Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Noh, bon, mQQm, daca zici tu ca s-a reglat atunci... there is hope, ca deja azi am fro 4 ore de cand o tin la tzitzi , cu pauze de pipi si cam atat. Io mi-s nitel depresionata pt ca se pare ca am luat-o de la capat: is ca in 1 sapt de alaptare, adik am sore nipples . Cred ca noaptea nu se pozitioneaza bine bblina cand suge, ca nush ce sa mai fac, am luat liste si pe puncte sa vaz.. asta da asta da, se pare ca e ok, cred eu, poate ca uneori totusi nu deschide gura destul de larg ca sa apuce cat trebe...

Io tocmai ma intorc pe la 10 din plimbare, ca sa o imbaiez pan pe la 11 si la 12, dupa ce papa sa doarma, da poate intorc foaia si dau o raita asa tarziu si las baia pe dimineata, o sa incerc...

Ma duc sa imi bag tzitzele in apa sarata, adik una ca de una e agatata, sa vad daca e bun remediul.

pups

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Motana, stii ca au growth spurts, aprox la 10 zile, 3 sapt, 6 sapt, etc si te baga iar la alaptat continuu pana creste productia... O fi si asa ceva? Ori esti mama suzetelor? Eu, cand avem zile mai calde, ma astept sa-i fie sete si sa vrea mai mult din laptele de inceput, mai apos. Oh, asa tarziu ii faci baie? Acu ma mir eu. Sigur ca e hope, doar n-o sa faca asa pana la 18 ani! hehe...
Si eu am patit la fel cand am inceput sa-i dau in pat, da' eu acum nu mai stau la povesti, ii apas barbita sa caste gura maaaaaare.

Pooh, am zis io ca's mai cucu... si n-am nici oprelisti. O noapte linistita! Toate filmarile fetei sunt dupa 11 pm, asa ca nimic nou.

Eu am facut sarmale azi, m-am scos vreo 2 zile cu gatitul. Sper sa ii priasca lui Oliver, eu nu mananc varza ever.

Azi ori am scris...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza fetele...
Azi plecam spre Iasi ca sa fim acolo cu doua zile inainte.....si sa ne purtam ca intr-un concediu...
morcovu` din dotare il iau cu mine la fel si iepurasii..
Aseara donsoara mea s-a distrat ...mi-a nenorocit ficatul de am tipat de durere de cateva ori..etc etc..acum doarme si se pregateste de alte suturi..banuiesc..
Vally nastem odata..pe 14.08.2009
lucicoooooooooo tu cand nasti? nu sparge gasca.......
missy si daria........bafta...suntem cam pe acolo toate....sper sa nu ma insele memoria........desi nu m-as mira..am senzatia ca m-am tampit.Totul e sa nu raman asa....
raportez si eu defrisat again..al doilea in doau saptamani...am si eu mustata lu` hitler.......da` s-a inventat crema veet inainte de nastere.....
pedi si mani.....rezolvat......de vopsit ma fac dupa cu vopsea cu amoniac......mi-e dor de culoarea ciocolata inchis pe care o aveam candva.....vreau sa scap mai repede...sa vin acasa cu moatza mea.....doamne ajuta la toata lumea...
Oricum intru si de la iasi pe net ca e dotat bine apartamentu`...
Hai fetele la apel ca in doua zile o sa fie aici..goooollll

Madalina s38Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si3 zile..

