Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
ivanoiuadela9 spune:
Alinutza78 nici eu nu am sfarcuri deloc dar incet -incet bb le-a facut ... la inceput ne enervam si noi pt ca nu avea de ce apuca dar in cateva zile am reusit. Si acum pana il apuca fac pe mine de durere
la cat de tare te musca cu gingiile. Eu zic sa mai incerci si pana la urma o sa reuseasca ai sa vezi .
Adela mami de Adrian Stefan(23.07.2009)+ Maria Luiza (18.06.2002)
vally spune:
neata'
am dormit azi-noapte foarte bine
am fost la biae doar de 2 ori ![]()
eumada da...nastem in aceeasi zi 
lorelay poate vrea totusi bebelina sa vina pana joi sa o vada si buni live

aniasip ce bine ca ati ajuns acasica si bebe Kevin e cuminte si papacios 
MC e bine acasica impreuna cu Tudor, nu?
ce bine ca aveti si ajutor
si a cazut si buricul
superrr!!! fetelor, asteptam pozici 
ivanoiuadela din cate am auzit eu
dupa ce cade buricul mai trebuie curatat acolo 2-3 zile...lasa ca o sa cresteti voi mari si sa vedeti atunci...

Alina
asteptam vesti de la tine!
o sa fie totul bine, ai sa vezi 

Alinutza
dupa nastere ne trebuie multa rabdare, nu-i asa?
vally
s39
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)
AMR 3 ZILE
Cezariana 14 August 2009 la 39sapt si 6 zile
m_i_s_s_y spune:
MAINE NASC!!!!!!!!!!!!

Ciao fetele..semnez condica in ultima zi in care nu sunt mami...ci tot kinder surprise!!![]()
Bag prima data niste agitate pentru dariaioana
, Doamne ajuta, sa ai o nastere fara probleme!!!!
Lorelay - da, nasc prin cezariana..nu vreau nici cel mai mic risc pentru pitica, dupa cate FIV-uri am facut si cati ani am chinuit ca sa o am...io, imi revin dup-aia repede ca am antrenament![]()
Eumada - drum bun spre Iasi, sa ajungeti cu bine!!
In mod surprinzator,sunt foarte calma...deocamdata...si nerabdatoare...incerc sa nu ma gandesc a operatie si sa ma focusez pe faptul ca maine o vad pe Timeea...
Fetelor, suntem o gasca zilele astea, nu? Fructuoasa saptamana...Nico, poate ca si tu ni te alaturi, nu?
Mai fac un apel...Lucialu!!!!!! - pe unde umbli...si daca umbli sa umbli usurel ...hai da si tu cu subsemnata...sau deja ai zmeurica langa tine??
Bun venit mamicilor si bebicilor acasa!!! Cred ca e super!! Sa fiti sanatosi si papaciosi!!!
Fetelor, mai intru, mai traziu, ca sigur o sa ma apuce batzu' spre seara!!
Va pup si o zi minunata!!!
Aaa si sa nu uit....![]()
![]()
MAINE NASC!!!!!!!!!
ungaras spune:
Buna mamici si burtici. Vad ca sunt mai multe mamici decat burtici.Eu sunt inca burtica.(41 sapt si 2 zile) La 12 merg la control sa vedem daca este vreun semn ca bebe ar venii acasa.Nu am nici o durere nici un semn, nimic. Azi am plans pentru prima data de cand sunt graviduta. Sotul nu poate sa mearga cu mine si asta a fost un bun motiv sa trag o burta de plans. Si uite cum stau ore in sir pe canapea si privesc in gol, fara sa ma gandesc la nimic. Cred ca o sa ma tampesc. Daca bebe nu vine zilele astea astia ma lasa sa astept 42 de saptamani. Asta-i sistemul nu pot sa fac nimic decat sa o iau razna. Daca eram in Romania probabil acum aveam bebelul in brate. Vreau si eu sa-mi cunosc zmeurica....
Sper numai de bine!
vally spune:
oooauuuu missy mai e putin
si noi facem cezariana tot din acelasi motiv ![]()
scoatem agitatele pentru tine si Timea 

vally
s39
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)
AMR 3 ZILE
Cezariana 14 August 2009 la 39sapt si 7 zile
lorelay_28 spune:
Atunci Missy sa dea DD sa ai o nastere usoara, recuperare rapida si o zmeurica papacioasa si sanatoasa.

