M-au dus apoi la reanimare, unde am stat toata noaptea. In cateva ore de la operatie incepuse sa se duca complet anestezia, insa asistentele imi dadeau calmante, asa ca nu a fost nimic grav, sau insuportabil. Ba chiar am dormit ceva.. Imi era foarte tare si foame si sete. A venit si sotul sa imi spuna de bebe ce frumos e, si ca e bine.
Joi dimineata am fost dusa la salon. Stateam in pat, si o asistenta a venit sa ma intrebe daca mi-l aduce pe bebe. Prima data am zis ca nu, caci ma durea operatia rau, si imi era frica...si am avut niste remuscari groaznice. Intr-o ora a revenit si mi l-a adus. Iar am inceput sa plang si sa ma minunez de ce frumos este. Asistenta plecase, iar eu ma uitam la el si nu stiam ce sa ii fac. Nu stiam cum sa il iau in brate, imi era frica sa nu planga ca nu as sti ce sa fac. L-am ridicat cu grija si "ne-am imprietenit".
Noaptea aceea nu a dormit cu mine, a stat la asistente.
Vineri mi l-au adus de dim si am mai exersat cu el ridicatul, alaptatul, spalatul la fundulet. Era foarte cumintel. Din pacate eu nu am avut lapte pana acum doua zile, si il cam chinuiam ca nu avea ce sa suga, si era tare suparat. Veneau asistente care ii dadeau supliment cu seringa.
Vineri a dormit cu mine in salon. Nu puteam sa inchid un ochi. Cum scrancea putin, eram in picioare la el, sa il vad ca e ok. Si cerea papa, iar eu nu aveam cum sa ii dau, si ma duceam intr-una la asistenta ca sa ne dea laptic ptr el.
Iar sambata a venit pediatra, care ne-a dat ok-ul sa plecam acasa. Mi-a fost un pic frica sa plec. Macar acolo aveam asistentele care ma mai ajutau la nevoie. Sotul a uitat sa imi ia si hainele mele, asa ca parca eram fugita din spital, am plecat in pijama.
Acasa a fost un soc maricel ptr el, si a plans foarte mult saracutul.
Am avut o mare depresie atunci, ca nu aveam lapte ptr el. Nu puteam dormi, manca si plangeam incontinuu. Nu putea sa suga de la mine, si ii dadeam formula.
Lapte a inceput sa vina ieri, si mult. se satura numai de la mine, si deja a luat 200g in greutate.
Mai plange el de la colici, si ma distruge ca nu am ce sa ii fac sa ii fie repede bine. Dar e asa de cumintel, doarme mult, mananca bine si mai plange din cand in cand din cauza burticii.
Aseara a venit si pediatra lui, care e super tare. Ne-a notat pe o agenda tot ce intrebam si tot ce ne-a spus ca sa ne descurcam mai bine.

Asta este povestea noastra. Sunt foarte fericita, si sper din tot sufletul sa fiu o mamica buna, si sa invat repede tot ce e bun ptr el. Il ador, este lumina ochilor mei, si mi-as da si viata ptr el. Mi-a schimbat complet viata in numai o saptamana.

Sper ca nu v-am plictisit, dar tareeeee mult am scris caci sunt cele mai frumoase momente din viata mea.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Lucialu ...sunt acasa mama de 3 saptamani dar cu intratu pe forum mai rar ca imi ocupa bebe tot timpul si cand doarme stau si ma uit la el ca la bibelouri ca nu ma pot dezlipi

Giova am primit crema cadou in spital dar am vazut ca au si la farmacie ... la Dona stiu sigur ca au ... incearc-o ca mie mi-a fost f buna ... se tot extindeau bubitele din ce in ce mai tare pe corp si cum l-am dat le-a uscat si s-au dus imediat ... nu uita Sudocrem

atat am retinut citind repede pe diagonala ...

bafta multa inca o data ceor care tbuie sa nasca !!!

Thea de minune mica Serban Alexandru

15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

blanca eu afara stau cate 3 ore. nu sunt restrictii daca bebe e sanatos. chiar le fac bine plimbarile si sa doarma la aer.

si bebelontzul nostru papa si doarme bine. se culca pe la 1.30 si se mai trezeste la 5 si la 8.30 sa mai manance. dar mananca dormind. asa ca sunt o fericita.
am si slabit ceva. de la 76 cat aveam cand am plecat la spital sa nasc, acum am 64. mai am pana la 58 si sunt ca inainte

va tin pumnii fetelor care urmati!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buburuza si eu am primit ceva crema cadou in maternitate, o fi aceeasi, doar ca eu nu sunt in Tm, ci in Alba la bunici.
Blanca tine-o cat vrei de mult afara. al meu a stat si o zi intrega, doar la alaptat il bagam in casa.
Miha este o dulce printesa, sa va triasca si sa va bucurati de ea.

In sf. am reusit si eu cu pedichiura. mani o las pe joi....era rasfat daca stateam 2 ore consecutiv in salon.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna,am intrat sa semnez si eu condica azi.
MISSY mult succes pe maine,si din pertea mea niste .
VALLY si EUMADA vom naste in aceeasi zi.Si eu tot vineri sunt programata la cezariana.
GIOVA te rog sa nu te superi,dar am luat nr tau de tel.de pe contul comun sa pot anunta vineri.

Adina 38s = Razvan Ioan

Cezariana (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Multumim fetelor ca sunteti alaturi de noi!!

Sincer...nu realizez inca ce zi e maine...parca sunt in transa...sunt cu castingul in cap sa ma fac frumoasa...schimb programele la tv, mi-am facut bagajul...acum astept sa ajunga sotul in cluj, poate ies putin sa ma plimb...ce sa zic....e ciudat...pana acum pitica era doar a mea....egoista de mine...sper din toata inima ca va fi bine.

Giova - imi pare rau ca Edi e cu bubite, las ca trece, o sa vezi ce pielicica va scoate la interval baiatu...Ce ma bucu ca Marco s-a mai obisnuit cu bebe! Am luat si eu nr tau de tel, o sa-ti trimit tie sms cu vesti maine..daca e ok

VALLY, EUMADA, LORELEY, NICO, ELENA_ADINA - SUCCES!!!!!!!!!!!!!!
Sa va ajute DD sa fiti bine si voi si zmeurelele!!!!!

Lucialu, io nu stiu cand mai pot intra, dar pentru orice eventualitate, macar pupici si daca nu majorete...sper sa fiti bine....poate o sa ai si tu surprize

Va pup fetelor si inca o data, multumim de suport, sunteti extraordinare!!!!
ma intoooorc!!!!

Mergi la inceput