AMR 3 ZILE ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eumada, drum bun! Incearca s ate plimbi, sa aduci ceva nou in program, ca sa treaca timpul un pic altfel...ca prea se vad frunzele morcovilor!
Tu si Vally stiti sigur ca 14 e ziua cea mare, cred ca se vor mai alatura!
mQQm, asa DA program de bb, felicitari! Sa nu se schimbe Oliver!
Motana, e incomod sutienul peste noapte, te cred! Nu stiu de scoici, ce si cum, dar iti recomand sa-ti pui ca asternut un prosop mai mare sau un scutec absorbant....pai daca curge, asta e! Se va regla, in curand bb va avea un puseu de crestere, plus ca se va mai racori afara, si asa va manca mai mult din san. Alaptezi culcat?
Nico29_79 vineeeee bb, maine vei fi mamica! Curaj Nico
Pooh, vrei sa-ti cumperi wrap/sling? Eu am carat-o pe fii-mea in ham, ce-i drept doar in primele luni, la plimbare, apoi caratul in brate pana pe la vreo 3 ani( copilu' tot mai cere in brate si dupa ce incepe sa mearga) - iar acum, la sarcina 2 coloana mea e cam obosita. Am zis asta, ca sa va sfatuiesc sa va menajati spatele dragelor! Uzura se aduna, un pic acum....

Noi raportam...mai nimik! Numar orele noaptea, verific cu privirea p'afara...sper sa nu fie asta prg lui bb, ca ma impusc!
Pe Alexia am avut-o cu rosu-n gat, apoi la cateva zile o enteroviroza. Ne-a tinut preocupati! Sper sa ne gaseasca bb2 sanatosi pe toti!
Acum a plecat la plaja, dar e cam frig totusi, sunt 23 de grade...sper sa nu dea de altceva!

Cris mami de Alexia & +37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Neatza si de la noi

Eumada bafta multa !!! U go girl!!!
Fetele care urmeaza sa nasteti
Va asteptam in clubul mamicilor (cu cearcane sau fara )

Mi-am adus aminte... si puiul meu s-a iritat in pampersi dar nu la fundulet ci pe o parte si asta fix cand am schimbat servetelele sanosan cu cele pampers sensitive... a facut niste bubite asa ca niste cosuri urate
remediul la mine a fost crema Sudocrem care mi se pare geniala si revenirea la servetelele Sanosan! au trecut imediat bubitele... crema aia a fost minunata pt noi!

eu ca produse cosmetice pt bebe folosesc numai din gama Sanosan si mi se par f bune... masaj ii fac cu crema cu levantica si ii lasa o piele asa fina si moale ...

ziceati de bebei nocturni... ieri al meu s-a culcat la 2 noaptea... pana atunci nu a vrut si pace! avea chef de socializare... dar a fost bine ca pana la 8 dimineata nu i-am auzit gurita si si atunci l-am ajutat eu sa se trezeasca ca trecusera 6 ore de la ultima masa

apropos de kg... noi am avut 2600g la nastere... a scazut la 2330g si la externare avea 2420g... miercuri facem 4 saptamani si aseara l-am cantarit si avea 3050g . eu il cantaresc o data pe saptamana, de obicei lunea si am vazut ca ia constant in greutate 200g pe saptamana!
eu ma declar fericita !
voi ce ziceti e ok cum ia in greutate?
suntem din categoria "pana" dar eu zic ca e ok cum creste... acum astept masuratoarea pt ca mi se pare ca s-a si lungit zdravan... a avut 47 cm la nastere si acum am incercat eu sa il masor cat de cat cu un centimetru si mi-a iesit 49-50 cm ... sa vedem la masuratorile "profi"

va pup si multumesc de aprecierile la adresa puiului

Thea de minune mica Serban Alexandru

15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

NASCURAM pe 6 august
un travaliu nasol lung vai mama am cerut epidurala apropos e o minune ce vaca am fost....
darrr
KEVIN
35OO,51cm,scor 1o
cuminte foc papa si nani sora sa sa nu l vada doamne ce crize facesper sa se obisnuiasca
dormim toti impreuna pe doua paturi unite nu ma indur sa l las pe nici unul si tati noroc ca inca nu urla bebelecu
nu am vreme deloc asa ca mai rar pe la net am venit acasa de doua zile si nu am putut misca o tasta
va ^poop pe toate si daca au mai ramas nastere usoara de zmeurici