Lucialu nu mai zici nimic? Ai plecat la spital? Vine zmeurica?
38+viitoare mami de
Maya printesa mea
camera Mayei
lorelay_28 spune:
Wow Ungaras...41s si 2z??? Pai te cred ca ai tras o portie de plans. Eu am 39s si plang ca nu mai pot si nu mai am rabdare. Eu sper sa nu ajung la 41s. Dr meu a zis ca nu ma lasa sa ajung elefant. Acum sunt elefantel![]()
Giova multa sanatate lui Edy. Sa-i treaca cat mai repede bubitele.
Intru si eu pe contul comun sa mai vad zmeurelele coapte. De cate ori vad pozele ma apuca 
38+viitoare mami de
Maya printesa mea
camera Mayei
theea spune:
Scoatem si noi niste agitate

pt MISSY EUMADA SI VALLY sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.
Lorelay se pare ca ramanem printre ultimele cu zmeuricile in burta.Nici a mea nu da nici un semn ca ar vrea sa vina si pe mine m-a luat o raceala de stau numai in pat adio plimbari lungi
.Bebelina mea e mai linistita in ultimele zile cred ca nu mai are spatiu draga de ea.
Ce pot sa iau pt dureri in gat ca nu mai pot iar de ceai cu miere sunt satula
Bun venit acasa noilor mamici recuperare usoara si bebei sanatosi si fara colici
38+
cezara
Alina spune:
Fetele,buna-dimneata si de la noi!
Multumim tuturor pt incurajari,TREBUIE sa fie bine.Dimineata ne-am luat toti analize,vineri ne vor da rezultatele,pina vineri sunt tare tare speriata...
Problema e cam asa:daca au gasit anticorpi de hep C in cordonul ombilical,nu inseamna ca bebe are hepatita si nici macar eu nu inseamna ca am hepatita(sunt f multi oameni care au anticorpi hep c in singe,efectiv au avut o data contact cu boala)dar eu mi-am facut viremie si alte analize de ficat,la fel le-am facut fetei si sotului
Hep C se transmite f rar la nastere(3-5%)iar fetele sunt predispuse iar despre alaptare nu exista nici un indiciu ca transmite virusul.Daca virusul era in cordonul ombilical,in circulatia lui bebe se inactiveaza in 5-6 luni.Nu va spun cu citi medici am vorbit de ieri,ba virusologi,ba internisti,ba pediatrii.
Eu am intrerupt temporar alaptarea,i-am dat ieri lui Stefan biberon cu Hipp,bio.Nu va spun cit am plins si ce frustrata ma simt,mulg 5-6 biberoane si le arunc,acum totusi am inceput sa congelez laptele daca analizele ne ies ok.Ma cauta de tzitza si sentimentul ma omoara
,il iubesc de numai pot,toata ziua il tin in brate.Cred ca l-a durut burtica de la lapte,a cam plins o ora azi noapte,l-am impachetat bine si l-am pus in fata geamului deschis,l-am leganat in aer curat aproape o ora si adormit.A mai mincat la 5 si la 8 dar nu s-a trezit.
Acum sta in leganut linga mine.Surioara e topita dupa el,ca noi toti,parinti si bunici.
Are putin icter dar o sa-si revina.
Pe de alta parte,incerc sa vad ca sunt si alte mamici care nu pot alapta si nu e sfirsitul lumii asa cum vad eu acum.
Am o depresie de zile mari,numai pling si nu am mincat nimic de dimineata.Nu dorm,numai bocesc si nu ma pot bucura de nimic.
Nasteri usoare si copii sanatosi celor care urmeaza sapta mina asta!

Alina,mami de printesa si
baby 
Nico29_79 spune:
Buna fetelor!
Am mai intrat sa va citesc si azi, ca maine e ziua cea mare si pentru noi!
...Incep sa apara din ce in ce mai multi morcovei:D
Nastere usoara Missy avem aceasi zi!![]()
Nastere usoara Eumada si Vally!![]()
cei pt mamici, burtici si zmeurici!
http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/
AMR 1 Zi