Tudor ,Ale ,si 38+ KEVIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Buna dimineata,

Va pup pe toate! (mamici, burtici si zmeurici)

Apar si eu dupa atatea zile, fericita nespus de ingeasul dulce pe care mi l-a oferit DD.
Nasterea a fost super ok, m-am refacut bine dupa ea - acum fac deja zilnic curat in camera lui bebe (aerisire, sters praf si aspirator). Sambata ne-a dat si noua drumu acasa.
El este un dulce. Cand l-au scos din burtica, l-au spalat si mi l-au pus pe piept ca sa il vad, iar eu am izbugnit in plans cand am vazut ce minune purtam in burtica de atata timp.
Acum suntem acasa, dormim mult si papam mult . Buricul ne-a cazut ieri, si deja ne deranjeaza colicile astea nenorocite. Insa este asa de cumintel, incat cu cantat si plimbat in casa prin camera se calmeaza rapid. Ieri a venit si pediatra, si ne-a zis tot ce este de zis, l-a controlat si este super ok. Ne-a dat ptr colici Debridat, si i-am dat deja aseara 1 ml (asa cum a zis) si bebe a dormit dus, s-a trezit doar de foame de doua ori, apoi a dormit dus.
A luat deja in greutate vreo 200 g fata de spital cand ne-am externat.
Maine facem o saptamana . Nici nu am simtit saptamana asta cum a trecut. Soacra m-a ajutat enorm zilele astea, nu stiu ce m-as fi facut fara ea. Am avut si o mica depresie, plangeam fara motiv, iar la colici cand il vedeam pe bebe plangand asa, plangeam si eu cu el . Lapte am doar de vreo 2 zile (probabil de la stres nu am avut+ de la cezariana).

Cam atat despre noi.

Va rog mult sa il treceti si pe ingerasul meu la listuta, in cazul in care nu este. Nu am apucat inca sa citesc totul din urma, sau sa ma uit cine a mai nascut etc.

Asa ca le felicit pe toate mamicile din ultima saptamana si le doresc zmeurei si zmeurele sanatoase, papacioase si cu mult-mult noroc in viata!!!!

Mai jos datele gogoselului meu:

5 August 2009, Tudor de mami MC2008, cezariana 39s6z,3450g, 51 cm, Apgar 9

Trebuie sa imi schimb semnatura...

O sa revin si cu pozici!!

Pupici!!! De la o mama fericita si implinita!!!

39 saptamani + Mami de Tudor !!!!

AMR 3 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

buna!
nu am putut sa dorm nici in noaptea asta, cred ca sunt morcovii prea mari deja. Pana la urma m-am ridicat pe la 6 din pat si m-am apucat de calcat, de spalat, curatenie, facut o salata de vinete iar acum m-as duce in patsa trag un pui de . dar mai stau putin, mai bantui putin pe net ca sa fiu sigura ca atunci cand ma pun in pat nu ma mai uit pe pereti...
Alina Dumnezeu sa te ajute sa fie bine la analize. Asteptam vesti de la tine.
Missy si tu tot cu cezariana nasti?
Vally si Eumada ce bine de voi ca stiti deja ca vineri o sa va vedeti zmeuricile. Scot pentru voi. la mine nici un semn deocamdata. Bebelina mea nu-mi da semnale ca vrea afara si joi pleaca mama mea si din pacate nu va reusi sa-si vada nepoata.
Dariaioana si pentru tine . Sper sa nu fie prea tarziu.
Buburuza asa seamana bebicul tau cu tati...ca doua picaturi.
Uf m-a apucat o durere in partea stanga jos care imi radiaza pe picior. De la ce o fi???
Va

38+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Azi de dimineata ne-a cazut si noua buricutzu doamne ajuta ca am scapat de un stres . Dar acum trebuie sa ii mai dau cu ceva acolo ca mai are sange uscat , il curatai un pic cu spirt dar nu i-am mai dat cu baneocin , treb sa i dau in continuare ?
Sper sa vina si Luiza sapt asta pe la noi ca sapt asta e Festivalul berii si nu cred ca rateaza ea sa plece singura cu tasu in oras sa o dea in trenulet si alte alea . Ce pacat ca noi suntem mici si treb sa stam acasa , dar lasa ca avem noi timp ...
Spunem si noi bun venit noilor bebei si refacere rapida mamicutzelor

Adela mami de Adrian Stefan(23.07.2009)+ Maria Luiza (18.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'neata si de la noi

Alina ma rog pentru tine sa fie ok cu analizele.

mqqm nu reusesc si pace sa-i bag tzatzi in gura. Eu nu am sfarcurile deloc formate...parca sunt numai aureola...am incercat cu pompa, cu seringa, cu mana...dar pana ajung la gura lu' Eric, se destind imediat...si asta micu se enerveaza ca nu are ce apuca. Plus ca devine agitat imediat, misca gura in toate partile si-si da capul pe spate de nu-l mai poti aduce la tzatzi nici cu forta. Si nu vreau sa-l fortez....are rost sa-i bag tzatza in gura cand urla din toti rarunchii? Am schimbat si pozitia de supt...nu stiu efectiv ce sa fac...ma streseaza enorm ca nu-l pot alapta si ma frustreaza ca la maxim 3 ore dai cu pompa (parca sunt Milka)...dar sunt in final multumita ca bea din lapticul meu. Asta e...nu ma pot incadra la carte...dar mai perseverez.
aaa...apropo de maintenance-ul lu' bebe...eu am scris in mesaj ca multe dintre proceduri se aplica in caz de nevoie: gen ingrijirea nasucului, a ochilor

Vally si eumada multa bafta vineri...sa aveti nasteri usoare, recuperare si mai usoara...si bebeline sanatoase si papacioase

Giova tin pumnii sa treaca cat mai repede bubitele lu' Edi...si tu profita cat mai poti de sejurul la Alba si odihneste-te

motana mai trimite-mi niste hinturi cum ti-ai format sfarcurile...ala cu seringa nu a tinut Tu ii mai dai completare cu lapte praf Dariei? Oare are ceva impact asupra burticii amestecul asta dintre lapte praf si lapte matern? Eu scot la un pompat in jur de 70 ml de lapte...dar la ritmul in care mananca strumful, mai dau si completare

Alus si Anisiap felicitari!!! sa aveti bebei sanatosi si papaciosi

buburuza felicitari pentru evolutia lui Serban...imi dai incredere cand spui ca la aproape o luna ai reusit sa-l alaptezi exclusiv...deci nu e timpul pierdut Nici la mine nu functioneaza mameloanele de silicon..si am de la trei firme diferite si de silicon si de cauciuc..si marime standard si marime mica....nu vrea bebe si pace

dariaioana nastere usoara si bebelina sanatoasa!!!!

micaalsa petrecere frumoasa la botez

tot incerc sa gasesc pe net tehnici de hranit cu biberonul...nu imi dau seama daca tin corect biberonul...mananca foarte lacom, nu ma lasa sa il trag din gura ca sa mai ia o pauza si sa-l fac sa regurgiteze...si la final se ineaca si tuseste si mai da si pe afara...si numai eu stiu cat imi ia sa adun laptele ala

aaa...si frumos..m-am procopsit si cu o candida...nu am facut in sarcina si am luat antibiotice carca...si acu' na...ma mananca de-mi vine sa ma catar pe pereti. Si ma mai jeneaza si un hemoroid si vad ca Fitoroidul nu-si mai face treaba...deci am o stare la etajul "inferior"

MC2008
bine ai venit acasa..si felicitari pentru recuperare usoara si pentru venirea lapticului

ma duc ca e ora de muls..au inceput sa-mi curga sanii

revin

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput